Meniu

Urologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai fost la medicul de familie cu o aparenta banala durere de urinare, iar acesta te-a trimis la medicul urolog din Baia Mare? Cel mai bine i-ai asculta sfatul si ai merge, pentru a beneficia de investigatii precise, dar si pentru a urma un tratament potrivit pentru problemele cu care te confrunti. Putini pacienti sunt constienti de acest fapt, insa chiar si un simptom minor trebuie sa fie tratat ca atare, pentru a se evita agravarea afectiunii existente. Cu alte cuvinte, chiar si la cel mai minor semn ca ai putea sa te confrunti cu o patologie a aparatului urinar care nu te paraseste dupa cateva zile, ar trebui sa mergi la cabinetul de urologie pentru investigatii aprofundate.

In Baia Mare exista o multime de optiuni catre care iti poti indrepta atentia si unde vei primi ingrijirile necesare. Citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am pregatit in cele ce urmeaza in legatura cu unitatile medicale la care iti recomandam sa mergi, dar si cu privire la medicii din orasul tau. Iata tot ce trebuie sa stii despre acestia.

Cat costa o consultatie de urologie in Baia Mare?

Ai luat hotararea de a merge la o consultatie de urologie in Baia Mare, dar nu stii care sunt preturile practicate pentru acest serviciu medical? Atunci tabelul de mai jos iti va fi de un real ajutor pentru a fi la curent cu cele mai noi tarife practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Demian Grad
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Euromedica Hospital
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Profesionalism
 • Implicare si empatie
 • Aparaturi performante
 • Echipamente moderne
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratamente adaptate
 • Atmosfera primitoare
Policlinica Sf. Maria
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Medic primar in urologie
 • Diagnostic corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Multicare Clinic
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Curatenie impecabila
 • Echipamente performante
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratamente eficiente
 • Personal medical competent
 • Personal auxiliar bine pregatit
Policlinica Sf. Ioan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic precis
 • Tratament eficient
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in urologie in Baia Mare

Stim ca este dificil sa gasesti un medic urolog bun in Baia Mare la care sa apelezi cu incredere si care sa iti asigure servicii medicale de inalta calitate, tocmai din acest motiv iti oferim oportunitatea de a afla care sunt unii dintre cei mai apreciati doctori din oras, dar si cat de bine echipate sunt clinicile in care isi desfasoara activitatea. Afla tot ce trebuie sa stii:

1. Clinica Demian Grad

Clinica Demian Grad este o unitate medicala din Baia Mare specializata in multiple arii medicale, printre care se numara si urologia. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Grad Lucian, medic specialist, care si-a incheiat studiile la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca. Si-a inceput activitatea in acest domeniu in anul 2014, a participat la diverse cursuri anuale cu tematici diferite si este specializat, de asemenea, si in ecografie. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, tratamente personalizate, ecografii, uroflowmetrie, analize medicale etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul unitatii, toate investigatiile si tratamentele puse in aplicare asigura obtinerea unor rezultate excelente.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 200 lei.

Toate recenziile postate pentru aceasta unitate medicala sunt pozitive in unanimitate, ca dovada a ireprosabilitatii serviciilor puse in aplicare. Pentru ca aparaturile folosite sunt de ultima generatie, automat si investigatiile desfasurate sunt precise. Medicul specializat in urologie are competenta de a stabili un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile fiecarui pacient. In plus, atmosfera este primitoare, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Demian Grad
Vezi Pareri

2. Euromedica Hospital

Euromedica Hospital este o unitate medicala din Baia Mare cu activitate multidisciplinara, printre specialitatile cuprinse fiind inclusa si urologia. Acest departament este reprezentat de doi medici cu o buna pregatire in domeniu care asigura servicii de inalta calitate: dr. Cristian Mihai Moldovan si dr. Alexandru Gabriel Popescu, medici specialisti in urologie, care lucreaza doar in sistem privat. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: cateterism vezical, consultatie de specialitate, control, dilatarea structurii uretrale, ecografie si referat medical. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in cadrul spitalului privat, toate investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt reusite, indiferent cat de severa este afectiunea de care pacientul sufera.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 180 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online subliniaza activitatea ireprosabila a medicilor, care dau de fiecare data dovada de profesionalism, implicare si empatie. Datorita aparaturilor performate si echipamentelor moderne, toate investigatiile si tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile. De asemenea, atmosfera este una primitoare. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este usor deficitara, in perioadele solicitante.

3. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria este o alta unitate medicala multidisciplinara din Baia Mare in cadrul careia se desfasoara servicii de urologie la standarde ridicate pentru pacientii cu diverse afectiuni ale aparatului urinar. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Roman Dragoi, medic primar, cu o buna pregatire in diagnosticarea corecta si tratarea eficienta a pacientilor. A urmat studii in universitati prestigioase din tara, urmate de cursuri postuniversitare de perfectionare, astfel incat interventiile si tratamentele puse la dispozitie sa fie cele mai bune. Printre serviciile pe care le ofera se numara consultatie de urologie, controlul de specialitate si eliberarea diverselor avize medicale pentru diverse fise standard. Multumita aparaturilor de ultima generatie, actul medical desfasurat in incinta acestui cabinet este ireprosabil.

Pretul aplicat pentru o consultatie de urologie este de 150 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate, peste jumatate sunt pozitive, vizand activitatea ireprosabila a medicilor. Departamentul de urologie este reprezentat de un medic primar in urologie, competenta in stabilirea unui diagnostic corect, multumita aparaturilor de ultima generatie pe care le are la dispozitie, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. Multicare Clinic

Multicare Clinic este o alta unitate multidisciplinara din Baia Mare, unde poti opta cu incredere pentru servicii de urologie, ortopedie si traumatologie, medicina muncii, medicina de familie. Departamentul de urologie este reprezentat de dr. Andreas Friedl, medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu. Acesta a participat la o multime de cursuri postuniversitare, congrese si conferinte pentru perfectionarea activitatii. Drept dovada, a participat de curand la Congresul European FUE, la cea de-a 13 editie a Congresului de progrese in Uro-oncologie. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatiile de specialitate, diagnosticarea corecta a pacientului, elaborarea unui plan eficient de tratament, toate acestea cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, care asigura ireprosabilitate si promptitudine.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 130 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, pacientii fiind multumiti de serviciile de care au beneficiat. Clinica este curata si corect echipata, pentru desfasurarea ireprosabila a tuturor investigatiilor si tratamentelor necesare pentru pacienti, indiferent cat de severe sunt afectiunile cu care se confrunta. In plus, personalul medical si cel auxiliar au o buna pregatire in domeniu.

5. Policlinica Sfantul Ioan

In completarea variantelor de mai sus iti recomandam sa apelezi si la Policlinica Sfantul Ioan, o unitate medicala multidisciplinara din Baia Mare care ofera si servicii de urologie, care asigura un act medical ireprosabil. Echipa medicala este una numeroasa si este compusa din: dr. Vlad Cucu, dr. Alexandru Popescu, dr. Cristian Moldovan si dr. Daniel Bujor, medici specialisti, cu o experienta vasta in domeniu. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatiile de specialitate cu scopul stabilirii unui diagnostic corect, elaborarea unui plan eficient de tratament pe baza diagnosticului, eliberarea unor retete medicale etc. Multumita aparaturilor moderne, toate investigatiile puse in aplicare asigura rezultate excelente.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 150 lei.

Multi dintre cei care au ales sa mearga la policlinica Sfantul Ioan au fost multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat. Departamentul de urologie este echipat in mod corespunzator cu aparaturi de ultima generatie, astfel incat investigatiile puse in aplicare sa obtina rezultate excelente. Astfel, diagnosticul stabilit este unul corect, iar planurile de tratament sunt atent elaborate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Din pacate, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

Nu amana vizita la medicul urolog in Baia Mare, mai ales daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi cat mai curand la acesta, pentru a afla concret care sunt problemele cu care te confrunti, dar si care sunt cele mai eficiente solutii. Fiecare persoana reactioneaza diferit la tratamente, tocmai de aceea este important ca medicul, care iti cunoaste in detaliu istoricul medical si predispozitiile, sa iti elaboreze un tratament care sa fie potrivit pentru ce ai nevoie. Unitatile medicale pe care ti le-am prezentat anterior sunt unele dintre cele mai apreciate din oras, datorita serviciilor calitative, asa ca nu ezita sa apelezi la ajutorul lor.