Meniu

Rinoplastie nas borcanat

Actualizat pe:

Interventia de rinoplastie pentru nas borcanat reprezinta solutia pentru persoanele care sunt nemultumite de aspectul nasului lor, prin prisma formei neobisnuite, care pare ca afecteaza intreaga estetica faciala.

Daca te intrebi ce inseamna nas borcanat, aceasta denumire este utilizata pentru a descrie acea forma a nasului in care varful este prea mare si carnos, desi nasul este mic. Varful nasului poate fi prea lat din cauze precum cartilaje rigide care provoaca un efect vizibil de latire in aceasta zona, cartilaje prea rotunde, grasime in exces care deformeaza cartilajele sau ca urmare a unui traumatism.

Rinoplastie pentru nas borcanat – cand sa alegi aceasta procedura chirurgicala?

Persoanele care sunt nemultumite de forma nasului lor si o catalogheaza ca fiind “borcanata”, pot sa apeleze la procedura chirurgicala care sa le corecteze forma varfului nasului, anume operatia de rinoplastie pentru nas borcanat. Aceasta este solutia eficienta corectarea formei nasului si pentru obtinerea aspectului dorit.

O forma inestetica a nasului poate afecta considerabil increderea in sine a unei persoane, acesta fiind si unul dintre motivele principale care se afla in spatele popularitatii acestei interventii estetice. Rinoplastia este o metoda ale carei rezultate sunt vizibile pe termen lung. Caracterul permanent al operatiei este influentat de posibilitatea de remodelare continua a cartilajului, fapt ce poate modifica rezultatul interventiei in timp.

Forma si marimea nasului joaca un rol esential in estetica fetei, iar imperfectiunile asociate nasului pot fi remediate cu ajutorul unor proceduri moderne, asa cum este rinoplastia, in urma careia trasaturile fetei reusesc sa functioneze in armonie.

De ce sa alegi procedura de rinoplastie pentru nas borcanat?

Persoanele care decid sa apeleze la procedura de rinoplastie pentru nas borcanat o fac dintr-un motiv bine intemeiat: acestea doresc sa isi imbunatateasca estetica faciala si sa obtina forma nasului pe care si-o doresc. Operatia de remodelare a varfului de nas presupune interventia asupra cartilajelor care sunt responsabile de forma borcanata a nasului si reconfigurarea acestora, astfel incat la final rezultatul sa fie unul natural.

In urma operatiei, narile care erau candva foarte late vor fi ingustate si nu vor mai fi la fel de proeminente. Avantajul principal al acestei interventii este corectarea formei varfului nasului si armonizarea trasaturilor faciale, tinand cont de influenta pe care nasul o are in estetica fetei.

Candidatii pentru aceasta operatie sunt persoanele majore, nu numai prin prisma puterii de decizie si a discernamantului necesar pentru a lua o astfel de hotarare, dar mai ales pentru ca dupa 18 ani procesul de dezvoltare si crestere a nasului este considerat incheiat. Medicul estetician este cel care va stabili cu certitudine daca poti beneficia de aceasta operatie. In acest sens, se va face o anamneza astfel incat esteticianul sa fie la curent cu istoricul tau medical, mai ales ca unele afectiuni pot reprezenta un obstacol in efectuarea interventiei.

Asadar, operatia de rinoplastie poate fi o solutie potrivita pentru tine daca forma nasului te nemultumeste si iti doresti o imbunatatire vizibila la nivel estetic. Alege o clinica unde profeseaza medici cu experienta, astfel incat rezultatele finale sa fie pe masura asteptarilor.