Meniu

Rinoplastie varf nas

Actualizat pe:

Interventia de rinoplastie pentru varful nasului este o varianta catre care o multime de persoane isi orienteaza atentia, datorita seriei generoase de beneficii oferite. In prezent, exista multe persoane care sunt nemultumite de aspectul nasului lor si care isi doresc sa-l amelioreze pentru a scapa de presiunea sociala si pentru a se simti cat mai bine in pielea lor.

Este adevarat ca, odata cu trecerea timpului, exista posibilitatea ca nasul sa „coboare”, capatand un aspect neatractiv, neplacut, pe care multi vor sa-l elimine imediat. Din fericire, rinoplastia se dovedeste a fi o procedura eficienta de indreptate si remodelare a nasului, astfel incat aspectul obtinut sa fie unul placut.

Motive pentru a apela la procedura de rinoplastie pentru varful nasului

Pacientii care sunt in cautarea unor clinici de medicina estetica, in cadrul carora se desfasoara operatia de rinoplastie pentru varful nasului, trebuie sa se asigure ca stiu care sunt motivele pentru care interventia este o varianta la care pot apela cu incredere. Printre acestea se numara si:

• remodelarea nasului in scop medical – in prezent, exista multe persoane care se confrunta cu deviatia de sept si pe care nu stiu cum sa o trateze. Din fericire, rinoplastia este o procedura care are un grad ridicat de eficienta si care poate oferi rezultatele dorite;
• remodelarea nasului din cauza anumitor traume sau accidente – in cazul in care pacientul se confrunta cu o fractura sau cu un accident care ii afecteaza piramida nazala, trebuie sa se prezinte de urgenta la cabinetul medicului specialist pentru ameliorarea unei astfel de probleme la timp;
• remodelarea structurii nazale din motive estetice – exista situatii in care oamenii au neaparata nevoie de o rinoplastie pentru eliminarea denivelarilor nazale si a imperfectiunilor inestetice.

Cum sa te pregatesti pentru interventia de rinoplastie pentru varful nasului?

Daca si tu te numeri printre persoanele care isi doresc sa-si efectueze operatia de rinoplastie pentru varful nasului, trebuie sa te asiguri ca te pregatesti in mod corespunzator, pentru a nu exista riscul sa te confrunti cu efecte secundare sau complicatii.

Prima etapa consta in realizarea unui consult de specialitate, pentru investigarea atenta a nasului si pentru identificarea zonelor care trebuie sa fie corectate. Bineinteles, tot in cadrul acestei consultatii, iti poti exprima dorintele si asteptarile de la interventie. Ulterior, in functie de clinica, bineinteles, trebuie sa completezi un formular in care precizezi ce fel de schimbari doresti si unde mai exact.

In momentul realizarii consultului, medicul iti va spune daca poti sau nu sa efectuezi aceasta interventie, bazandu-se si pe istoricul tau medical, dar si pe afectiunile de care suferi. Daca esti acceptat pentru operatie, se recomanda sa nu folosesti medicamente sau tratamente care au rolul de a dilua sangele cu 10 zile inainte de procedura, pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a evita aparitia complicatiilor. De asemenea, este esential si sa iti stabilesti niste obiective realizabile.

Prin urmare, rinoplastia este o interventie chirurgicala care a capatat un nivel inalt de popularitate in ultima vreme, dovedindu-se a fi eficienta, accesibila. De asemenea, prin intermediul sau, poti sa obtii rezultate permanente.