Unghie incarnata Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Uneori durerile si disconfortul sunt provocate de probleme de sanatate aparent minore, dar a caror rezolvare nu suporta amanare, de aceea se intelege ca, atunci cand cauti o solutie pentru unghie incarnata in Timisoara, se impune cat mai repede o vizita la un cabinet medical care se ocupa cu afectiunile unghiilor sau ale picioarelor. Pentru a scapa de neplaceri si de potentiale complicatii trebuie sa mergi in cel mai scurt timp la un dermatolog, un podolog sau un chirurg care sa te scape pentru totdeauna de aceasta problema.

Citeste articolul de mai jos pentru a vedea unde gasesti un specialist in Timisoara care sa iti ofere un tratament eficient, in functie de gravitatea cazului.

Unde mergi pentru a rezolva o unghie incarnata in Timisoara?

Vrei sa scapi rapid de durere si neplaceri, sa poti merge fara disconfort in incaltamintea preferata, sa iti faci o pedichiura frumoasa, iar pentru asta trebuie sa mergi mai intai la o consultatie la una/unul dintre clinicile/cabinetele medicale din tabelul de mai jos, care se ocupa cu tratamente pe unghie incarnata in Timisoara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Podotim
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Experiente placute la podologie
 • Cel mai bun podolog, bine pregatit, experiementat si amabil
 • Profesionalism si amabilitate
 • Tratamente eficiente asupra unghiilor incarnate
 • Produse de buna calitate
Bestetic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Profesionalismul exceptional al medicului
 • Calitate umana inalta
 • Calm, intelegere si empatie fata de pacienti
 • Interventii de succes
 • Tratamentul eficient al unghiei incarnate
 • Personal amabil
Dr. Gabriela Ciobanu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Medic cu experienta si implicare maxima
 • Personal amabil
 • Echipamente de ultima generatie
Centrul Misca
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Eficienta tratamentelor
 • Amabilitatea si promptitudinea personalului
 • Preturile mici
 • Timp de asteptare mare
 • Administrarea deficitara a programarilor
Pedimed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionist desavarsit
 • Trateaza eficient diverse probleme ale picioarelor
 • „Maini de aur”
 • Proceduri lipsite de durere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor/cabinetelor cu servicii pentru unghie incarnata in Timisoara

De multe ori decizia poate fi ingreunata de existenta mai multor optiuni in ceea ce priveste tratamentul pentru o unghie incarnata in Timisoara, dar sectiunea urmatoare a articolului te va ajuta sa de hotarasti incotro sa te indrepti, in functie de calitatea serviciilor, preturile practicate si opiniile pacientilor care au trecut pragul cabinetelor si clinicilor din clasament.

1. Podotim

La Podotim-Podologie poti beneficia de un tratament eficient pentru unghie incarnata in Timisoara, administrat de un specialist podolog cu experienta, Mirela Cinteza. Atat pentru rezolvarea afectiunii de care suferi acum, cat si pentru evitarea problemelor ulterioare ale unghiilor de la picioare poti accesa servicii de pedichiura medicala, care se deosebeste de pedichiura clasica prin instrumentarul si substantele folosite, care garanteaza siguranta procedurilor si terapia corecta pentru o unghie incarnata.

Tarifele practicate de acest centru de pedichiura medicala sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei plati 70 de lei, iar pentru excizia unui colt incarnat cu granulom se percepe suma de 150 de lei.

Pacientii acestui cabinet de podologie spun, prin intermediul recenziilor, ca au avut parte aici de experiente placute, ca Mirela Cinteza este cel mai bun podolog, bine pregatit, experimentat si amabil. De asemenea, marturiile scrise consemneaza ca tratamentele efectuate asupra unghiilor incarnate au fost eficiente, iar produsele folosite sunt de foarte buna calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Podotim
Vezi Pareri

2. Bestetic

Metoda preferata de medicul chirurg Vladislav Gyebnar, doctor in stiinte medicale, pentru tratamentul unghiei incarnate consta intr-o procedura care permite modelarea anatomica si estetica corespunzatoare a zonei afectate, conservand aspectul armonios al degetului. Poti apela la serviciile sale in cadrul Vitta Clinic, un concept Bestetic, clinica specializata in chirurgia mainii si chirurgia tumorilor tegumentare. Oferta clinicii din Timisoara include si servicii de chirurgie estetica, chirurgia nervului periferic si proceduri de infrumusetare invazive sau neinvazive.

