Meniu

Rinoplastie recuperare

Actualizat pe:

Decizia de a apela la o interventie chirurgicala trebuie sa se ia numai dupa o documentare amanuntita, motiv pentru care oamenii vor sa afle si sa vada, pe langa etapele operatiei de rinoplastie, recuperare, poze inainte si dupa si chiar recomandari post-inerventie.

In acest fel, acestia nu numai ca vor sti la ce anume sa se astepte dupa o astfel de interventie, ci isi vor putea avea asteptari reale in ceea ce priveste rezultatele finale.

Etapele operatiei de rinoplastie, recuperare, poze inainte si dupa

Cele mai cautate informatii de catre viitorii pacienti sunt cele referitoare la etapele operatiei de rinoplastie, recuperare si poze, astfel incat sa isi poata face o idee despre intregul proces de efectuare si recuperare post-interventie, precum si despre rezultatele pe care le pot obtine cu ajutorul acestei interventii chirurgicale.

In ceea ce priveste etapele operatiei de rinoplastie, aceasta se deruleaza ca oricare alta operatie chirurgicala. Este necesar un consult initial, in care medicul evalueaza starea de sanatate a pacientului si afla care sunt asteptarile acestuia, urmand sa realizeze planul interventiei. De asemenea, tot in cadrul interventiei initiale, pacientul poate obtine toate informatiile de care are nevoie in legatura cu procedura la care va fi supus.

Urmeaza interventia propriu-zisa de rinoplastie – care poate dura aproximativ 2-3 ore – si perioada de reanimare, pacientul fiind spitalizat numai o zi dupa interventie, pentru a fi sub supraveghere medicala in timp ce isi revine dupa anestezie.

In primele 7-10 zile de recuperare dupa rinoplastie, pacientul trebuie sa stea in repaus, dupa care poate reveni la activitatile obisnuite, de zi cu zi, exceptie facand efortul fizic intens.

Dupa operatia de rinoplastie, recuperarea, pozele, sunt la fel de importante

Odata ce a aflat cum va decurge operatia de rinoplastie, recuperare, pozele cu pacienti inainte si dupa interventie sunt foarte importante, acestea avand rolul de a-i motiva pe cei care se tem de o interventie chirurgicala cu rezultate permanente.

In plus, prin intermediul pozelor cu pacientii care au beneficiat de astfel de interventii plastice si care deja se bucura de rezultatele obtinute, oamenii isi pot face o idee si despre experienta medicului si modul sau de lucru. In acest fel vor putea observa si daca rezoneaza cu medicul care va efectua interventia sau va fi nevoit sa mai caute un specialist care sa se muleze pe cerintele sale.

Ceea ce ar mai trebui mentionat insa este faptul ca dupa operatia de rinoplastie, recuperarea dureaza pana la 3 luni, acest timp fiind necesar pentru ca edemul si celelalte semne ale interventiei sa se diminueze. In aceasta perioada, pacientii care au suferit o astfel de interventie trebuie sa evite efortul fizic si nu trebuie sa poarte ochelari, deoarece pot afecta forma finala a nasului.

In concluzie, exista inca multe informatii necunoscute de oamenii obisnuiti referitor la acest tip de interventie chirurgicala, dar documentarea despre rinoplastie, recuperare, poze, pe internet si obtinerea de noi informatii de la medicul plastician ii vor ajuta pe pacienti sa se convinga ca fac alegerea potrivita pentru ei.