Meniu

Ureteroscopie flexibila Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane care au fost diagnosticate cu pietre la rinichi doresc sa se programeze la ureteroscopie flexibila in Bucuresti. Aceasta procedura se utilizeaza pentru diagnosticul si tratamentul litiazei renale, dar si altor afectiuni localizate la nivelul tractului urinar. Ureteroscopia devine o necesitate atunci cand pacientul observa sange in urina sau atunci cand experimenteaza obstructia cailor renale. 

Ureteroscopia flexibila se realizeaza cu ajutorul unui ureteroscop care se foloseste pentru fragmentarea calculilor renali in bucati mici si pentru indepartarea acestora. Calculii pot fi indepartati cu instrumentul respectiv ori eliminati ulterior prin urina. Este o metoda minim invaziva de diagnostic si tratament care asigura imagini clare ale tractului urinar si prin care se elimina tesuturile anormale. Daca vrei sa mergi in Capitala pentru aceasta procedura si cauti o clinica foarte buna, poti afla in acest articol care sunt cele mai bune optiuni.

Care este pretul pentru ureteroscopie flexibila in Bucuresti?

Inainte de a te programa in Bucuresti la ureteroscopie flexibila, este o idee buna sa verifici si tariful procedurii. In acest fel, poti alege o clinica renumita pentru raportul excelent calitate-pret si o clinica ale carei preturi se preteaza bugetului de care dispui. Tabelul de mai jos iti ofera detalii cu privire la tarifele practicate in cadrul celor mai bune clinici pe care le poti alege pentru ureteroscopie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ureteroscopie flexibila
Rating
Website
Dr. Nita
Clinica-Verificata
7.000 Ron
 • Pret Ureteroscopie flexibila 7.000 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Profesionalism si experienta vasta
 • Empatie si rabdare
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Personal care inspira incredere
 • Solutii eficiente pentru probleme grave
 • Recuperare rapida si fara complicatii
Dr. Cristian Iatagan
7.500 Ron
 • Pret Ureteroscopie flexibila 7.500 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medic de exceptie
 • Pregatire complexa in domeniu
 • Profesionalism si empatie
 • Explicatii detaliate
 • Atitudine calma
 • Comunicare deschisa
Royal Hospital
7.000 Ron
 • Pretul Ureteroscopiei flexibile porneste de la 7.000 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti si devotati
 • Empatie si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii in termeni simpli
 • Comunicare medic-pacient foarte buna
 • Conditii foarte bune de spitalizare
 • Programarile se pot decala
Spital Victoria
7.000 Ron
 • Pretul Ureteroscopiei flexibile porneste de la 7.000 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Seriozitate si grija fata de pacient
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi pentru efectuarea ureteroscopiei flexibile in Bucuresti?

Capitala Romaniei, Bucuresti, este renumita pentru diversitatea de servicii medicale si pentru calitatea acestora, ureteroscopia flexibila fiind doar una dintre procedurile de care poti beneficia in clinici de top. La unii pacienti, poate fi nevoie de spitalizare peste noapte, asa ca e recomandat sa alegi o clinica apreciata pentru conditiile bune pe care le asigura pacientilor.

Pentru diagnosticul litiazei si pentru efectuarea ureteroscopiei flexibile, poti sa alegi serviciile urmatoarelor clinici din Bucuresti: 

1. Dr. Gheorghe Nita

Dr. Gheorghe Nita este un nume de referinta in Bucuresti la capitolul urologie, fiind unul dintre cei mai buni medici pe care ii poti alege pentru ureteroscopia flexibila. Acesta e medic primar urolog si doctor in stiinte medicale, lucrand in echipa alaturi de dr. Mircea Onaca, medic primar urolog, supraspecializat in urologie oncologica. Echipa de medici lucreaza impreuna de peste 10 ani si are misiunea de a pune la dispozitia pacientilor servicii de inalta calitate din domeniul urologiei, folosind tehnologii de ultima ora. Calitatea actului medical se ridica la nivelul standardelor europene, iar din portofoliu fac parte numeroase proceduri minim invazive. 

Pretul ureteroscopiei flexibile este de 7.000 lei.

Dr. Gheorghe Nita si clinica la care isi desfasoara activitatea se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor. Prin intermediul recenziilor online, acestia si-au exprimat recunostinta si aprecierea fata de medic, pe care il descriu ca fiind un profesionist desavarsit, empatic si rabdator. Acesta ofera explicatii detaliate pacientului si il ajuta sa treaca peste teama de dinaintea interventiei. De asemenea, este atent la nevoile oamenilor si lucreaza cu o foarte mare precizie. Intreaga echipa este devotata meseriei si trateaza pacientii cu respect, inspirandu-le incredere si optimism. Foarte multe persoane spun ca dr. Nita este un medic exemplar, care i-a ajutat sa isi rezolve probleme urologice foarte grave. In cazul interventiilor chirurgicale, recuperarea este rapida si fara complicatii. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gheorghe Nita
Vezi Pareri

