Meniu

Silicoane anatomice vs rotunde

Actualizat pe:

Implanturile mamare sunt o varianta indragita de multe femei, pentru ca le ajuta sa-si recapete simetria sanilor si pentru ca le ajuta sa obtina un aspect mult mai placut, care sa le ofere un nivel mai crescut de incredere in propria persoana. Astfel, trebuie sa cunoasca toate detaliile despre silicoanele anatomice vs rotunde si care sunt mai avantajoase.

Fiecare femeie trebuie sa se asigure ca face alegerea potrivita in ceea ce priveste implantarea silicoanelor, astfel incat sa fie multumita si satisfacuta de rezultate obtinute.

Silicoane anatomice vs rotunde – pentru care sa optezi?

Pacientele care au de gand sa beneficieze de operatia de marire a sanilor, trebuie sa se documenteze atent cu privire la silicoanele anatomice vs rotunde, pentru a se asigura ca aleg varianta avantajoasa pentru corpul lor.

Silicoanele anatomice au o varietate de caracteristici, care trebuie sa fie luate in considerare inainte de operatia de marire a sanilor. Printre acestea se numara si:

    • forma pe care sanii o capata – este esential sa se opteze pentru forma sanilor care se potriveste si se armonizeaza cel mai bine cu restul corpului. Silicoanele anatomice au, de obicei, o forma mai alungita, de lacrima, spre deosebire de cele rotunde. Sunt potrivite pentru femeile care prezinta un tesut mamar subtire si vor sa se bucure de un aspect al sanilor mult mai natural;
    • reconstructia mamara – femeile care se confrunta cu cancerul la san si sufera, in cele din urma, pierderea unuia sau chiar a ambilor sani, pot folosi cu incredere silicoanele anatomice, care au si rol de reconstructie mamara.

Datorita folosirii intense a silicoanelor rotunde de-a lungul timpului, multe femei considera ca sunt o varianta sigura, avantajoasa si eficienta. Se recomanda sa fie folosite mai mult de persoanele care

    • beneficiaza de un tesut mamar generos – femeile care opteaza pentru silicoanele rotunde, trebuie sa se asigure sa au un tesut mamar generos, pentru ca acesta contribuie la conturarea unei forme pronuntate si placute;
    • placut la atingere – silicoanele rotunde ofera o senzatie placuta si fina la atingere;
    • obtinerea unui bust generos – multe femei isi doresc sa aiba un bust mare, proeminent, care sa iasa in evidenta. Astfel, cele care nu au mostenit o genetica prea avantajoasa, pot oricand sa apeleze la operatia de marire a sanilor in care se utilizeaza silicoanele rotunde.

Perioada de recuperare pentru implantarea silicoanelor anatomice vs rotunde

Pacientele trebuie sa se informeze atent cu privire la perioada de recuperare pentru silicoanele anatomice vs rotunde, pentru a descoperi care este durata standard alocata vindecarii si care este nivelul de durere resimtit. Ceea ce trebuie mentionat este ca interventia de marire a sanilor este una chirurgicala, astfel, anestezia generala este un pas important care trebuie sa fie respectat.

In primele 3-5 zile, pacientele pot manifesta o senzatie neplacuta, un discofort, din cauza faptului sa zona sanilor este umflata. Din fericire, in functie de intensitatea durerii resimtite, medicul va recomanda anumite medicamente care au rolul de calmare.

Prin urmare, operatia de marire a sanilor este o interventie tot mai populara in randul femeilor, care isi doresc sa aiba un bust de invidiat.