Meniu

Urologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe motive pentru care o persoana ar putea avea nevoie de servicii de urologie in Bacau. De cele mai multe ori, oamenii se confrunta cu afectiuni ale tractului urinar, iar obiectivul medicilor este de a oferi un diagnostic si un plan de tratament pe masura. Un urolog poate veni cu sfaturi si in cazul problemelor de fertilitate, al afectiunilor de prostata etc.   

Diagnosticarea corecta este posibila datorita echipamentelor moderne din dotarea clinicilor din Bacau. Mai mult decat atat, aparatura este utilizata de medici cu experienta in domeniu, care dispun de cunostintele necesare pentru a diagnostica mai multe tipuri de afectiuni. Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine informatiile de care ai nevoie este sa te programezi la o consultatie initiala. 

Cat costa o consultatie de urologie in Bacau?

Costul unei consultatii la un urolog in Bacau poate varia in functie de mai multi factori, inclusiv de clinica sau cabinetul medical la care alegi sa te programezi. Exista si situatii in care serviciile pot fi decontate prin intermediul unui bilet de trimitere. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele practicate de mai multi urologi din oras pentru o consultatie de specialitate: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera placuta
 • Promptitudine
 • Curatenie
Laurus Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Promptitudine
 • Curatenie
 • Atmosfera placuta
MedicalProf Clinic
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Medic specialist
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica Luxor
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
Clinica Palade
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de urologie in Bacau:

Pentru a crea lista de mai jos au fost selectate cinci clinici de urologie din Bacau, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti in domeniu. Ideal este sa te interesezi din timp cu privire la programul de lucru, pentru a te putea prezenta la clinica intr-un moment cat mai convenabil pentru tine. Afla toate detaliile necesare prin parcurgerea descrierilor urmatoare: 

1. Centrul Anastasios 

Centrul Medical Anastasios a fost infiintat din dorinta de a oferi unui numar cat mai mare de pacienti acces la servicii medicale de calitate, indiferent ca este vorba de chirurgie generala, endocrinologie sau urologie, toate acestea in Bacau. De efectuarea serviciilor din ultima categorie mentionata se ocupa medicul specialist Dr. Victor Silvestru. In afara de consultatia de specialitate, persoanele interesate pot opta si pentru ecografia abdominala a tractului urinar, montarea sau schimbarea sondei, instilatiile intravezicale etc. Activitatea centrului se caracterizeaza prin respectarea unor standarde etice si profesionale ridicate, ceea ce demonstreaza angajamentul medicilor fata de pacienti. Programarile se fac fie cu ajutorul unuia din cele doua numere de telefon ale centrului, fie prin completarea formularului disponibil online. 

O consultatie initiala de urologie costa 170 de lei. 

De cele mai multe ori, persoanele care au vizitat Centrul Medical Anastasios, in scopul de a beneficia de servicii de calitate, au avut parte de o experienta foarte placuta, datorita amabilitatii, profesionalismului si empatiei de care da dovada personalul medical. Dr. Victor Silvestru este apreciat in mod deosebit pentru explicatiile pe care le ofera fiecarui pacient in timpul consultului. Normele de igiena sunt si ele respectate cu strictete. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios 
Vezi Pareri

2. Laurus Medical 

Lista continua cu Laurus Medical, reteaua nationala de clinici care pune la dispozitia oamenilor un portofoliu impresionant de specialitati medicale, in care este inclusa si urologia in Bacau. La sediul din oras isi practica meseria doi medici primari si specialisti: Dr. Florin Lupu si Dr. Edvin Sova. Cu privire la modul in care se desfasoara consultul urologic, acesta presupune anamneza aprofundata si examinarea clinica a aparatului urinar. Gama de servicii la care au acces pacientii este una variata, de la consultatii de specialitate, la mai multe tipuri de ecografii, cistoscopie cu anestezie locala, cura chirurgicala parafimoza etc. Programarile se pot face la telefon, insa oamenii au si optiunea de a-si lasa datele de contact intr-un formular online, pentru a fi sunati mai tarziu. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 de lei. 

