Meniu

Silicoane tipuri

Actualizat pe:

Femeile care isi doresc sa se bucure de un bust generos si sunt convinse ca implanturile mamare le sunt de folos in indeplinirea acestui obiectiv, trebuie sa stie cate tipuri de silicoane exista si care ar fi varianta avantajoasa pentru corpul lor.

Multe persoane pun pret pe aspectul fizic, fiind un factor puternic care influenteaza modul de percepere al propriului sine, dar si nivelul de incredere dobandit. Studiile arata ca cei care sunt complexati de felul in care arata, pot avea un nivel scazut de incredere in sine, care le poate afecta modul de relationare cu persoanele din jur. Din fericire, femeile care se afla in aceasta situatie din cauza faptului ca sunt complexate de aspectul bustului lor, pot lua in considerare oricand operatia de marire a sanilor.

5 tipuri de silicoane la care poti apela

Exista multe tipuri de silicoane pentru care pacientele pot opta in functie de preferintele, de necesitatile sau de forma corpului pe care o au.

1. Implanturile saline

Silicoanele saline au in componenta lor apa sarata sterila si sunt benefice mai ales in situatia in care se sparg. Continutul lor este asimilat imediat de organism, in mod natural. De asemenea, ofera un aspect placut, simetric, uniform.

2. Implanturi cu gel de silicon

Implanturile care au in compozitia lor gel de silicon sunt placute la atingere, oferind o senzatie si un aspect natural. In cazul in care implantul mamar se sparge, nu exista niciun risc pentru sanatatea pacientei, pentru ca gelul folosit este dens si nu se va scurge. De asemenea, sanii isi vor pastra forma rotunda.

3. Implanturi anatomice

Implanturile anatomice sunt recunoscute pentru „stabilitatea” oferita bustului, datorita suprafetei lor texturate, care nu le permite sub nicio forma sa alunece din locul in care sunt amplasate. Gelul siliconic coeziv este chiar mai dens decat gelul folosit pentru implanturile traditionale, ceea ce este foarte folositor in eventualitatea in care se rup. De asemenea, aceste implanturi au o forma placuta, de lacrima, care ajuta la crearea unui aspect natural.

4. Implanturile rotunde

Implanturile rotunde se potrivesc in special pentru femeile care nu au suferit multe modificari corporale, mai ales in zona bustului, si care isi doresc sa obtina un rezultat puternic evidentiat. Desi multe opteaza pentru implanturile anatomice, studiile arata ca si implanturile rotunde vor capata un aspect natural in timp.

5. Implanturi texturate

Datorita faptului ca au suprafata foarte bine texturata, sansele ca silicoanele sa se deplaseze sunt foarte mici sau chiar inexistente. Din pacate, nu se simt la fel de natural ca cele mentionate anterior in articol, insa, implanturile texturate contribuie semnificativ la reducerea manifestarii contracturii capsulare, o complicatie care poate aparea ca urmare a efectuarii operatiei de marire a sanilor.

Prin urmare, femeile care au de gand sa-si aplice implanturi mamare pentru a se bucura de un bust generos, dar si de un aspect mai uniform al sanilor, pot opta oricand pentru unul dintre tipurile de silicoane prezentate mai sus.