Meniu

Unghie incarnata Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De la conformatia degetelor de la picioare, la taierea defectuoasa a unghiilor, la incaltaminte si predispozitie genetica, exista o serie de cauze care iti pot provoca infectii si disconfort, pe care le poti inlatura cu ajutorul unei interventii pe unghie incarnata in Bucuresti, la o clinica specializata.

Desi poate parea o problema de sanatate minora, o unghie crescuta defectuos provoaca multe neplaceri, durere pulsatila si intensa, insotita de inrosire si umflarea zonei afectate, ducând până la complicații ca infectii deosebit de grave, cu afectarea osului, si necrozarea tesuturilor la persoanele care sufera de diabet. Pentru operatia de unghie incarnata, in Bucuresti te poti adresa unui cabinet medical specializat din cadrul unei clinici cu servicii de top din Capitala.

Unde poti trata o unghie incarnata in Bucuresti?

De multe ori, anumiti factori favorizanti poti schimba situatia in cateva ore si te poti trezi de pe o zi pe alta cu o infectie dureroasa care sa te determine sa rezolvi de urgenta problemele cauzate de o unghie incarnata. In Bucuresti iti poti face rapid o programare la una dintre clinicile din clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Tratament unghie incarnata
Rating
Website
Dr. Leventer
Clinica-Verificata
250-620 Ron
 • Pretul interventiei chirurgicale asupra unghiei incarnate este cuprins intre 250-620 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici profesionisti
 • Grija, rabdare si empatie fata de pacienti
 • Diagnostice intocmite cu acuratete
 • Tratamente eficiente
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
 • Unii pacienti sustin ca au fost tratati superficial
Derma360
590 Ron
 • Pretul interventiei chirurgicale asupra unghiei incarnate este 590 Ron
 • Medici profesionisti, bine pregatiti
 • Amabilitate, atitudine pozitiva
 • Comportament orientat catre pacient
 • Interior curat
 • Preturi accesibile
 • Sunt si pacienti care sustin ca tratamentul nu a functionat pentru ei
Clinica ARK
300-500 Ron
 • Pretul interventiei chirurgicale asupra unghiei incarnate este cuprins intre 300-500 Ron
 • Profesionalism la standarde inalte
 • Amabilitatea personalului
 • Comunicarea excelenta a medicului cu pacientii
 • Interior curat
 • Preturi accesibile
Podologica
300 Ron
 • Pretul interventiei chirurgicale asupra unghiei incarnate este 300 Ron
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Aparatura moderna
 • Curatenia din interior
 • Cativa pacienti sustin ca au suferit interventii dureroase
 • Timp de asteptare in unele cazuri
Podoline
400-750 Ron
 • Pretul interventiei chirurgicale asupra unghiei incarnate este 400-750 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal profesionist, foarte bine pregatit
 • Amabilitate, empatie si atentia la nevoile pacientilor
 • Proceduri sterile si igienice
 • Preturi ridicate
 • Extinderea tratamentelor in timp
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se face operatia de unghie incarnata in Bucuresti

Niciodata nu trebuie sa faci experimente pe pielea ta, la propriu in acest caz, iar rezolvarea neplacerilor provocate de o unghie incarnata in Bucuresti nu trebuie sa faca exceptie de la acest principiu. Alege o clinica de top din clasamentul urmator si te vei bucura de servicii la standarde inalte si rezultate sigure.

1. Dr. Leventer Centre

Tratamentul unghiei incarnate nu poate fi pe maini mai bune decat cele ale medicilor de la aceasta clinica din Bucuresti, un autentic centru de excelenta in problemele cutanate, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Este locul unde poti obtine diagnostic si tratament pentru peste 3000 de afectiuni ale pielii, dotat cu servicii integrate si laborator propriu pentru efectuarea biopsiilor. Poti afectua interventia in una dintre cele doua locatii ale centrului, din strada Monetăriei nr. 8, sector 1, respectiv de pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești 8A.

Grija pentru pacienti si informarea corecta a acestora se concretizeaza si in site-ul pe care se navigheaza usor si in care se poate accesa lista de preturi pentru serviciile clinicii. Pentru operatia de unghie incarnata la acest centru se percep preturi diferite, in functie de procedura folosita, dar si de medicul care o efectueaza. Pentru avulsia partiala a unghiei incarnate se plateste o suma cuprinsa intre 250 si 290 de lei. Pentru avulsia totala, vei plati 340-400 de lei, iar pentru rezectie cu fenol, tariful variaza intre 560 si 620 de lei.

Majoritatea pacientilor consemneaza in recenzii experiente multumitoare la aceasta clinica. Serviciile unor dintre medici sunt catalogate ca fiind de foarte buna calitate, prin profesionalism, grija, empatie si rabdare fata de pacient, consultatii amanuntite, diagnostice care identifica afectiunile cu acuratete si tratamente eficiente. Pe de alta parte, un numar considerabil de pacienti sustin ca au fost tratati de unii dintre doctori su superficialitate, ca preturile sunt ridicate si ca timpul de asteptare este mare fata de ora programata.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Leventer Centre
Vezi Pareri

2. Derma360

Proiectul Derma360, sub deviza „Amprenta pielii sanatoase” reuneste in cadrul acesti clinici experienta a 12 medici cu pregatire acumulata in ani de studiu si cercetare, atat in tara, cat si in strainatate, la institutii sanitare si de invatamant de prestigiu din Paris, Viena, Genova, Salzburg, Cairo si Yale-SUA. Operatia de unghie incarnata nu va reprezenta o dificultate pentru personalul clinicii din Bucuresti, care imbina cercetarea stiintifica si cercetarea clinica pentru a obtine rezultate deosebite in diagnosticarea si tratamentul bolilor din sfera dermatologiei.

