Meniu

Unghie Incarnata Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Taierea incorecta a unghilor sau purtarea unor pantofi care tin degetele intr-o pozitie inadecvata sunt cele mai frecvente motive pentru aparitia afectiunii de unghie incarnata. In Cluj, exista mai multe clinici unde se fac interventii chirurgicale pentru indepartarea unghiei care creeaza probleme.

Indepartarea chirurgicala este solutia pe care medicii o folosesc atunci cand pacientii ajung la spital intr-un stadiu avansat si alte tratamente nu functioneaza. Durerea pulsatila si disconfortul la nivelul degetului de la picior – de obicei degetul mare – sunt principalele simptome ale unghiei incarnate.

Unde poti face operatie pentru unghie incarnata in Cluj

Daca locuiesti in judetul Cluj si intentionezi sa mergi la medic pentru tratarea afectiunii de unghie incarnata, variantele de clinici dintre care poti alege sunt numeroase. Atunci cand autoingrijirea la domiciliu nu functioneaza si unghia se infecteaza, este nevoie sa te adresezi unui dermatolog. Tabelul urmator prezinta cele mai bune optiuni de clinici din acest judet, unde numerosi pacienti au beneficiat deja de aceasta interventie si au avut o experienta buna:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
700-1.300 Ron
 • Pretul operatiei pentru Unghie incarnata este cuprins in intervalul 700-1.300 Ron
 • Servicii de foarta inalta calitate
 • Interactiune excelenta cu personalul
 • Profesionalism si amabilitate
 • Estetica moderna
Derma Elite
600-900 Ron
 • Pretul operatiei pentru Unghie incarnata este cuprins in intervalul 600-900 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Atmosfera placuta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Locatie centrala si locuri de parcare
 • Unii pacienti spun ca li s-au anulat programarile fara motiv
Dermavision
700-1.200 Ron
 • Pretul operatiei pentru Unghie incarnata este cuprins in intervalul 700-1.200 Ron
 • Rezultate foarte bune
 • Personal amabil si profesionist
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil
 • Uneori programarile nu se respecta
Halmasan
500 Ron
 • Pretul operatiei pentru Unghie incarnata este 500 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Aparatura noua
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Unii pacienti au avut parte de o comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie
Clinica de Podiatrie
410-660 Ron
 • Pretul operatiei pentru Unghie incarnata este cuprins intre intervalul 410-660 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Act medical de calitate
 • Programarile unor pacienti au fost decalate cu zeci de minute
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru operatia de unghie incarnata

Operarea unghiei incarnate implica o procedura nedureroasa, iar medicii din Cluj ofera pacientilor toate indicatiile ce trebuie respectate inainte si dupa operatie. In acest judet, serviciile medicale oferite de anumite clinici sunt recunoscute pentru calitatea superioara, motiv pentru care un numar mare de pacienti le aleg.

Totusi, nu este suficient sa cauti pe Google “unghie incarnata operatie pret cluj” asa cum fac multi viitori pacienti. Preturile variaza si nu definesc intotdeauna calitatea serviciului. De aceea, te poti orienta dupa urmatorul clasament, in care sunt prezentate detalii de interes despre cele mai bune unitati medicale in care poti beneficia de aceasta procedura.

1. Anastasios

Cea mai buna optiune a pacientilor din Cluj in vederea efectuarii operatiei pentru unghia incarnata este centrul medical Anastasios. Acesta a pornit la drum cu obiectivul de a creste standarul serviciilor medicale si de a prioritiza sanatatea pacientilor. In prezent, echipa centrului medical este formata din peste 30 medici primari si specialisti, asistente si personal care asigura ingrijire medicala de calitate superioara.

Pretul operatiei pentru unghie incarnata este cuprins in intervalul 700-1.300 lei.

Cei mai multi dintre pacienti se arata foarte multumiti de serviciile acestei clinici, despre care spun ca sunt excelente. Interactiunea cu personalul este foarte buna, acesta fiind dedicat meseriei, atent, amabil si profesionist. Clinica este apreciata si din punct de vedere estetic, fiind curata si moderna. Experienta placuta este sustinuta de felul in care medicii si personalul de la receptie comunica, precum si de atmosfera primitoare din clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Derma Elite

Derma Elite este una dintre cele mai avantajoase variante de clinici spre care se pot orienta pacientii din Cluj care au nevoie de tratament pentru unghia incarnata. Centrul de dermatologie a fost infiindat din dorinta de a oferi tratamente de dermatologie medicala si estetica la standarde inalte, oferind diagnostic precis si efectuand proceduri moderne. In cadrul sau profeseaza o echipa de specialisti care si-au consolidat experienta prin instruire in tara si in strainatate. De asemenea, acestia sunt permanent la curent cu noile tehnici de tratament din domeniu.

