Meniu

Cistoscopie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tumorile, infectiile sau obstructiile pe care le poti manifesta la nivelul tractului urinar inferior pot fi diagnosticate cu precizie cu ajutorul unei cistoscopii. In Constanta, ai la dispozitie trei unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci aceasta investigatie, asa ca te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am pregatit pentru a afla care dintre acestea sunt dotate cu cele mai performante aparaturi. Cistoscopia este o investigatie care se efectueaza cu ajutorul unui aparat special, denumit si cistoscop. Acesta genereaza imagini de o rezolutie inalta, pe care medicii specialisti le analizeaza si in functie de care depisteaza care este problema de sanatate cu care te confrunti. Investigatia se efectueaza doar la recomandarea medicului urolog, dupa o consultatie de specialitate in care i-ai comunicat care sunt simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme, dar si daca ai predispozitii genetice la anumite boli.

Citeste tot articolul pentru a afla care sunt cele trei unitati medicale din Constanta pe care ti le recomandam, dar si cat de bine echipate sunt. Afla, de asemenea, care sunt si preturile practicate pentru aceasta investigatie de specialitate.

Ce buget sa pregatesti pentru o cistoscopie in Constanta?

Daca medicul specialist te indruma catre efectuarea unei cistoscopii in Constanta, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate pentru investigatie. Descopera care sunt acestea conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Cistoscopie
Rating
Website
Ovidius Hospital
Clinica-Verificata
800 Ron
 • Pret Cistoscopie 800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi moderne si performante
 • Profesionalism si implicare
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Act medical corect
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica 360
400 Ron
 • Pret Cistoscopie 400 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesionalism
 • Experienta vasta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Regina Maria
515 Ron
 • Pretul unei Cistoscopii porneste de la 515 Ron
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Buna pregatire
 • Plan personalizat de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate unde poti efectua o cistoscopie in Constanta

Medicul urolog suspecteaza ca te confrunti cu anumite afectiuni la nivelul tractului urinar, asa ca ai primit recomandarea de a face o cistoscopie in Constanta? Unitatile medicale pe care ti le prezentam mai jos sunt unele dintre cele mai apreciate, multumita serviciilor de calitate si aparaturilor moderne de care dispun. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este o unitate medicala privata din Constanta cu specific multidisciplinar catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o cistoscopie de calitate. Este cel mai mare spital privat multidisciplinar din Sud-Estul Romaniei, remarcandu-se printr-o echipa de profesionisti si o tehnologie de ultima ora. Spitalul dispune de 154 de paturi, patru sali de operatie, un laborator de angiografie si cardiologie interventionala, ATI, centru de oncologie si radioterapie etc., toate fiind concepute pentru tratarea corespunzatoare a pacientilor cu diverse probleme de sanatate. Avand in vedere ca institutia medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii au posibilitatea de a beneficia de investigatii si consultatii gratuite.

Pretul pentru o cistoscopie este de 800 lei, iar pacientii asigurati pot beneficia gratuit de aceasta in mod gratuit. Inainte de investigatie, vei fi nevoit sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate, pentru a stabili cu medicul expert toate detaliile necesare. Pretul consultatiei la medicul primar este de 295 lei si 275 lei la medicul specialist.

Spitalul privat de renume din Constanta este puternic apreciat pentru serviciile pe care le ofera, avand in vedere ca este echipat cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi folosite atat pentru investigatii, cat si pentru tratamente. Medicii dau dovada de profesionalism, implicare, atentie la detalii si buna pregatire, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical corect si personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Ovidius Clinical Hospital
Vezi Pareri

2. Clinica 360

Clinica 360 este o unitate medicala din Constanta cu specific multidisciplinar, care asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a se programa pentru o cistoscopie. A fost infiintata in anul 2002 initial sub numele de Gastromed, iar in anul 2018 unitatea medicala s-a extins, cuprinzand si alte departamente sub numele de Clinica 360. In prezent, dispune de 18 specialitati medicale si chirurgicale, o unitate de spitalizare de zi, 3 saloane cu paturi, un salon de post anestezie, un laborator de analize medicale si o farmacie. In departamentul de urologie pacientii sunt atent examinati de medicii specialisti, care au competenta de a efectua consultatii, cistoscopii, circumcizie, cauterizare papiloame etc.

Costul unei cistoscopii este de 400 lei. Daca vrei ca, inainte de investigatie, sa faci o consultatie de specialitate, poti opta pentru pachetul format din consultatie si ecografie, care costa 220 lei. 

Activitatea desfasurata de echipa de doctori in cadrul acestui centru medical este ireprosabila, toti medicii dand dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, profesionalism si o experienta vasta. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament este atent personalizat in functie de patologiile fiecarui pacient. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este pregatit in totalitate pentru a prelua cu succes toate solicitarile pacientilor.

3. Regina Maria

Policlinica Tomis din Constanta care face parte din reteaua de sanatate Regina Maria dispune de 30 de specialitati, printre care se numara si urologia, unde poti face si o cistoscopie. Policlinica mai cuprinde si un centru de imagistica in cadrul caruia se pot efectua radiografii, mamografii si osteodensitometrii. Echipa este formata din medici cu multiple specialitati, cu o buna pregatire in examinarea fiecarui pacient in parte. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, doctorii reusesc sa depisteze precis care este afectiunea de care pacientii sufera.

Pretul practicat pentru o cistoscopie este 515 lei, iar cistoscopia suprapubiana este de 600 lei. Daca vrei sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate, va trebui sa achiti un tarif de 290 lei.

Clinica medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, multumita carora investigatiile efectuate sunt precise, ceea ce ajuta semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. Pentru ca medicii au o buna pregatire in depistarea afectiunilor de care pacientii sufera, acestia au competenta si de a elabora un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de implicat in solutionarea problemelor pacientilor, iar programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Vrei sa faci o cistoscopie in Constanta, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indreptia atentia pentru a beneficia de o investigatie ireprosabila? Atunci citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am pregatit mai sus si afla care unitate medicala se potriveste cu asteptarile tale.