Meniu

Urologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice tulburare a functie urinare sau disfunctie sexuala la barbati trebuie semnalata fara intarziere unui specialist, la un cabinet de urologie din Botosani. Vei gasi aici o elucidare a cauzelor simptomelor de care suferi, investigatiile necesare, un diagnostic precis si un tratament adecvat pentru redobandirea sanatatii si pastrarea calitatii vietii.

Poti conta pe un urolog din Botosani pentru toate aceste servicii, in cadrul unor clinici de top, dotate cu aparatura performanta si personal bine pregatit. Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa mergi pentru a-ti rezolva problema medicala.

Cat costa o consultatie de urologie in Botosani?

Unele centre medicale au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, altele nu dispun de facilitatea acordata pacientilor pentru decontarea serviciilor, de aceea este necesar sa te informezi dinainte asupra pretului unei consultatii de urologie in Botosani. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor private catre care trebuie sa mergi pentru o solutie medicala competenta, precum si tarifele practicate pentru o consultatie de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Ecomed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Investigatii temeinice si complexe
 • Medici profesionisti, dedicati 100% pacientilor
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Est Clinic
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Dotari cu echipamente performante
 • Gama vasta de analize si investigatii
 • Interior curat si primitor
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Personal amabil
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor analizelor
Iatropolis
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Solutii eficiente de tratament
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de urologie din Botosani

Tii foarte mult la sanatatea ta si este firesc sa fie asa, de aceea iti doresti sa beneficiezi de un tratament de calitate de urologie in Botosani. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie in materie de alegerea serviciilor medicale, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea clinicilor din clasament, despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre echipamentele de care dispun si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. Pentru a gasi raspunsul tututor acestor nelamuriri, nu trebuie decat sa parcurgi sectiunea urmatoare a articolului.

1. Centrul Ecomed

Centru medical cu o traditie de aproape 20 de ani pe piata serviciilor de sanatate din Botosani, Ecomed ofera pacientilor analize medicale efectuate in laboratorul propriu, consultatii clinice de neurologie, psihologie, urologie, gastroenterologie, reumatologie, medicina interna, medicina generala, ginecologie, psihiatrie, endocrinologie, cardiologie, ORL, alergologie, medicina muncii, investigatii imagistice performante si explorari functionale. Centrul Medical Ecomed numara 30 de angajati si peste 30 de medici colaboratori si s-a impus ca un nume de referinta in domeniul medical local si regional, clasandu-se timp de cinci ani consecutiv pe primul loc in Topul firmelor de profil din judetul Botosani.

Lista de preturi pentru servicii este afisata pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie la un medic urolog din Botosani in aceasta clinica vei plati 150 de lei.

Pacientii sunt in mare parte multumiti de serviciile Ecomed Botosani, apreciind ca este o clinica de calitate, in care se efectueaza investigatii complexe si temeinice, ca medicii sunt profesionisti si concentrati 100% pe binele pacientilor si ca se respecta cu punctualitate programarile. Potrivit recenziilor din mediul online, exista si persoane nemultumite de faptul ca receptia raspunde greu la numarul de telefon afisat.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Ecomed
Vezi Pareri

2. EstClinic

EstClinic pune la dispozitia pacientilor din Botosani servicii de dermatologie, pediatrie, urologie, cardiologie, medicina interna, endocrinologie si analize medicale in laboratorul propriu acreditat RENAR. La cabinetul de urologie vei putea accesa consultatii, ecografia aparatului urinar, interventii chirurgicale. Te vei adresa catre dr. Iurie Tomac, medic primar urolog, avand competente in laparoscopie si endoscopie.

Tariful pentru o consultatie de urologie este de 170 de lei.

In general, pacientii considera ca serviciile clinicii sunt de foarte buna calitate, ca medicii sunt profesionisti si amabili, centrul are dotari cu echipamente performante, ca gama de analize si investigatii este vasta, interiorul clinicii este curat si primitor, se respecta programarile, iar personalul este amabil. Sunt si pacienti nemultumiti de intarzierile in comunicarea rezultatelor analizelor.

3. Iatropolis

Cabinetul de urologie de la Clinica Iatropolis din Botosani este locul in care pacientii cu probleme ale aparatului urinar si uro-genital la barbati pot solicita consultatii, ecografii si tratamente eficiente in acest domeniu. Echipa medicala bine pregatita este alcatuita din dr. Dorin Bodnar, medic primar urolog, supraspecializat in sexologie, avand competenta in ecografie generala, si dr. Sergiu Martea, medic specialist urolog. Centrul medical Iatropolis se adreseaza botosenenilor cu servicii de diagnostic si tratament in 15 specializari medicale, facilitati de recuperare medicala, psihologie si logopedie, intr-un spatiu modern, echipat cu aparatura de ultima generatie.

In acest centru, pretul consultatiei la urologie este de 150 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru activitatea clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Referitor la partea medicala, persoanele care au lasat recenzii in mediul online declara ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici profesionisti si experimentati si de solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, aspectele organizatorice genereaza multe nemultumiri. Pacientii reclama lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si un comportament lipsit de amabilitate si solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Cabinetele de urologie din Botosani ofera un spectru larg de servicii, de la consultatii si investigatii amanuntite, ecografii si pana la interventii chirurgicale specializate, avand drept obiectiv redobandirea sanatatii si mentinerea calitatii vietii pacientilor care sufera de tulburari ale aparatului urinar si disfunctii sexuale. Acestia pot conta pe clinici de top, echipate cu aparatura moderna si personal bine pregatit.

In urma lecturii textului de mai sus, despre cele mai bune servicii de urologie din Botosani, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si sa alegi un medic urolog bun, care sa iti poata rezolva eficient problema cu care te confrunti.