2. Dr. Cristian Iatagan

Cu o experienta de aproape doua decenii in chirurgia urologica minim invaziva, dr. Cristian Iatagan a devenit o optiune de top a pacientilor interesati sa faca in Bucuresti procedura de ureteroscopie flexibila. Acesta e medic primar in urologie si pana la momentul de fata a efectuat peste 3.000 de interventii. Dr. Cristian Iatagan este membru in numeroase societati de profil, atat din tara, cat si din strainatate. De-a lungul anilor de activitate, a publicat peste 50 de articole si lucrari stiinfitice si este cercetator stiintific (gradul III). Ocazional, preia rolul de trainer si lector in cadrul unor workshop-uri si cursuri pe tematica medicala de specialitate, care se desfasoara la nivel national si international. 

Pentru ureteroscopia flexibila, se aplica tariful de 7.500 lei.

Pacientii care l-au ales pe dr. Cristian pentru consultatii sau pentru diverse proceduri din sfera urologiei se declara multumiti de calitatea serviciilor si il caracterizeaza drept un medic de exceptie. Acesta are experienta vasta, care se reflecta in profesionalismul cu care lucreaza, are o atitudine calma si ofera sfaturi utile pacientului. Medicul explica in detaliu diagnosticul si prezinta cele mai bune optiuni de tratament. Oamenii il apreciaza inclusiv pentru empatia de care da dovada si pentru faptul ca incurajeaza pacientul. 

3. Royal Hospital

Pentru ureteroscopia flexibila, poti alege Royal Hospital din Bucuresti, care se numara printre cele mai cunoscute unitati medicale din Capitala. Cu peste 25 de ani de prezenta pe piata serviciilor medicale din Romania, Royal Hospital este un spital privat supraspecializat, la baza caruia se afla centrul Gynecoland. Daca la inceput se asigurau exclusiv ingrijiri medicale din domeniul ginecologiei si senologiei, in prezent portofoliul de servicii s-a extins considerabil si sunt acoperite si alte discipline medicale: urologia, chirurgia generala, ortopedia etc. Colectivul este format din medici specialisti si medici primari care au un parcurs profesional notabil si care utilizeaza aparatura de ultima generatie disponibila in cadrul clinicii. 

Pentru ureteroscopia flexibila, tariful porneste de la 7.000 lei.

Acest spital a primit recenzii de la un numar foarte mare de pacienti, iar cele mai multe dintre ele sunt pozitive si descriu serviciile ca fiind de inalta calitate. Numerosi pacienti sustin ca au avut o experienta buna, deoarece au intalnit medici profesionisti, devotati, empatici si amabili. Personalul este laudat pentru comportamntul ireprosabil, pentru atentia la nevoile pacientului si pentru faptul ca explica totul in termeni simpli, ceea ce ii face pe pacienti sa fie mai increzatori. Intreaga echipa are experienta vasta si asigura tratamente si ingrijiri post-operatorii de calitate, iar comunicarea medic-pacient este foarte buna. Experienta pacientilor a fost una pozitiva si datorita conditiilor din spital, care pot fi comparate cu cele ale unui hotel. Fara a reclama calitatea serviciilor si pregatirea personalului, unele persoane spun ca programarile se decaleaza uneori. 

4. Spital Victoria

Ureteroscopia flexibila este prezenta si pe lista de servicii a Spitalului Victoria din Bucuresti, care a devenit o optiune de top a pacientilor cu probleme urologice si nu numai. Spitalul are in dotare echipamente si aparatura de ultima generatie care permit efectuarea unor proceduri chirurgicale urologice minim invazive, astfel incat pacientul sa beneficieze de siguranta si confort, indiferent de complexitatea interventiei. Spitalul face parte din Reteaua Medicala Victoria, ce reuneste un spital si mai multe centre medicale situate in centrul Capitalei. Se ofera consultatii si tratamente complete din mai multe discipline, iar corpul medical reuneste doctori renumiti, care au profesat deopotriva in tara si in strainatate.

Privitor la tarif, pentru ureteroscopia flexibila tariful porneste de la 7.000 lei.

Spitalul Victoria se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de pacienti. Acestia apreciaza medicii pentru empatia de care dau dovada, pentru profesionalism, seriozitate si grija fata de pacient. Serviciile si ingrijirile medicale sunt de calitate, iar intreaga echipa este atenta la nevoile pacientului. Un alt punct forte il reprezinta curatenia din spital. Ca dezavantaje, cateva persoane mentioneaza ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune clinici din Bucuresti care dispun de tehnologia necesara pentru efectuarea ureteroscopiei flexibile. Medicii iti vor oferi toate instructiunile cu privire la procedura si la ceea ce trebuie sa faci in etapele de dinaintea si dupa ureteroscopie.