Pretul operatiei pentru unghia incarnata este de 600 lei. In cazul unghiei incarnate pe ambele parti, tariful procedurii este de 900 lei.

Aceasta clinica ofera servicii medicale la cel mai inalt nivel, asa cum spun multi dintre pacienti in recenziile impartasite pe internet. Atmosfera din clinica este vesela si primitoare, iar personalul este bine pregatit, amabil si atent la nevoile pacientului. Clinica este eleganta, fiind situata intr-o locatie centrala si avand locuri de parcare pentru clienti. Cu toate acestea, exista si cativa pacienti nemultumiti, spunand ca programarile lor au fost anulate.

3. Dermavision

Dermavision, clinica din Cluj, reprezinta una dintre optiunile de top pentru efectuarea operatiei indepartare a unghiei incarnate. Aceasta a fost infiintata in 2010 de catre dr. Mirela Susan, medic primar dermatolog cu experienta vasta in medicina estetica. In cadrul clincii, abordarea este integrata, deoarece echipa medicala este alcatuita din profesionisti specializati pe anumite domenii precum dermatologia si chirurgia estetica.  

Pretul pentru unghia incarnata unilateral este de 700 lei si 1.200 lei pentru unghia incarnata bilateral.

Multi pacienti si-au scris pe internet parerea despre aceasta clinica, iar majoritatea dintre ei spun ca au obtinut rezultate foarte bune. Clinica este moderna si primitoare, iar echipa este descrisa de calitati precum amabilitate, profesionalism si disponibilitatea de a raspunde la orice intrebari legate de procedura. De asemenea, se folosesc cele mai performante tehnologii si preturile sunt corecte. Un numar mic de pacienti spun ca programarile nu se respecta.

4. Centrul Medical Halmasan

Operatia de indepartare a unghiei incarnate se poate face si la centrul medical Halmasan din Cluj. Cu o reputatie foarte buna la nivel national, clinica a fost infiintata in urma cu mai mult de 20 de ani de catre dr. Petru Halmagean. Echipa profesionista din cadrul clinicii asigura ingrijiri de inalta calitate, ca urmare a gradului inalt de specializare si experientei vaste acumulate de-a lungul anilor de activitate.  

La aceasta clinica, interventia chirurgicala pentru unghie incarnata costa 500 lei.

Multi dintre pacienti se declara impresionati de calitatea serviciilor si de atentia de care au beneficiat din partea personalului. Programarile se fac foarte usor, prin telefon, iar profesionalismul si amabilitatea sunt cele mai apreciate calitati ale personalului. Alte avantaje sunt utilizarea unor echipamente noi si respectarea programarilor. Cu toate acestea, exista si recenzii mai putin pozitive, in care pacientii spun ca au avut probleme de comunicare cu personalul de la receptie.

5. Clinica de Podiatrie

Clinica de Podiatrie din Cluj completeaza cu succes lista centrelor medicale in care poti face operatia pentru unghie incarnata si unde serviciile medicale sunt de inalta calitate. Aceasta clinica se specializeaza pe o ramura medicala mai putin abordata in Romania, aceea a afectiunii picioarelor. In cadrul sau activeaza o echipa multidisciplinara, pregatita sa asigure tratament complet pentru orice afectiune de la nivelul picioarelor.

Pretul operatiei pentru unghie incarnata este de 410-660 lei.

In mediul online, au fost impartasite numeroase impresii referitor la serviciile acestei clinici. Multi pacienti spun ca au avut experiente bune si ca au remarcat profesionalism, amabilitate, empatie si seriozitate din partea personalului. Alte persoane se declara dezamagite de experienta avuta, spunand ca programarile lor au fost decalate cu zeci de minute.

Concluzii

Balanta inclina in favoarea avantajelor in cazul celor mai multe clinici de top din Cluj, care efectueaza si operatie pentru unghia incarnata. Personalul cu experienta, dotarile de ultima ora si atmosfera primitoare definesc cele mai reputate unitati medicale din acest judet.

Daca ai o unghie incarnata si remediile pe care le-ai folosit acasa nu functioneaza, adreseaza-te unui medic specialist din apropiere. Clujul este ofertant in materie de servicii medicale, asa ca poti beneficia rapid de o interventie eficienta si de recuperare rapida.