Meniu

Silicoane mari

Actualizat pe:

Pentru persoanele nemultumite de marimea sanilor, silicoanele mari pot fi solutia perfecta. Cu ajutorul unei interventii de marire a sanilor, ei vor capata un aspect natural si tineresc.

In momentul in care sunt alese silicoanele, este important ca persoana interesata sa tina cont de forma sanilor, deoarece exista o optiune rotunda si una in forma de lacrima. Cel mai solicitat tip de implant mamar este cel rotund si este ideal pentru pacientele care isi doresc un decolteu plin.

Cu privire la optiunea in forma de lacrima, acest tip de implant este cunoscut si sub denumirea de implant mamar conturat si este perfect pentru persoanele care isi doresc un aspect cat mai natural.

Pregatirea inainte de interventia de marire a sanilor cu silicoane mari

Detaliile interventiei de marire a sanilor cu silicoane mari vor fi stabilite in momentul primei consultatii. Tot in cadrul primei consultatii, pacienta are datoria de a-i comunica chirurgului toate medicamentele pe care le ia. In cazul medicamentelor pe baza de aspirina, administrarea lor trebuie intrerupta cu trei saptamani inainte de momentul interventiei.

Datoria medicului chirurg este de a atrage atentia asupra unor posibile deficiente de volum, sau asupra unor asimetrii prezentate de pacienta. Pentru ca operatia sa se desfasoare intr-un mod cat mai optim, pacienta trebuie sa fie clara si directa cu privire la ceea ce vrea. Lipsa de comunicatie intre chirurg si pacient poate duce la niste rezultate nesatisacatoare.

Expunerea in mod excesiv la soare, dietele restrictive si fumatul trebuie evitate.

Durata operatiei depinde de tehnica si de nevoile fiecarei paciente, dar in cele mai multe cazuri se incadreaza in intervalul de timp de 1-2 ore.

Majoritatea persoanelor privesc interventia de marire a sanilor ca pe o investitie in propria persoana, asa ca sunt dispuse sa plateasca atat cat este nevoie pentru a obtine aspectul pe care si-l doresc. Pentru un implant rotund, pretul porneste de la 2900 de euro, iar pentru unul ergonomic, porneste de la 3200 de euro.

Ce ai de castigat atunci cand alegi silicoanele mari

Dupa obtinerea unor silicoane mari, se va putea observa aparitia mai multor consecinte pozitive. Printre acestea se numara cresterea marimii sanilor, care este scopul principal al operatiei, corectarea sanilor asimetrici, acolo unde este cazul, reconstructia sanului care a fost extras dupa o masectomie.

Pe plan emotional, pacientele care au trecut prin aceasta operatie vor observa ca au capatat mai multa incredere in sine si pot purta haine la care nu s-ar fi gandit inainte. Mai mult de atat, increderea in sine pe care au capatat-o le va ajuta in viata de zi cu zi.

In cazul in care apar probleme legate de nevoia de ridicare a sanului, ruperea implantului, dorinta de a schimba implanturile mamare sau protezele saline, diferite complicatii medicale sau impactul varstei in legatura cu aspectul corpului, persoanele in cauza pot solicita schimbarea implanturilor mamare.

Prezenta implantului mamar nu creste sub nicio forma riscul de aparitie al cancerului la san. Acest lucru a fost dovedit in mai multe studii.