Meniu

Rinoplastie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai luat decizia de a face rinoplastie in Baia Mare, urmatorul pas este sa gasesti o clinica de chirurgie plastica unde poti obtine rezultatele dorite dupa operatia de remodelare a nasului. Aceasta interventie se adreseaza persoanelor care nu sunt multumite de forma si/sau dimensiunea nasului si isi doresc echilibru intre trasaturile faciale.  

Fiind vorba despre o operatie care iti va schimba infatisarea, este recomandat sa colaborezi cu medici foarte bine pregatiti, care au primit feedback pozitiv din partea multor pacienti. In Baia Mare poti gasi clinici a caror lista de servicii include si specializarea de chirurgie estetica si care gazduiesc echipe medicale pregatite sa preia cazuri dintre cele mai complexe.

Care este pretul operatiei de rinoplastie in Baia Mare?

Schimbarea formei nasului prin operatia de rinoplastie este o procedura tot mai solicitata in Baia Mare si in alte orase din Romania. Beneficiile se observa nu numai la nivel estetic, ci si pe plan functional, intrucat pot fi rezolvate anumite probleme de respiratie cauzate de defecte ale nasului. Mai jos poti verifica tariful acestei interventii in cadrul celor mai renumite clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Rinoplastie
Rating
Website
Cosmedica
Clinica-Verificata
1.200-3.000 Ron
 • Pret Rinoplastie 1.200-3.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Amabilitate si grija pentru pacient
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Curatenie si atmosfera placuta
Victoria Classestet
2.500-2.800 Ron
 • Pret Rinoplastie 2.500-2.800 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Amabilitatea si rabdarea fata de pacienti
 • Amabilitate si rabdare
 • Curatenie
 • Dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru operatia de rinoplastie in Baia Mare

Daca iti doresti sa faci rinoplastie, te poti adresa chirurgilor esteticieni din Baia Mare pentru a afla daca operatia ti se potriveste. In momentul alegerii unui medic sau unei clinici, viitorii pacienti trebuie sa tina cont de experienta medicului, dar si de raportul calitate-pret.

Clasamentul de mai jos iti poate folosi ca punct de plecare in alegerea unei clinici care sa fie compatibila cu asteptarile si bugetul tau:

1. Cosmedica

Cu o pozitie foarte buna in randul celor mai performante si moderne clinici private din tara, Cosmedica reprezinta optiunea principala din Baia Mare la capitolul rinoplastie. Fondata in 2002, aceasta clinica este organizata pe 3 niveluri si dispune de aparatura performanta. Inca de la infiintare, misiunea clinicii a ramas aceea de a asigura rezultate extraordinare, punand la dispozitia pacientilor din tara si din strainatate un act medical de inalta calitate. Echipa clinicii este coordonata de catre dr. Chertif Costache, medic cu peste 30 de ani de experienta in chirurgia mainii. De asemenea, este unul dintre pionierii care au infiintat Societatea Romana a Chrurgiei Mainii.

La Cosmedica, pretul operatiei de rinoplastie variaza intre 1.200 si 3.000 de euro, in functie de complexitatea cazului.

Clinica este foarte apreciata de catre pacienti, asa cum se poate observa prin consultarea recenziilor din mediul online. Acestia spun ca au avut o experienta buna, deoarece au fost intampinati calduros la receptie, au primit explicatii detaliate de la medici si au beneficiat de grija continua din partea acestora, inclusiv dupa externare. Personalul este caracterizat ca fiind bine pregatit, amabil, rabdator si atent. De asemenea, pacientii spun ca interventiile chirurgicale au decurs foarte bine si ca au reusit sa scape de cele mai mari complexe, datorita rezultatelor obtinute. Mai sunt mentionate ca avantaje curatenia si atmosfera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Cosmedica
Vezi Pareri

2. Victoria Classestet

Pentru numeroase proceduri si interventii din sfera chirurgiei plastice si estetice, pacientii din Baia Mare sau din imprejurimi pot alege serviciile oferite de Victoria Classestet, printre care se numara si rinoplastia. Pe langa chirurgie plastica si estetica, sunt disponibile si servicii care provin din alte specialitati medicale, anume pneumologia si dermatologia. Calitatea actului medical este sustinuta de experienta echipei, formata din medici dedicati, care prioritizeaza siguranta, confortul si multumirea pacientului.

La Victoria Classestet, tariful pentru rinoplastie variaza intre 2.500 si 2.800 euro.

O parte dintre pacientii care au trecut pragul acestei clinici au oferit si recenzii pe internet, unde si-au exprimat recunostinta fata echipa medicala si multumirea fata de rezultatele obtinute. Medicii sunt apreciati pentru inalta pregatire, pentru amabilitate, rabdare si devotament. De asemenea, locatia este moderna, curata si bine utilata.

Concluzii

Rinoplastia este una dintre interventiile chirurgicale menite sa schimbe fizionomia si sa corecteze imperfectiunile de la nivelul nasului, iar persoanele din Baia Mare pot sa apeleze la aceasta operatie fara a fi nevoite sa se deplaseze intr-un alt oras.

Variantele prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune datorita feedback-ului pozitiv pe care l-au primit de la numerosi pacienti, care au remarcat o calitate inalta a actului medical si o abordare profesionista din partea intregului colectiv.