Pentru o consultatie la acest medic vei plati 300 de lei, iar pentru tratamentul definitiv al unghiei incarnate va trebui sa platesti 700 de lei.

Pacientii medicului Vladislav Gyebnar au numai cuvinte de lauda pentru serviciile acestuia. Recenziile amintesc despre profesionalismul exceptional, despre calitatea umana, manifestata in raport cu pacientii prin calm, intelegere si empatie, interventii de succes si amabilitatea intregului personal. Cei care au beneficiat de operatia pentru unghie incarnata spun ca au scapat de probleme si ca unghia creste normal in urma interventiei.

3. Dr. Gabriela Ciobanu

La cabinetul Dermestetics din Timisoara al dr. Gabriela Ciobanu, medic primar dermato-venerolog, vei gasi un tratament inovator pentru unghie incarnata, inspirat din ortododontie, specialitatea stomatologiei care se ocupa cu indreptarea dintilor si aparatele dentare. Metoda aplicata de cunoscutul dermatolog se numeste 3TO Spange si poate fi folosita inclusiv la bebelusi si persoanele care sufera de diabet. Dispozitivul folosit are rolul de a corecta pozitia unghiei si de a o ajuta sa creasca fara pericolul incarnarii, al durerii si disconfortului. Clinica ofera servicii de dermato-venerologie si de dermatologie estetica.

O consultatie de specialitate la acest medic are pretul de 200 de lei, iar pentru tratamentul unei unghii incarnate vei plati 500 de lei.

Pacientii acestui cabinet sunt multumit de serviciile prestate aici. Ei spun ca au gasit profesionalism, seriozitate, un medic cu experienta si implicare maxima in actul medical, personal amabil si echipamente de ultima generatie.

4. Centrul Medical Misca

Centrul Medical din Timisoara este o clinica moderna ce ofera o gama completa de servicii medicale in regim cu plata sau decontate de CAS pe baza biletului de trimitere, cu ajutorul unei echipe alcatuite din profesionisti din mai multe specialitati medicale. Pentru tratamentul chirurgical al unei unghii incarnate vei putea accesa serviciile cabinetului de dermatologie, in care activeaza dr. Georgiana Dogarescu, medic specialist dermato-venerologie, aflat in contract cu CJAS.

Consultatia poate fi gratuita cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau te poate costa 150 de lei. Pentru tratamentul unghiei incarnate vei plati 250 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestui centru medical. Cei care au avut experiente placute apreciaza profesionalismul medicilor, eficienta tratamentelor, amabilitatea si promptitudinea personalului si preturile mici. Sunt si pacienti pentru care vizita la medic a implicat un timp mare de asteptare, inregistrari gresite ale programarilor si interactiune defectuoasa cu personalul de la receptie.

5. Pedimed

Pedimed este un cabinet privat de pedichiura medicala care ofera servicii profesionale pentru ingrijirea picioarelor, pentru tratarea onicomicozei, a onicogrifozei, a onicolizei si a unghiei incarnate, precum si pedichiura clasica, pedichiura cu oja semipermanenta si masajul picioarelor. Pedichiurista Anca Tascau dispune de tehnica avansata si o gama larga de produse de calitate, acreditate de Ministerul Sanatatii.

Consultatia este gratuita la acest cabinet de pedichiura medicala, iar tratamentul unghiei incarnate se realizeaza la pretul de 200 de lei.

Clientii acestui cabinet considera ca aici au avut parte de servicii de calitate, ca pedichiurista este un profesionist desavarsit, care stie sa gestioneze diversele probleme ale picioarelor, ca tratamentele aplicate au fost eficiente si ca Anca Tascau are maini de aur, iar procedurile sunt lipsite de durere.

Concluzii

Daca vrei sa scapi de problemele cauzate de o unghie incarnata, in Timisoara ai la dispozitie mai multe solutii de tratament si mai multe abordari ale acestei afectiuni frecvente: pedichiura medicala aplicata de un podolog, solutia chirurgicala de modelare a degetului piciorului, utilizarea unui dispozitiv inovator care modifica pozitia unghiei sau tratamentul chirurgical clasic efectuat de un dermatolog.

In functie de particularitatile afectiunii, de potentialul de recurenta al acesteia, de buget si de disponibilitatea pentru rezervarea unui timp de recuperare dupa interventie, dar si in functie de pret si opiniile pacientilor tratati vei alege cea mai buna solutie disponibila in Timisoara pentru unghia incarnata.