Meniu

Urologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urinarile frecvente, durerile la mictiune si disfunctiile sexuale la barbati pot fi simptomele unor afectiuni care trebuie tratate cat mai curand, de preferat la un cabinet medical din proximitatea ta, in acest caz la urologie in Bucuresti sector 1. Pentru ca nu este usor sa cercetezi pe cont propriu piata medicala atat de vasta a Capitalei, in cautarea celor mai bune servicii specializate, articolul de fata iti va servi drept ghid pentru a face o alegere optima pentru sanatatea ta.

Citeste-l pana la capat pentru a afla unde trebuie sa te indrepti in Bucuresti sector 1 pentru o consultatie de urologie la standarde inalte de calitate.

Cat costa o consultatie de urologie in Bucuresti sector 1?

Chiar daca nu este cel mai important aspect al vizitei la medic, vrei sa stii care este tariful pentru o consultatie de urologie in Bucuresti sector 1, pentru a te pregati din punct de vedere financiar pentru o examinare in vederea stabilirii unui diagnostic si a tratamentului adecvat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Vlad Olaru
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Consultatie 450 Ron
 • Medic excelent
 • Diagnostician remarcabil
 • Chirurg talentat
 • Atentie la particularitatile fiecarui caz
 • Comunicare buna cu pacientii
 • Interventii si tratamente salvatoare
Clinica Medicum
450 Ron
 • Pret Consultatie 450 Ron
 • Servicii prompte
 • Act medical de calitate exceptionala
 • Cei mai buni profesionisti in domeniu
 • Consultatii si tratamente pentru intreaga familie
 • Medici empatici si comunicativi
 • Rezolvare eficienta a problemelor
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Bio Terra Med
500 Ron
 • Pret Consultatie 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Solutii eficiente de tratament
 • Nerespectarea orelor de programare
M Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii diverse
 • Medici profesionisti
 • Grija si atentie fata de pacienti
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
MedLife
335 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 335 Ron
 • Consultatii si investigatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune servicii de urologie din Bucuresti sector 1

Te-ai decis sa mergi la un cabinet de urologie in Bucuresti sector 1 si vrei sa te asiguri ca faci cea mai inspirata alegere pentru sanatatea ta. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor si cabinetelor din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte despre calitatea serviciilor, despre dotarile de care dispun, despre calificarile medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Vlad Olaru

Dr. Vlad Olaru este medic primar urolog, coordonatorul sectiei de Urologie la Spitalul Memorial Baneasa din Bucuresti sector 1. Medicul are o bogata experienta clinica si chirurgicala, efectuand interventii in patologia oncologica sau in patologia benigna, prin tehnici minim-invazive, endoscopic sau laparoscopic, cu ajutorul carora se conserva organul afectat, iar pacientul se recupereaza post-operatoriu rapid si usor. Totodata, dr. Olaru a efectuat numeroase operatii complexe de reconstructii de uretra, reconstructii peniene, vezica de substitutie dupa excizia vezicii urinare, prostatectomia radicala, limfodisectia retroperitoneala pentru tumori testiculare, limfodisectia inghinala pentru cancerul penian si tratamentul complex al litiazei aparatului urinar. Spitalul Memorial Baneasa a fost infiintat in anul 2022 si este parte a Grupului turcesc Memorial, prezent de 20 de ani pe piata de sanatate privata din Turcia cu 11 spitale, 1 centru medical si un centru de wellness. Spitalul Memorial din sector 1 ofera atat servicii cu spitalizare, cat si consultatii si tratamente in ambulatoriu, pentru 22 de ramuri medicala.

O consultatie de urologie are pretul de 450 de lei la acest medic.

Pacientii au numai cuvinte de lauda la adresa dr. Vlad Olaru. Acestia apreciaza ca este un medic excelent, un diagnostician remarcabil, un chirurg talentat si un profesionist atent la particularitatile fiecarui caz. Totodata, cei tratati de medic spun ca acesta insufla incredere si respect si comunica foarte bine cu pacientii si rudele acestora. Interventiile si tratamentele sale sunt catalogate ca fiind salvatoare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vlad Olaru
Vezi Pareri

2. Clinica Medicum

Clinica Medicum din Bucuresti sector 1 dispune de un cabinet de urologie la standarde inalte, in care activeaza dr. Cristian Iulius Surcel, medic primar urolog, doctor in stiinte medicale, conferentiar universitar, cu o paleta larga de competente profesionale, in chirurgie robotica, oncologie urologica, uroginecologie, chirurgie reconstructiva, ecografie generala, endourologie joasa si inalta, urologie generala. Dr. Cristian Surcel a efectuat peste 10.000 de interventii chirurgicale deschise si endoscopice. Clinica Medicum din Bucuresti reuneste cabinete in 30 de specializari medicale, investigatii imagistice si explorari functionale diverse.

Preturile cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de urologie vei achita aici suma de 450 de lei.

