Meniu

Silicoanele rotunde

Actualizat pe:

In contextul actual, multe femei opteaza pentru implantarea silicoanelor rotunde, datorita obtinerii unui aspect mai pronuntat si mai simetric al sanilor, dar si datorita faptului ca le ajuta sa se bucure de un nivel mai inalt de incredere in propria persoana.

Inainte ca pacienta sa apeleze la operatia de marire a sanilor, este recomandat sa aleaga un medic chirurg estetician cu experienta bogata in domeniul medicinei estetice, pentru a realiza o interventie reusita. Femeile privesc aceasta procedura ca fiind o investitie cu efect de lunga durata. Astfel, calitatea materialelor folosite si a procedurii aplicate capata un rol esential.

Ce beneficii obtii daca iti aplici silicoane rotunde?

Pacientele care iau in considerare aplicarea silicoanelor rotunde, vor avea parte de o serie de beneficii greu de ignorat. Printre acestea se numara si:

    • obtinerea unor rezultate satisfacatoare sigure – implanturile mamare rotunde sunt folosite pentru interventia de marire a sanilor, avand cel mai inalt nivel de popularitate si de siguranta. Fiind printre primele silicoane folosite in ceea ce priveste operatia de marire a sanilor, acestea se dovedesc a fi sigure, obtinandu-se rezultate satisfacatoare;
    • pret accesibil – spre deosebire de alte implanturi mamare, cele rotunde au un pret accesibil. Astfel, multe femei au ocazia de a se bucura de avantajele acestei interventii fara sa fie nevoite sa aiba la dispozitie un buget prea generos;
    • efect mai vizibil si mai pronuntat – femeile care isi doresc sa se bucure de o schimbare vizibila si pronuntata, pot apela cu incredere la implantarea silicoanelor rotunde.

Ce trebuie sa stii despre perioada de recuperare dupa aplicarea silicoanelor rotunde?

Femeile care au in vedere implantarea silicoanelor rotunde, trebuie sa tina cont, totodata, si de perioada de recuperare, daca este dureroasa sau daca dureaza mult.

Dupa operatia de marire a sanilor, se recomanda purtarea bustierelor aproximativ 4 saptamani. Ulterior, trebuie sa se poarte sutiene care nu au burete sau sarma, pentru a incuraja sanii sa coboare si sa capete un aspect mai natural.

Durata de vindecare dupa operatia de marire a sanilor difera de la o persoana la alta, in functie de nivelul de sensibilitate a pielii, dar si in functie de respectarea recomandarilor medicului specialist. Pentru urmatoarele 5-7 zile, este necesar ca pacienta sa reduca semnificativ numarul activitatilor fizice desfasurate, care pot afecta grav procesului de recuperare. De asemenea, in urmatoarele 6 saptamani, pacienta nu trebuie sa ridice greutati.

Nu trebuie nici sa se insiste prea mult asupra odihnei, ci, din contra, femeile pot fi la fel de active in momentul in care sunt externate dupa operatia de marire a sanilor. Plimbarile lungi sunt chiar recomandate dupa ce trec doua – trei saptamani de la interventie. De asemenea, este esential sa se pastreze o legatura stransa intre medic si pacienta, astfel incat aceasta sa aiba posibilitatea de a primi instructiuni personalizate, in functie de situatiile intampinate.

Prin urmare, aplicarea silicoanelor rotunde se dovedeste a fi o varianta accesibila, avantajoasa si populara, la care orice femeie poate apela cu incredere si in cadrul careia va sti ca va obtine rezultatele dorite.