Rinoplastie nechirurgicala Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca daca te nemultumeste forma nasului o poti corecta printr-o rinoplastie nechirurgicala? In Cluj sunt cateva clinici de prestigiu care, pe langa varianta chirurgicala, ofera si posibilitatea corectiei nasului prin injectarea de acid hialuronic. Un astfel de tratament nu ofera insa rezultate pe viata ca rinoplastia chirurgicala, dar este o varianta buna pentru cei care se tem de operatie, de dureri sau care nu dispun de timp pentru recuperarea post-operatorie.

Acidul hialuronic poate remodela nasul, corectandu-i denivelarile sau ridicandu-i varful. Pentru a beneficia de acest tratament de corectie, trebuie sa te programezi inainte la un medic specialist de la o clinica buna din Cluj!

Ce pret are o rinoplastie nechirurgicala in Cluj

Pretul pentru o rinoplastie nechirurgicala, in Cluj, variaza in functie de clinica si de criteriile acesteia. Poti afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele acestei interventii minim invazive:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie nechirurgicala
Rating
Website
Dermavision
Clinica-Verificata
2.200 Ron
 • Pret Rinoplastie nechirurgicala 2.200 Ron
 • Medici renumiti, cu experienta in domeniu
 • Numeroase interventii chirurgicale si non-chirurgicale
 • Materiale si aparatura de ultima generatie
 • Rinoplastie nechirurgicala cu acid hialuronic
 • Preturi mai mari fata de alte clinici de profil
D6
1.500 Ron
 • Pret Rinoplastie nechirurgicala 1.500 Ron
 • Medici cu reputatie in domeniul dermatologiei si esteticii
 • Proceduri estetice si interventii minim invazive
 • Numeroase tratamente de ultima ora
 • Personal amabil
 • Ambianta placuta
 • Locatie usor de gasit
Novia Estetica
1.700 Ron
 • Pret Rinoplastie nechirurgicala 1.700 Ron
 • Dotari ultramoderne
 • Medici de prestigiu
 • Tratamente actuale
 • Timpi mari de asteptare
 • Anumite tratamente nu si-au facut efectul
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face rinoplastie nechirurgicala in Cluj

Clinicile din Cluj unde poti merge pentru o rinoplastie nechirurgicala sunt:

1. Dermavision

Clinica Dermavision a fost inaugurata in 2010, fondatoarea sa fiind dr. Mirela Susan, medic primar dermatolog cu competente numeroase in medicina estetica. Echipa clinicii este alcatuita din medici care iubesc frumosul si manifesta grija fata de fiecare pacient. Clinica reuneste mai multe specialitati medicale: dermatovenerologie, estetica medicala, chirurgie plastica, endocrinologie, cardiologie, chirurgie generala si vasculara. In departamentul de Estetica Medicala se efectueaza numeroase tratamente, inclusiv rinoplastie nechirurgicala cu acid hialuronic, de catre dr. Susan.

Pretul pentru o rinoplastie nechirurgicala cu acid hialuronic este de 2.200 lei.

Clinica Dermavision este bine vazuta in randul celor care au beneficiat de serviciile sale si care spun ca medicii sunt foarte bine pregatiti, au experienta in dermatologie si dermatoestetica, fiind profesionisti si dedicati. Sunt laudate tratamentele de ultima generatie, aparatura si faptul ca fiecare problema este tratata cu maxima atentie.

Vezi parerile pacientilor despre Dermavision
Vezi Pareri

2. D6

In clinica de Dermatologie si Estetica D6 din Cluj isi desfasoara activitatea o echipa medicala de top, printre care se numara dr. Arabela Crisan, dr. Adrian Ilonca sau dr. Aura Otava, medici specialisti dermato-venerologie. Medicii de la D6 ofera consultatii dermatologice si realizeaza interventii minim invazive sau proceduri estetice pentru a oferi tuturor pacientilor sansa la o piele frumoasa si sanatoasa si la un aspect fizic asa cum isi doresc. Pe lista serviciilor se afla si rinoplastia nechirurgicala, corectia nechirurgicala a barbiei, tratamentul cearcanelor, al pometilor, al tamplelor, toate efectuate cu acid hialuronic.

Pretul unei rinoplastii non-chirurgicale cu acid hialuronic este de 1.500 de lei.

Pentru multi dintre cei care au vizitat clinica, sunt numeroase aspecte pozitive care trebuie mentionate: locatia usor de gasit, aspectul frumos al clinicii, echipa de medici profesionisti si cu experienta, materialele si fillerele de buna calitate, ambianta placuta, personalul amabil. Oamenii s-au mai declarat incantati si de faptul ca au primit toate sfaturile de care aveau nevoie.

3. Novia Estetica

Clinica Novia Estetica a fost inaugurata in 2011 pentru a le oferi clujenilor servicii avansate din punct de vedere tehnic si tratamente cu rezultate eficiente, sigure si de durata. Specializarile clinicii sunt: chirurgie estetica, dermatologie, dermato-cosmetica, cosmetica, remodelare corporala. Printre numeroasele interventii minim invazive puse la dispozitie se afla in rinoplastia nechirurgicala, ce se efectueaza in doar 15 minute. Toate tratamentele realizate aici sunt supervizate de medici recunoscuti, ce au ani buni de experienta si analiza.

Tariful pentru o rinoplastie nechirurgicala efectuata la Novia Estetica este de 1.700 de lei.

Sunt si persoane care catalogheaza serviciile clinicii ca fiind de cinci stele (din 5), datorita conditiilor spitalicesti, a medicilor bine pregatiti si a intregului personal catalogat drept amabil si profesionist. Alte persoane spun ca timpul de asteptare este mare, unii precizand ca au stat in fata cabinetului mai bine de o ora si jumatate. De asemenea, sunt persoane nemultumite si de faptul ca anumite tratamente nu si-au facut efectul.

Concluziile noastre

Pe langa varianta traditionala a corectiei nasului pe cale chirurgicala, exista si o solutie pentru cei care se tem de bisturiu: rinoplastie nechirurgicala. In Cluj sunt trei clinici de renume unde se efectueaza aceasta procedura minim-invaziva, care presupune injectarea cu acid hialuronic.

Preturile pentru aceasta interventie variaza in functie de clinica si sunt situate in intervalul 1.500-2.200 de lei. Comparativ cu rinoplastia chirurgicala, insa, rezultatele nu se mentin pe termen lung, iar corectia se realizeaza cu anumite limitari.