Pacientii clinicii se declara in general multumiti, consemnand, in recenziile lasate in mediul online, ca au beneficiat de servicii prompte si un act medical de o calitate exceptionala. Medicii de aici sunt considerati drept unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniile in care activeaza. Este apreciat faptul ca se pot accesa consultatii si tratamente pentru intreaga familie. Totodata, se aminteste ca personalul medical este empatic si are o comunicare buna cu pacientii, raspunzand eficient la problemelor acestora. Nemultumirile unora dintre pacienti sunt cauzate de lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

3. Bio Terra Med

Dr. Gheorghe Nita, medic primar urolog, realizează, in cadrul Bio Terra Med Primaverii din Bucuresti sector 1, consultatii de urologie si ecografii din sfera urologiei. Este doctor in stiinte medicale, cu activitate de cercetare si o bogata experienta clinica, avand ca arii de expertiza: ireteroscopia flexibila pentru litiaza reno-ureterala, abordul minim invaziv (miniNLP) pentru litiaza renala, prostatectomia radicala laparoscopica pentru cancerul de prostata, punctia prostatica ghidata prin fuziune RMN/ecografie transrectala, vaporizarea laser verde a adenomului de prostata, rezectia in mediu salin a adenomului de prostata si a tumorilor vezicale. Medicul este membru al Asociatiei Romane de Urologie, al European Association of Urology si al American Society for Laser Medicine and Surgery (ASLMS). Clinica Bio Terra Med a fost infiintata in anul 2001 in Bucuresti si functioneaza astazi cu doua puncte de lucru, Bio Terra Med Grivita si, din 2006, Bio Terra Med Primaverii, ca centre de diagnostic si tratament in 20 de specializari medicale, analize medicale si investigatii.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pretul consultatiei la urologie este de 500 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate de la Bio Terra Med Primaverii, profesionalismul medicilor, dotarile moderne si solutiile eficiente de tratament. Unele persoane care au lasat recenzii scrise in mediul online isi exprima nemultumirea fata de nerespectarea orelor programarilor.

4. M Hospital

In reteaua M Hospital din Bucuresti sector 1, la M Policlinic poti beneficia de consultatii de urologie in ambulatoriu, de investigatii ecografice si de tratament. Iti sta la dispozitie o echipa bine pregatita si dedicata de medici: dr. Matei Pisochi, medic primar urolog, cu competente in ecografia generala, dr. Alexandru Mirciulescu, medic primar urolog, doctor in stiinte medicale, cu bogata activitate clinica si permis de exercitare in domeniul nuclear RDG, specialitatea radiologie interventionala, dr. Catalin Budai Andrei, medic specialist in urologie, si dr. Mihai Constantin Dugan-Opait, medic specialist urolog. M Hospital este un centru medical complex, cu servicii integrate, care cuprinde un spital de paliatie, policlinica, centru de imagistica, ambulanta, laborator, cabinete de medicina de familie si farmacie. 

Preturile practicate pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru o consultatie de urologie vei plati aici 250 de lei.

Opiniile pacientilor in legatura cu activitatea clinicii sunt impartite, in functie de experienta inregistrata de fiecare dintre cei care au lasat recenzii in mediul online. Sunt apreciate diversitatea de servicii, profesionalismul medicilor, grija si atentia fata de pacienti si tratamentele cu rezultate bune. Pe de alta parte, multe dintre persoanele care au trecut pragul clinicii sustin ca timpul de asteptare este mare si ca personalul de la receptie are un comportament neprofesionist.

5. MedLife

In reteaua MedLife, pentru urologie in Bucuresti sector 1 te poti adresa uneia dintre centrele Hyperclinica MedLife Baneasa, Hyperclinica MedLife Floreasca, Hyperclinica MedLife Grivita si Clinica MedLife Arcul de Triumf. Cabinetele de urologie ofera o varietate de servicii: consultatie, control, ecografie aparat urinar, ecografie aparat genital la barbati, cateterism uretro-vezical, cistostomie cu anestezie locala, dilatatie structura uretrala, extractie corp strain, fimoza, instilatii intravezicale, instilatii uretrale, interpretare analize, lavaj vezical, masaj prostatic, montare pungi urina, recoltare secretie uretrala, schimbare sonda urinara, schimbare tub cistostomie. Dr. Pacu Ovidiu, medic primar urolog, dr. Sergiu Stegarescu, medic primar, dr. Catalin Belinski, medic primar, doctor in medicina, dr. Valentin Voinescu, medic primar, doctor in medicina si dr. Nicolae Calomfirescu, medic primar, doctor in medicina, profesor universitar, sunt cateva dintre numele de reputati medici urologi aflati la dispozitia pacientilor in centrele MedLife din sectorul 1 al Capitalei. Clinicile MefLife sunt parte a celei mai vaste retele private de servicii medicale din tara, cu o vechime de aproape 30 de ani, 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati – in Bucuresti, Sibiu, Brasov di Arad, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice si 23 de farmacii.

Tarifele percepute de clinici sunt publicate pentru fiecare medic in parte. O consultatie la medic specialist te va costa aici 335 lei, iar o consultatie de urologie la medic primar are pretul de 375 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru serviciile clinicilor, pacientii au pareri diferite. O parte a acestora declara ca au beneficiat de consultatii si investigatii de calitate, de medici profesionisti si tratamente eficiente. Multe persoane reclama insa nerespectarea programarilor, aglomeratie si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Serviciile de urologie in Bucuresti sector 1 se desfasoara la standarde inalte de calitate in clinici si cabinete de top, dotate cu aparatura performanta si deservite de medici profesionisti. Vei putea accesa aici o paleta vasta de consultatii, investigatii ecografice, analize medicala specifice, proceduri de mica chirurgie si interventii chirurgicale din sfera urologiei atat prin metode clasice, cat si laparoscopice. 

In functie de problema de sanatate pe care o acuzi, vei putea identifica usor clinica sau cabinetul de urologie din sector 1 catre care ar trebui sa te indrepti, din cele prezentate in clasamentul din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit si vei face o alegere inspirata pentru rezolvarea problemelor de sanatate de care suferi.