Meniu

Unghie incarnata Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui cabinet medical in care sa rezolvi o unghie incarnata in Iasi, probabil te supara de ceva vreme si ai hotarat ca trebuie sa rezolvi problema odata pentru totdeauna, pentru a putea purta incaltamintea preferata si a scapa de durere si disconfort. Desi ar putea parea o afectiune minora, faptul ca iti provoaca atatea neplaceri te face sa iti doresti cele mai bune servicii, pe care le vei putea identifica parcurgand pana la final acest articol.

Indiferent ca optezi pentru o interventie chirurgicala sau pentru o procedura de pedichiura medicala, vei putea beneficia de calitate si solutii eficiente in Iasi, la unul/una dintre cabinetele, saloanele sau clinicile din oras care ofera servicii pentru unghia incarnata.

Ce optiuni ai pentru unghie incarnata in Iasi?

Multe persoane sufera de dureri, infectii repetate si disconfort la nivelul degetelor de la picioare, de aceea succesul tratamentului pentru unghie incarnata in Iasi este esential. Cum nu vrei sa devii dependent/-a de vizitele repetate la medic pentru aceeasi problema, alegerea unuia dintre centrele medicale de top din clasamentul de mai jos este o etapa importanta in rezolvarea definitiva a situatiei neplacute.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Tratament
Rating
Website
Invent Medical
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Tratament 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Ingrijire excelenta
 • Tratamentul de succes al unghiei incarnate
 • Procedura efectuata cu blandete si rabdare
 • Medicul de la dermatologie este profesionist si empatic
Pedichiura P.
300 Ron
 • Pret Tratament 300 Ron
 • Solutie de tratament eficienta
 • Podologul este un profesionist desavarsit
 • Daruire si grija fata de pacienti
 • „Maini de aur” – proceduri realizate bland, fara durere
Policlinica Providenta
250 Ron
 • Pret Tratament 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Cabinete bine dotate
 • Spatiu modern si curat
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Gestionarea slaba a programarilor
 • Comunicarea personalului de la receptie cu pacientii are putea fi imbunatatita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor sau saloanelor unde poti trata o unghie incarnata in Iasi

Sunt multe considerente care pot figura in decizia de a alege unele servicii medicale in detrimentul altora si este si cazul solutiilor pentru tratamentul la o unghie incarnata in Iasi. Informatii despre calitatea prestatiilor clinicilor sau saloanelor din topul urmator, despre preturi si despre parerile pacientilor tratati te pot ajuta sa te hotarasti mai usor si sa nu mai amani programarea la medic sau la podolog.

1. Invent Medical

Cel mai adesea, pentru tratamentul de unghie incarnata este preferata solutia chirurgiei dermatologice, pe care o poti accesa in cadrul clinicii Invent Medical din Iasi, la medicul dr. Ana Calistru, specialist in dermatologie. Centrul medical situat in zona centrala a Iasului ofera consultatii si tratamente pentru gama larga de afectiuni in domeniile ORL, neurologie, alergologie, dermatologie, pneumologie, stomatologie si chirurgie orala, precum si posibilitatea efectuarii a peste 2000 de tipuri de analize medicale in toate domeniile de diagnostic clinic, in parteneriat cu laboratoarele Synevo.

O consultatie la dermatologie te va costa 150 de lei, iar pentru tratamentul unghiei incarnate vei plati 300 de lei.

Pacientii se declara multumiti de aceasta clinica, prin intermediul recenziilor de pe Google. Ei spun ca la Centrul Invent Medical au avut parte de servicii de calitate si ingrijire excelenta. Sunt pacienti care amintesc in mod expres de tratamentul de succes al unghiei incarnate, printr-o procedura efectuata cu rabdare si blandete, si de profesionalismul si empatia dr. Ana Calistru.

Vezi parerile pacientilor despre Invent Medical
Vezi Pareri

2. Pedichiura Profesionala

Podolumina Iasi este un centru de Pedichiura profesionala si ingrijire a piciorului care ofera tratamente pentru unghii si picioare: micoze, unghie incarnata, hiperkeratoza, bataturi, calcaie crapate, protezarea unghiilor deteriorata, ortezare, masaj terapeutic, terapie cu produse speciale profesionale. Unghia incarnata se trateaza aici nechirurgical de catre podologul Mihaela Arsinel Tatarasi, cu ajutorul unui dispozitiv de corectie montat pe unghie.

Consultatia este gratuita la acest cabinet de podologie. Pretul pentru interventia asupra unei unghii incarnate este de 300 de lei.

Pacientii care au reusit sa scape de problemele cauzate de unghia incarnata au numai cuvinte de lauda despre acest cabinet, in recenziile de pe Facebook. Ei spun ca solutia de tratament propusa aici este eficienta, ca podologul este un profesionist desavarsit, care lucreaza cu multa daruire si grija fata de pacienti, ca are maini de aur, care realizeaza procedurile bland, fara a provoca durere.

3. Policlinica Providenta

Trei dermatologi, doi medici primari si un medic specialist, lucreaza in sectia de Dermatologie a Policlinicii Providenta din Iasi, unde poti beneficia de tratament pentru unghie incarnata. Povestea Providenta, proiect al Bisericii Ortodoxe Romane in sfera serviciilor medicale, a inceput in anul 2000 cu inaugurarea unei Centru de Diagnostic si Tratament, care si-a extins ulterior serviciile catre un spital privat, din anul 2008, eveniment urmat de mutarea Policlinicii, in anul 2012, intr-un spatiu nou. Reteaua Providenta detine azi spitalul privat, policlinica in care activeaza 47 de medici din diferite specialitati medicale si o fundatie.

Serviciile sunt detaliate si site-ul web, unde vei gasi si preturile aferente. Pentru tratamentul unghiei incarnate vei plati suma de 250 de lei, in care se includ vizita initiala si doua controale.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste experienta avuta la Clinica Providenta. Comentariile favorabile consemneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii profesionisti, cabinetele sunt bine dotate si spatiul modern si curat. Pe de alta parte, se inregistreaza probleme cu personalul de la receptie, in gestionarea programarilor si comunicarea cu pacientii.

Concluzii

Multe persoane care s-au aflat la un moment dat in situatia ta au beneficiat de tratament pentru unghie incarnata in Iasi si au scapat definitiv de aceasta afectiune aparent nesemnificativa, insa extrem de dureroasa si cu potential de a se complica, mai ales la pacientii care sufera de boli cronice, cum ar fi diabetul. Alegand una/unul dintre clinicile sau cabinetele din clasamentul de mai sus vei avea parte de servicii de calitate, personal profesionist, care executa procedurile cu blandete si empatie fata de pacient, si de rezultate remarcabile.

Dupa parcurgerea articolului, vei putea sa iei acum o decizie responsabila, bazata pe argumente rationale si pe informatii legate de competentele personalului medical, de preturi si de opiniile pacientilor care au avut experienta tratamentului in cabinetele din Iasi incluse in clasament.