Meniu

Ureteroscopie flexibila Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura endoscopica minim invaziva care ajuta la diagnosticarea si tratarea litiazei urinare, ureteroscopia flexibila in Brasov, se desfasoara cu ajutorul unui dispozitiv compact cu fibra optica, denumit si ureteroscop. Acesta trece prin uretra, vezica urinara si dincolo de uretre, ajungand in caile urinare intrarenale. Din fericire, pacientul nu trebuie sa stea mai mult de o zi in spital, iar recuperarea este rapida, fara sa experimenteze episoade de durere dupa disparitia efectului de anestezie. Pentru ca instrumentul poate fi introdus prin orificii naturale de acces, pacientul nu are nicio incizie. Durerea in coapsa, infectiile urinare si sangele in urina sunt doar cateva simptome care anunta prezenta pietrelor la rinichi (litiazei urinare), asa ca, imediat ce suspectezi ca suferi de acestea, apeleaza la medicul urolog si solicita-i sfatul.

Din fericire, in Brasov exista o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o ureteroscopie. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre preturile practicate pentru procedura endoscopica.

Cat costa o ureteroscopie flexibila in Brasov?

Inainte de a face o ureteroscopie flexibila in Brasov, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla cat ai de achitat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ureteroscopie flexibila
Rating
Website
S. Sf. Constantin
Clinica-Verificata
5.500 Ron
  • Pret Ureteroscopie flexibila 5.500 Ron
  • Servicii ireprosabile
  • Aparaturi performante
  • Investigatii precise
  • Rezultate excelente
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o ureteroscopie flexibila in Brasov?

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti o clinica de incredere unde poti face o ureteroscopie flexibila in Brasov, asa ca, in continuare, iti vom prezenta informatiile pe care trebuie sa le stii despre unitatea medicala din oras, cat de bine echipata este, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii:

Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin din Brasov a fost inaugurat in anul 2011, urmand ca in 2018 sa isi extinda activitatea, fiind deschis intr-o noua locatie din oras, pe Calea Bucuresti, nr. 318, unde poti merge cu incredere daca medicul specialist iti recomanda sa faci o ureteroscopie flexibila. Unitatea medicala dispune de 150 de paturi, sase sali de operatie, centru de chirurgie cardiovasculara, cardiologie clinica si interventionala si sectia de terapie intensiva. Echipa este formata din medici cu experienta din Targu Mures, Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti, unii dintre ei fiind intorsi in tara din Elvetia si Franta. Departamentul de urologie dispune de medici primari si specialisti, cativa dintre acestia avand experienta si in chirurgia robotica.

Pretul pentru o ureteroscopie flexibila este de 5.500 lei. Inainte de a face procedura endoscopica va trebui sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate, urmata de o ecografie a aparatului urinar, pachetul format din cele doua servicii medicale fiind de 350 lei.

Spitalul este apreciat pentru serviciile ireprosabile pe care le pune la dispozitia tuturor, dar si pentru aparaturile performante care se afla in dotari si cu ajutorul carora investigatiile sunt intotdeauna precise. Avand in vedere rezultatele obtinute, medicul specialist stabileste si un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament, astfel incat pacientii sa se vindece corespunzator. Cu toate acestea, in unele cazuri se decaleaza programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Sf. Constantin
Vezi Pareri

Concluzii

Medicul specialist iti recomanda sa faci o ureteroscopie flexibila in Brasov, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Te incurajam sa iei in considerare optiunea de mai sus, unde vei fi corect examinat de o echipa profesionista de medici, dar si unde vei avea parte de servicii excelente.