Meniu

silicoane anatomice

Actualizat pe:

De ce sa iei in considerare aplicarea silicoanelor anatomice?

In prezent, multe femei iau in considerare interventia de marire a sanilor, prin intermediul careia beneficiaza de aplicarea implanturilor mamare sau, cum mai sunt denumite, a silicoanelor anatomice, care au un aspect natural. Motivele pentru care aleg sa recurga la o astfel de metoda sunt diverse, insa, cele mai multe dintre ele sufera de o stima de sine scazuta. Din fericire, cu ajutorul implanturilor mamare, acestea au posibilitatea de a se bucura de un nivel mai ridicat de incredere in sine.

Inainte de procedura, este esential sa se ia legatura cu medicul chirurg estetician pentru punerea la punct a tuturor detaliilor esentiale si pentru stabilirea tuturor etapelor procedurii.

Care sunt beneficiile aplicarii silicoanelor anatomice?

Spre deosebire de implanturile mamare traditionale, care au o forma rotunda, usor nenaturala, silicoanele anatomice au capatat brusc un nivel crescut de popularitate datorita formei de lacrima. De asemenea, se remarca prezenta unei serii generoase de beneficii de care toate femeile se pot bucura. Printre acestea se remarca si:

  • forma naturala a sanilor – femeile care isi doresc sa-si aplice implanturi mamare, pot lua in considerare silicoanele in forma anatomica, datorita faptului ca au un aspect natural, placut, spre deosebire de cele traditionale;
  • textura silicoanelor – spre deosebire de cele traditionale, silicoanele anatomice au o suprafata texturata, astfel ca nu mai exista riscul de a se deplasa dupa interventie;
  • continutul silicoanelor – este necesar ca silicoanele sa aiba un continut dens, cum este cel redat de gelul siliconic coeziv, care nu se scurge in caz de ruptura.

Ce trebuie sa stii despre silicoanele anatomice?

Femeile care opteaza pentru aplicarea silicoanelor anatomice, trebuie sa cunoasca detalii cat mai importante in legatura cu procedura pentru a se asigura ca au parte de rezultatele dorite.

Exista posibilitatea ca medicul chirurg estetician sa le implanteze atat subglandular, cat si submuscular, ghidandu-se dupa necesitatile tesutului mamar al pacientei. De asemenea, tot acesta trebuie sa ia in considerare 3 aspecte esentiale, pentru a se asigura ca varianta folosita este cea care se potriveste cel mai bine pentru pacienta. Trebuie sa se tina cont, astfel, de:

  • inaltimea siliconului;
  • latimea siliconului;
  • metoda de implantare.

Alegerea silicoanelor potrivite trebuie sa apartina in totalitate pacientei, pentru ca ea este cea care se va bucura de beneficiile formei sale. De cele mai multe ori, femeile opteaza pentru aplicarea implanturilor mamare din cauza unui nivel scazut de incredere in sine. Astfel, decizia lor devine si mai importanta: trebuie sa se asigure ca se vor simti confortabil in propria piele in momentul in care vor interactiona cu persoanele din jur.

Silicoanele anatomice sunt utile si in cazul restabilirii simetriei sanilor, simetrie care poate suferi multe modificari, mai ales dupa perioada de alaptare. De asemenea, acestea sunt o varianta potrivita si pentru femeile care au pierdut din volumul sanilor dupa perioada de alaptare.

Prin urmare, femeile care isi doresc sa aiba un nivel mai ridicat de incredere in propria persoana, pot apela oricand la varianta aplicarii implanturilor mamare, care ajuta la imbunatatirea simetriei sanilor.