Meniu

Ureteroscopie flexibila Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura complexa, minim invaziva, deosebit de utila in diagnosticarea afectiunilor ureterului, vezicii urinare si rinichilor, precum si in tratamentul stricturilor uretrale si al calculilor renali, o ureteroscopie flexibila in Timisoara se poate efectua cu succes in clinici de top, prevazute cu aparatura de ultima generatie si deservite de personal cu inalta calificare.

Daca ti-a fost recomandata procedura si nu stii unde sa mergi in Timisoara pentru realizarea ei, citeste pana la capat articolul de fata si vei sti care sunt cele mai bune optiuni din oras in materie de ureteroscopie flexibila.

Cat costa o ureteroscopie flexibila in Timisoara?

Pentru ca nu este tocmai o procedura de rutina si implica anumite echipamente, o ureteroscopie flexibila in Timisoara presupune costuri pentru care trebuie sa iti pregatesti bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ai putea sa te adresezi pentru interventie, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ureteroscopie flexibila
Rating
Website
Clinica Jose Silva
Clinica-Verificata
7.000 Ron
 • Pret Ureteroscopie flexibila 7.000 Ron
 • Diversitate de servicii
 • Standarde ridicate in actul medical
 • Medici competenti si experimentati
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente eficiente
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Cladire moderna
 • Personal amabil
Uroclinica
7.000 Ron
 • Pret Ureteroscopie flexibila 7.000 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii la standarde inalte
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Nume de referinta in urologie
 • Solutii eficiente de tratament
Regina Maria
10.800 Ron
 • Pretul Ureteroscopiei flexibile porneste de la 10.800 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Servicii integrate
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la recepti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de ureteroscopie flexibila in Timisoara

De o ureteroscopie flexibila in Timisoara depinde acuratetea unui diagnostic sau succesul unui tratament esential pentru sanatatea aparatului urinar, de aceea iti doresti ca procedura sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie pentru o interventie reusita, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale clinicilor din clasament, despre aparatura de care dispun, despre competentele medicilor si despre gradul de satisfactie a pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului, vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Clinica Jose Silva

La Clinica Jose Silva din Timisoara functioneaza o sectie de urologie la standarde inalte, dotata cu aparatura de ultima generatie pentru o serie de proceduri complexe, intre care se includ: rezectia transuretrala bipolara a prostatei in mediu salin (TUR-P), rezectia transuretrala a tumorilor vezicale (TUR-TV), uretrotomia interna optica, uretrotomia interna optica, ureteroscopie retrograda, efrectomia radicala/partiala prin abord transperitoneal/lombar (pentru tumori), orhiectomie (in cancerul de prostata, cancerul testicular), prostatectomie radicala (in cancerul de prostata), ureteroscopia flexibila diagnostica si terapeutica si ureterolitotripsie laser. O echipa medicala de top, alcatuita din cadre didactice universitare, medici primari si medici specialisti deserveste departamentul cu profesionalism si seriozitate. Clinica Jose Silva Jose Silva ofera o gama completa de servicii medicale, in ambulatoriu si cu spitalizare, pentru diagnosticul si tratamentul adecvat al afectiunilor medicale in 13 specializari in policlinica si 6 sectii in spital.

Costul unei ureteroscopii flexibile este de 7000 de lei. Pentru consultatia de urologie vei plati intre 250 lei si 400 de lei, in functie de medic.

Clinica Jose Silva este apreciata pentru diversitatea de servicii, standardele inalte in actul medical, competentele si experienta medicilor, aparatura de ultima generatie, tratamentele eficiente si interventiile chirurgicale reusite. Cladirea moderna si amabilitatea personalului sunt alte aspecte care contribuie la gradul ridicat de satisfactie a pacientilor centrului medical.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Jose Silva
Vezi Pareri

2. Uroclinica

Uroclinica este un centru medical, infiintat in urma cu peste 18 ani, specializat in urologie, andrologie si sexologie medicala, care pune la dispozitia pacientilor din Timisoara o paleta larga de servicii: consultatii, controale, consiliere si tratamente pentru cuplu, investigatii ecografice, interventii de chirurgie endoscopica si laparoscopica, tratamente cu laser, ureteroscopie flexibila, punctie biopsica prostatica ghidata ecografic, punctie biopsica renala, interventii la nivelul organelor sexuale externe si operatii prin abord clasic pentru patologii benigne si maligne. Nu mai putin de 11 medici specialisti in urologie, coordonati de nume cu reputatie nationala si internationala in aceasta specializare, stau la dispozitia pacientilor cu experienta lor vasta.

Pentru o ureteroscopie flexibila vei plati aici suma de 7000 de lei. Consultatia de urologie te va costa intre 250 si 400 de lei, in functie de medicul care te va examina.

Uroclinica este o clinica moderna, cu servicii la standarde inalte, consultatii, investigatii si tratamente de calitate, medici profesionisti, nume de referinta in urologie, in care pacientii gasesc solutii eficiente pentru rezolvarea problemelor de sanatate.

3. Regina Maria

Departamentul de Urologie de la Spitalul Premiere Regina Maria din Timisoara abordeaza o gama larga de afectiuni urologice atat prin tehnici interventionale fara bisturiu: terapia si distructia calculilor (pietrelor) Laser folosind metode endoscopice, ureteroscopia semirigida pentru abordul calculilor pe ureter, ureteroscopia flexibila pentru abordul calculilor urinari, indiferent de dimensiune la nivelul aparatului urinar superior – ureter proximal si rinichi, tratamentul endoscopic al oricarei forme de litiaza in cazul unor malformatii ale aparatului urinar, endoprotezari ureterale, cat si prin interventii chirugicale clasice. O echipa medicala cu experienta, alcatuita din medici urologi, anestezisti si specialisti in imagistica medicala activeaza aici si colaboreaza pentru solutii eficiente de diagnostic si tratament.

Pretul pentru ureteroscopie flexibila simpla este de 10800 de lei si de 12100 de lei pentru ureteroscopie flexibila medie. Consultatia de urologie are pretul de 290 lei sau 315 lei, in functie de medic.

In ceea ce priveste gradul de satisfactie a pacientilor pentru prestatiile spitalului, parerile acestora sunt diferite. Pe de o parte, sunt apreciate aspecte precum calitatea actului medical, profesionalismul medicilor, aparatura performanta, serviciile multiple integrate in acelasi centru medical si tratamentele cu rezultate bune. Cu toate acestea, multe persoane sustin ca timpul de asteptare este mare, clinica este aglomerata, iar comportamentul personalului de la receptie este lipsit de solicitudine.

Concluzii

Pentru a beneficia de ureteroscopie in Timisoara la cele mai inalte standarde de calitate, trebuie sa te adresezi uneia dintre clinicile de top prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici medici cu o inalta pregatire, competente recunoscute pe plant national si international, aparatura de ultima generatie si toate serviciile de diagnostic, investigatie si tratament de urologie de care ai nevoie.