Meniu

Cistoscopie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru examinarea, diagnosticarea si tratarea corespunzatoare a diverselor afectiuni care se dezvolta la nivelul vezicii urinare, medicii specialisti recomanda cistoscopia. In Oradea, din fericire, exista cateva unitati medicale la care te poti adresa cu incredere, pe care ti le vom prezenta in detaliu in cele ce urmeaza. Investigatia se efectueaza cu ajutorul unui cistoscop, prin intermediul caruia medicii pot obtine imagini la o rezolutie ridicata, depistand precis care sunt probleme de sanatate pe care le experimentezi la vezica urinara, indiferent ca este vorba de infectii, tumori sau obstructii. Tot cistoscopul este folosit si in scop curativ, de exemplu, pentru indepartarea pietrelor de rinichi sau pentru tratarea tumorilor. Cistoscopia poate fi recomandata de medicul urolog, in cazul in care considera ca este nevoie de o investigatie amanuntita in urma simptomelor pe care le manifesti.

Parcurge articolul pana la final si descopera care sunt clinicile din Oradea la care iti recomandam sa mergi, dar si cat de performante sunt aparaturile care se afla la dispozitia medicilor. Afla, de asemenea, si care sunt preturile practicate pentru o cistoscopie.

Cat costa o cistoscopie in Oradea?

Ti-a recomandat medicul specialist sa faci o cistoscopie in Oradea, dar nu stii exact care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti? Atunci te incurajam sa parcurgi cu atentie tabelul de mai jos, care cuprinde toate tarifele percepute pentru aceasta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Cistoscopie
Rating
Website
Bioinvest
Clinica-Verificata
800-1.000 Ron
 • Pretul unei Cistoscopii variaza intre 800-1.000 Ron
 • Buna pregatire
 • Activitate ireprosabila
 • Echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Curatenie impecabila
 • Nerespectarea programarilor
Hyperclinica MedLife
855-975 Ron
 • Pretul unei Cistoscopii variaza intre 855-975 Ron
 • Consultatii amanuntite
 • Servicii de calitate
 • Investigatii ireprosabile
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o cistoscopie in Oradea?

Daca ai luat hotararea de a face o cistoscopie in Oradea, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia, citeste cu atentie informatiile pe care ti le furnizam despre fiecare clinica in parte si descopera cat de pregatiti sunt medicii, dar si cat de precise sunt rezultatele obtinute. Stim cat de mult conteaza pentru tine sa mergi la un medic cu experienta, asa ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai apreciate unitati medicale din oras:

1. Bioinvest

Bioinvest este un centru medical din Oradea prevazut cu un laborator de analize, dar care isi desfasoara activitatea si in regim de policlinica, toti pacientii avand posibilitatea de a beneficia de o gama larga de investigatii, printre care se numara si cistoscopia. Echipa pluridisciplinara de medici reuseste sa efectueze examinari corecte, indiferent de domeniul de specialitate sau de nivelul de severitate a bolii. Multumita aparaturilor si echipamentelor performante, toate investigatiile sunt precise si rapide, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical corect.

Pretul pentru o cistoscopie standard este de 800 lei. Daca iti doresti, poti opta si pentru cistoscopia flexibila, care costa 1.000 lei. Inainte de investigatie, este indicat sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate la medicul urolog, pentru a-i comunica toate simptomele pe care le experimentezi, tariful aplicat fiind de 250 lei.

Centrul medical este apreciat pentru serviciile pe care le ofera, multumita bunei pregatiri a echipei de medici. Fiecare cadru medical se asigura ca activitatea pe care o desfasoara este ireprosabila, de ajutor fiind si echipamentele de ultima generatie. In plus, atmosfera este primitoare, amenajarea placuta, iar curatenia impecabila. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Bioinvest
Vezi Pareri

2. Hyperclinica MedLife

Hyperclinica MedLife din Oradea cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si urologia, in cadrul careia pacientul poate fi indrumat catre efectuarea unei cistoscopii. Inaugurata in 2018, clinica pune la dispozitia tuturor pacientilor servicii de ambulator si laborator. Echipa este formata din medici specialisti si primari cu experienta, care asigura o acuratete ridicata in stabilirea diagnosticului, avand o abordare multidisciplinara. Avand la dispozitie o tehnologie de ultima ora investigatiile sunt precise, ceea ce ajuta semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui plan personalizat de tratament.

Pretul pentru o cistoscopie porneste de la 855 lei si ajunge la 975 lei in functie de competentele si nivelul de pregatire a medicului care efectueaza investigatia. Pentru a face o cistoscopie, mai intai trebuie sa te programezi pentru o consultatie de specialitate, care costa 225 lei.

Consultatiile sunt amanuntite, serviciile de inalta calitate, investigatiile ireprosabile, echipa de medici dand dovada de o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta. Amabilitatea, profesionalismul si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea medicilor, acestia depunand toate eforturile necesare ca atmosfera sa fie primitoare si confortabila pentru toata lumea. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de receptiv in solutionarea problemelor pacientilor.

Concluzii

Pentru ca vrem sa fii la curent cu informatii actualizate, te incurajam sa iei in considerare clinicile de mai sus daca ti-a fost recomandat sa faci o cistoscopie in Oradea. Apeleaza la medici bine pregatiti si experimentati care te vor ajuta sa afli care este problema de sanatate de care suferi, dar si care sunt cele mai eficiente tratamente catre care iti poti indrepta atentia.