Mai multe persoane care au vizitat clinica Laurus Medical au apreciat faptul ca actul medical a fost efectuat in conditii optime de siguranta si confort. Colectivul este amabil si face tot posibilul sa ofere solutii personalizate, indiferent de afectiunea pacientului. Timpul de asteptare este mic, tocmai datorita bunei organizari de la clinica. 

3. MedicalProf Clinic 

O alta clinica la care oamenii se pot programa pentru a beneficia de expertiza unui medic urolog in Bacau este MedicalProf Clinic. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Victor Silvestru, medic specialist. In legatura cu aparatura din dotare, clinica se afla intr-un proces de continua evolutie, pentru a asigura cele mai bune servicii pacientilor. Pe partea de urologie, acestia pot opta pentru consultatia de specialitate si ecografia aparatului urinar. Medicul se ocupa si de monitorizarea tratamentului, in asa fel incat persoana care-l urmeaza sa obtinta efectele dorite. Cei care isi doresc sa se programeze o pot face printr-un apel telefonic sau completand formularul de pe site-ul clinicii, caz in care trebuie sa astepte confirmarea din partea unui reprezentant. 

Pentru consultatia de specialitate, pretul este de 170 de lei. 

Exista mai multe persoane care marturisesc ca au gasit tratamentul potrivit, datorita personalului medical de la MedicalProf Clinic. Mai mult decat atat, pacientii se simt in siguranta de fiecare data cand viziteaza clinica, datorita conditiilor de aici. Nu este exclus sa existe un decalaj orar, in momentul in care un pacient are nevoie de mai mult timp pentru o consultatie. 

4. Clinica Luxor 

Urmatoarea optiune a celor care au nevoie de urologi in Bacau este Clinica Luxor. Din echipa acesteia fac parte doi medici primari in domeniu: Dr. Florin Lupu si Dr. Florin Manea. Cu privire la competentele lor, acestea includ ecografia abdomino-pelvina. Serviciile pe care clinica le pune la dispozitia tuturor celor interesati sunt analizele de laborator, examenul Doppler, ecografiile si rezonanta magnetica. Misiunea clinicii Luxor este de a oferi servicii de calitate pacientilor care aleg sa-i treaca pragul, intr-un mediu cat mai placut si sigur. Cei care vor sa se programeze pentru o intalnire pot face acest lucru prin completarea formularului de pe site cu detaliile necesare. 

Pretul unei consultatii este de 180 de lei. 

Printre aspectele apreciate de persoanele care au optat pentru serviciile Clinicii Luxor se numara aparatura moderna, personalul bine pregatit si sistemul informatic eficient. Profesionalismul medicilor iese cel mai bine in evidenta in timpul consultatiilor de specialitate. Din pacate, au existat mai multe cazuri in care programarile pacientilor n-au fost respectate. Nici personalul de la receptie nu ofera informatii utile in situatiile de acest fel. 

5. Clinica Palade 

Topul se incheie cu o ultima clinica pe care oamenii o pot vizita in scopul de a beneficia de o consultatie de specialitate si alte servicii de urologie in orasul Bacau: clinica Palade. Cei doi medici primari si specialisti care isi desfasoara activitatea profesionala aici sunt Dr. Aurel Anghelus, prezent la cabinet lunea intre orele 16:30 si 17:30 si Dr. Florin Lupu, prezent miercurea in acelasi interval. Programul personalului medical este unul destul de restrans si tocmai de aceea, persoanele care isi doresc sa apeleze la serviciile de aici trebuie sa-si faca din timp o programare. Acest lucru se poate realiza la telefon sau online. 

O consultatie de specialitate costa 180 de lei. 

Amabilitatea si devotamentul sunt caracteristicile medicilor de la Clinica Palade pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit. Serviciile sunt efectuate intr-un ambient placut, in care oricine simte ca se poate relaxa in voie. Totusi, o problema care este prezenta si aici este faptul ca programarile nu sunt mereu respectate, ceea ce duce la un timp de asteptare ridicat. 

Concluzii

In concluzie, exista mai multe clinici pe care le poti vizita, cu scopul de a beneficia de servicii de urologie chiar in Bacau. Pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta, aspectele pe care ar trebui sa le ai in vederea sunt pregatirea medicilor, gama de servicii si tarifele practicate. De asemenea, poti oricand vizita o a doua clinica pentru a afla opinia altui medic specialist in domeniu.