Meniu

Silicoanele mici

Actualizat pe:

Cand vine vorba de silicoane, exista mai multe dimensiuni dintre care o persoana poate alege, fie ca prefera silicoanele mici sau pe cele mari. Decizia poate fi influentata de mai multi factori, dar in principal, porneste de la faptul ca fiecare corp este unic, astfel ca si nevoile lui vor fi unele specifice.

In fiecare an, multe femei de diferite varste aleg operatia de marire a sanilor cu silicoane din diverse motive. Unii factori care le determina pe paciente sa faca aceasta decizie sunt de natura estetica, in timp ce altele au fost victime ale unor probleme de sanatate. Pentru unele persoane, sanii reprezinta un simbol clar al feminitatii lor si de aceea sunt foarte importanti.

Pretul implantului variaza in functie de tipul implantului si include aspecte precum analizele de dinainte de operatie, operatia in sine, implantul folosit in timpul operatiei, spitalizarea, bustiera ce trebuie purtata pentru a asigura o vindecare rapida, controalele si pansamentele de care o persoana are nevoie in perioada de recuperare de dupa operatie.

Silicoane mici in locul celor mari – beneficii

Lumea a inceput sa fie din ce in ce mai interesata de silicoanele mici, deoarece reusesc sa pastreze aspectul natural al corpului. Mai mult de atat, dimensiunea redusa a sanilor ofera un aspect asemanator modelelor clasice.

Unele persoane sunt interesate sa apeleze la o interventie de marire a sanilor, dar sunt totodata ingrijorate de modul in care o astfel de operatie le-ar putea afecta viata, fie ca este vorba de cea personala sau cea profesionala.

Persoanele pasionate de sport sunt un exemplu potrivit. O schimbare semnificativa in partea superioara a corpului ar putea avea consecinte negative asupra activitatii lor. In schimb, daca transformarea nu este atat de mare, nici activitatea sportiva nu va fi afectata in mod considerabil. Nu conteaza daca persoana in cauza practica sportul din pasiune, sau pentru performanta.

Silicoane mici sau mari. Cum alegi operatia perfecta pentru tine

In timpul consultatiei, se realizeaza mai multe masuratori estentiale, iar acestea sunt: inaltimea, greutatea, dimensiunea sanilor, tipul de tesut mamar si latimea toraceului. Astfel de factori sunt luati in calcul pentru a nu ingreuna aspecte precum pozitia din timpul mersului unei persoane.

Spre exemplu, persoanelor cu o statura mica le este recomandata interventia de marire a sanilor cu silicoane de mici dimensiuni. Indiferent de interventia la care apeleaza, este important ca pacienta sa isi mentina, in primul rand, sanatatea.

Silicoanele mici ofera si un aspect tineresc pacientei. Deoarece diferenta nu este iesita din comun, o persoana nu va fi nevoita sa dezvaluie schimbarea.

Exista cazuri in care pacientele au inceput sa resimta dinsconfortul sanilor prea mari, disproportionati cu restul corpului. O astfel de schimbare influenteaza centrul de greutate al corpului si sfarseste prin a forta mai mult coloana pacientei.

Daca o persoana apeleaza la o operatie de implant de silicoane de dimensiuni mici si considera ca nu este multumita de marimea sanilor, ea poate incerca o noua interventie. Adevaratul rezultat al interventiei se va vedea dupa un an.