Lista tarifelor poate fi consultata si pe site-ul clinicii, dupa o accesare usoara de pe homepage. Operatia pentru unghie incarnata consta in fenolizare si are un pret de 590 de lei, in care se includ primul control dupa interventie, primul pansament si scoaterea firelor (unde este cazul).

Pacientii care au beneficiat de consultatii si interventii la aceasta clinica apreciaza ca doctorii sunt bine pregatiti, profesionisti si amabili, cu un comportament orientat catre pacient si o atitudine pozitiva. Se mentioneaza de asemenea interiorul curat si preturile accesibile. Nu toti pacientii au fost la fel de multumiti insa, unii dintre acestia sustinand ca tratamentul indicat de medic nu a fost eficient.

3. Clinica ARK

Poti lasa cu incredere operatia de unghie incarnata in seama dr. Adrian Frunza, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, doctor in medicina. Medicul reprezinta jumatatea echipei medicale a clinicii ARK, cealalta parte fiind completata prin serviciile de cardiologie ale dr. Sabina Frunza, medic primar cardiolog. Experienta de peste 15 ani de practica medicala a celor doi colaboratori asigura interventii si investigatii de succes, efectuate la preturi accesibile.

Pentru interventia chirurgicala asupra unghiei incarnate, medicul Adrian Frunza percepe un tarif cuprins intre 300 si 500 de lei.

Parerile pacientilor care au beneficiat de serviciile medicului plastician sunt pozitive. Sunt apreciate profesionalismul la standarde inalte, amabilitatea si comunicarea excelenta cu pacientii, curatenia interiorului clinicii si preturile accesibile.

4. Podologica

Fie ca unghia incarnata este singura problema pe care doresti sa o rezolvi, fie ca exista si alte afectiuni in legatura cu sanatatea picioarelor, la Clinica Podologica din Bucuresti poti avea parte de o interventie eficienta si sigura. Cei doi medici, care detin certificate de formatori in domeniul podiatriei, ofera un tratament minim invaziv al unghiei incarnate, alaturi de proceduri specializate de preventie si sfaturi competente.

Alegerea unei clinici incepe uneori cu verificarea pretului serviciilor oferite. Acest aspect este transparent la Podologica, prin publicarea tarifelor pe site-ul web. Tratamentul chirurgical (onicoexcizia) cu anestezie are un pret de 300 de lei pe unghie.

Majoritatea pacientilor au avut experiente de calitate in rezolvarea problemelor de sanatate pentru care au venit la aceasta clinica. Ca aspecte pozitive au fost consemnate profesionalismul si experienta medicilor, promptitudinea si eficienta interventiilor, aparatura moderna si curatenia din interior. Printre putinele probleme semnalate de unii pacienti se numara anumite interventii dureroase. De asemenea, in cateva cazuri, pacientii sustin ca au avut de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului.

5. Podoline

Te-ai gandit vreodata ca poti sa tratezi unghia incarnata acasa, dispunand in acelasi timp de experienta unui medic? Podoline este primul centru medical din Bucuresti specializat in ingrijirea afectiunilor piciorului, in care specialisti podiatrii, specializati în diagnosticarea si tratarea afectiunilor picioarelor dispun de aparatura optima astfel incat sa poata sa se deplaseze la domiciliul pacientului pentru a-i oferi serviciile de care are nevoie.

Pentru operatia de unghie incarnata in Bucuresti, la un cabinet din cadrul clinicii, pacientul va plati o suma cuprinsa intre 400 si 600 de lei, iar pentru inerventia efectuata la domiciliu, se va achita un pret intre 550 si 750 de lei.

Recenziile lasate de pacientii multumiti ai clinicii mentioneaza servicii de inalta calitate, personal profesionist, foarte bine pregatit, amabil, empatic si atent la nevoile celor pe care ii trateaza, proceduri igienice si sterile. De cealalta parte, pacietii mai putin multumiti, in numar mult mai mic, reclama preturile ridicate si extinderea tratamentelor pe o perioada mare de timp.

Concluzii

Nu exista motive suficient de bine intemeiate pentru care ai putea sa amani rezolvarea problemelor cauzate de o unghie incarnata, in Bucuresti existand numeroase posibilitati prin care poti scapa de durere si disconfort, rapid, sigur si eficient. Fie ca alegi serviciile unui dermatolog, ale unui chirurg sau ale unui podolog, la o clinica specializata din clasamentul de mai sus vei avea parte de o experienta de calitate, de o procedura efectuata profesionist, de rezultate durabile si de sfaturi competente pentru evitarea recidivei unghiei incarnate.