Meniu

silicoane 450 ml

Actualizat pe:

Ti s-ar potrivi silicoane de 450 ml? Cum gasesti marimea ideala pentru corpul tau? Metode inovative aplicate in anul 2022

Luand un exemplu la intamplare, crezi ca ti s-ar potrivi silicoane de 450 ml? Se vor putea mula pe esteticul corpului sau vor fi, mai mult sau mai putin, disproportionale? Inaintea unei interventii chirurgicale de acest tip, detaliile respective trebuiesc stabilite cu precizie. In caz contrar, vor putea aparea foarte multe neplaceri.

Totusi, daca abia te-ai decis sa treci printr-o astfel de lucrare estetica, atunci nu prea ai de unde sa cunosti marimea ideala de care ai nevoie. Articolul de fata isi propune sa ofere cateva sfaturi  simple, ce pot fi urmati pentru a se identifica rezultatul cel mai potrivit.

Cum stii daca niste silicoane de 450 ml pot fi potrivite pentru tine? Cum sa-ti gasesti propria masura

Cum afli daca pentru tine sunt potrivite niste silicoane de 450 ml? Cum iti poti gasi marimea ideala? Exista anumite aspecte ce trebuiesc luate in considerare:

1. Volumul

Unitatea de masura generica, utilizata in calcularea acestuia, este centimetrul cub. Cu toate acestea, volumul poate fi calculat si in mililitri. Unele femei opteaza pentru un volum mare, altele pentru un volum mic sau potrivit.

2. Diametrul

Este important pentru implanturile rotunde. Unitatea de masura consta in centimetrii. Diametrul utilizat variaza in functie de structura anatomica a fiecarei persoane.

3. Proiectia

Consta in inaltimea implantului. Se refera la vizibilitatea de care vor dispune sanii, atunci cand vor putea fi vazuti din profil. Unitatea de masura este centimetrul. Cu cat sanii sunt mai vizibili, cu atat proiectia se afla la un nivel mai ridicat.

4. Detalii de ordin anatomic

Fiecare persoana este unica. Aceasta afirmatie se aplica pentru toate trasaturile importante ce definesc o persoana, fie ele mentale sau fizice. Asadar, si implanturile dorite vor varia de la o persoana la alta. Va trebui sa se tina cont de: masa corporala, latimea toracelui, dimensiunea naturala a sanilor, inaltime si tipul de tesut glandular prezentat.

Ti se potrivesc silicoane de 450 ml? Ce spune testul orezului

Vrei o modalitate mai directa prin care sa afli daca niste silicoane de 450 ml sunt potrivite pentru tine? In randurile urmatoare ti-a fost adusa solutia.

Testul orezului reprezinta o metoda ce poate fi realizata acasa. Conform acestuia, vei avea nevoie de o bucata de dres de cca 30 cm, ce se poate plia pe sutien. Capetele se vor lega, iar dresul va fi umplut cu orez. Conform cantitatii, dimensiunile vor arata in felul urmator: 100g-125ml; 115g-150ml; 135g-175ml; 160g-200ml; 175g-225ml; 200g-250ml; 215g-275ml; 235g-300ml; 255g-325ml; 275g-350ml; 300g-375ml; 335g-425ml; 375g-475ml; 410g-525ml; 450g-575ml; 485g-625ml; 550g-700ml.

Dresul va juca rolul implantului dorit. Pentru rezultate cat mai clare si apropiate de realitate, se recomanda urmatoarele sfaturi:

  • Sa fie probate cat mai multe tipuri de articole de vestimentatie: costume de baie, rochii, tricouri, hanorace, etc. In primul rand, este important sa te simti comod, iar mai apoi, sa arate relativ bine din punct de vedere estetic;
  • Poarta aceste implanturi prin casa pentru a putea degusta viata de dupa operatie.

Concluzie

Daca in urma articolului ai constat ca iti sunt potrivite niste silicoane de 450 ml, felicitari. Daca nu, atunci ai aflat cum iti poti gasi, pentru inceput, marimea ideala.