Meniu

Ureteroscopie flexibila Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura non-invaziva complexa de diagnostic si interventie in afectiunile tractului urinar superior, o ureteroscopie flexibila in Sibiu se poate realiza in clinici de top, in care exista aparatura specializata si personal competent pentru efectuarea unor manevre cum ar fi fragmentarea si indepartarea pietrelor sau prelevarea de probe biopsice din tumori.

Daca nu stii inca unde sa mergi in Sibiu pentru interventie, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile, cu ajutorul carora te poti orienta pe piata de servicii medicale private din oras.

Cat costa o ureteroscopie flexibila in Sibiu?

Ai nevoie de o procedura speciala, care presupune echipamente de ultima generatie si anumite competente din partea medicilor, de aceea te astepti la costuri considerabile de la o ureteroscopie flexibila in Sibiu. Pentru a-ti pregati bugetul, poti gasi informatii despre preturi in tabelul de mai jos, din care vei afla si numele clinicilor in care este disponibil serviciul.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ureteroscopie flexibila
Rating
Website
UroClinic
Clinica-Verificata
7.500 Ron
 • Pret Ureteroscopie flexibila 7.500 Ron
 • Centru medical modern
 • Paleta larga de servicii
 • Standarde inalte de lucru
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic profesionist de nota 10
 • Competente multiple
 • Pregatire remarcabila
 • Rabdare si amabilitate fata de pacienti
 • Interventii chirurgicale si non-invazive de succes
Uro Expert
7.000 Ron
 • Pret Ureteroscopie flexibila 7.000 Ron
 • Medic profesionist
 • Vasta pregatire de specialitate
 • Experienta in lucru cu pacientii
 • Consultatii riguroase
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Interventii chirurgicale reusite
MedLife Polisano
7.000 Ron
 • Pret Ureteroscopie flexibila 7.000 Ron
 • Act medical de calitate
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti ai experimentati
 • Diversitate de servicii
 • Timp de asteptare mare
 • Deficiente in organizarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face ureteroscopie flexibila in Sibiu

Este vorba despre implicatii considerabile asupra sanatatii aparatului urinar si despre costuri semnificative, de aceea vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie in alegerea clinicii in care sa faci ureteroscopie flexibila in Sibiu. Ai nevoie deci de informatii suplimentare despre centrele medicale catre care ar trebui sa te indrepti. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, echipamentele de care dispun, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. UroClinic Dr. Hasegan

UroClinic este o clinica specializata in urologie, infiintata în Sibiu si coordonata de dr. Adrian Hasegan, conferentiar universitar, medic primar urolog, medic specialist in chirurgie generala, doctor in stiinte medicale, care pune la dispozitia pacientilor o paleta larga de investigatii, ecografie, consultatii, precum si proceduri chirurgicale si tratamente complexe, printre care si ureteroscopie flexibila si semirigida, cu ureterolitotritie laser (pentru litiaza renala si ureterala). Cu o experienta de peste 15 ani in chirurgia urologica, echipa medicala de la UroClinic poate efectua toata gama de interventii chirurgicale, de la cele minim invazive pana la cele mai complexe interventii oncologice si reconstructive.

Pentru ureteroscopie flexibila, pretul este de 7.500 de lei. Consultatia de urologie costa 250 de lei.

UroClinic este un centru medical modern, dotat aparatura de ultima generatie, in care activeaza un profesionist de nota 10, cu o pregatire remarcabila, competente multiple, rabdare si amabilitate fata de pacienti. Diversitatea serviciilor, standardele inalte de lucru si succesul interventiilor efectuate sunt argumente care sustin gradul ridicat de satisfactie inregistrat de clinica si de medic in randul persoanelor tratate.

Vezi parerile pacientilor despre UroClinic Dr. Hasegan
Vezi Pareri

2. Uro Expert

Uro Expert este brandul medical sub care functioneaza cabinete specializate in urorologie, in care pacientii au acces la o gama variata de consultatii si investigatii de urologie, de sexologie-andrologie, proceduri si interventii de chirurgie clasica deschisa, chirurgie endoscopica joasa si inalta – uretrotomie optica interna, transuretrorezectie prostatica, transuretrorezectie vezicala, cistoscopie rigida, ureteroscopie flexibila si semirigida, chirurgie laparoscopica si proceduri non-invazive – litotritie extracorporeala cu unde de soc cu ultrasunete. Vei conta aici pe experienta vasta si pregatirea renumitorului urolog dr. Marcel Tiberiu Tohati, doctor in stiinte medicale, medic primar, avand competenta in ecografie. Cabinetele Uro Expert ale medicului sunt disponibile in Policlinica Spitalului Municipal din Medias, in Policlinica Polisano din Sibiu si la Centrul Medical Paltinul din Sibiu.

Ureteroscopia flexibila te va costa la acest medic 7.000 de lei. Pentru o consultatie de urologie vei plati 280 de lei.

Medicul Marcel Tiberiu Tohati este apreciat pentru profesionalism, vasta pregatire de specialitate, experienta in lucrul cu pacientii, consultatiile riguroase, amabilitatea si empatia manifestate fata de persoanele care ii solicita ajutorul si expertiza, precum si pentru reusita interventiilor chirurgicale de orice tip.

3. MedLife Polisano Constitutiei

La Sectia de Urologie de la MedLife Polisano Constitutiei din Sibiu, pacientii pot beneficia de o paleta larga de consultatii, investigatii, proceduri de chirurgie urologica clasica, chirurgie endoscopica joasa sau inalta (fara incizie chirurgicala – pe canalul uretral, prin interiorul vezicii urinare, prin ureter, pana la rinichi) – uretrotomie optica interna, transuretrorezectie prostatica, transuretrorezectie vezicala, cistoscopie rigida, ureteroscopie flexibila si semirigida si chirurgie laparoscopica. Pentru consultatii si interventii, o echipa bine pregatita, alcatuita din doctori in stiinte medicale, medici primari urologi si medici specialisti, sta la dispozitia pacientilor. Clinica MedLife Polisano Constitutiei este un centru medical polivalent, in care locuitorii din judetul Sibiu si nu numai ei gasesc solutii moderne de diagnostic si tratament in 13 specializari medicale, investigatii imagistice si explorari functionale.

Tariful pentru ureteroscopie flexibila este de 7.000 de lei. Pentru consultatia de urologie vei achita suma de 280 de lei.

Parerile pacientilor despre clinica MedLife Polisano din Sibiu sunt impartite, in functie de experienta inregistrata de fiecare dintre ei. Pe de o parte sunt remarcate calitatea inalta a actului medical, dotarile moderne, profesionalismul si experienta medicilor si diversitatea de servicii. Pe de alta parte sunt reclamate lipsa de punctualitate in onorarea programarilor, datorata unor deficiente de planificare a acestora.

Concluzii

Pentru ureteroscopie flexibila in Sibiu, te poti adresa unor reputati urologi din oras, cu o pregatire vasta in specialitate, competente in chirurgia clasica, endoscopica si laparoscopica si experienta in sala de interventii. Acestia activeaza in cadrul unor centre medicale de top, prevazute cu aparatura de ultima generatie, astfel incat sa ai cele mai ridicate sanse pentru o interventie reusita legata de sanatatea aparatului urinar.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre clinicile din Sibiu carora te poti adresa pentru ureteroscopie flexibila, cu siguranta iti va fi mult mai usor sa iei o decizie informata, benefica pentru starea ta de sanatate.