Meniu

Urologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te intereseaza sa faci consultatia de urologie in sectorul 3, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici. Vizita la urolog devine o necesitate daca te confrunti cu usturimi urinare, cu urinare frecventa, pierderi urinare si alte simptome care pot indica existenta unei probleme la nivelul vezicii, uretrei sau prostatei. Simptomele pot sa difere de la o persoana la alta, mai ales ca exista diferente semnificative intre aparatul urinar al femeilor si cel al barbatilor. 

Atat femeile, cat si barbatii se pot adresa unui urolog daca se confrunta cu infectii urinare. La barbati, numarul de situatii in care se apeleaza la urolog este mai mare. Alte probleme pentru care acestia se pot prezenta la cabinet sunt prostata marita, disfunctiile erectile si hematuria. Consultatia este necesara daca ai simptomele unei probleme la nivelul aparatului urinar si daca medicul ti-a recomandat sa te adresezi unui urolog. Foarte multe cabinete si clinici medicale din sectorul 3 al Capitalei ofera servicii de calitate din acest domeniu.

Urologie in sectorul 3: unde poti merge pentru consultatie?

Daca locuiesti in sectorul 3 si vrei sa te programezi la urologie, primul pas este sa cauti o clinica buna. Fiind in Capitala, vei observa ca exista foarte multe optiuni, dintre care unele in apropierea ta. Locatia este un aspect important cand vine vorba despre clinici, insa calitatea serviciilor si experienta personalului sunt mult mai importante. Pe langa ele, conteaza si pretul consultatiei, despre care poti afla mai multe in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Evomed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Amabilitate si rabdare
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Preturi convenabile
Royal Hospital
240 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 240 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare si dedicare
 • Empatie si amabilitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Conditii foarte bune
 • Raport calitate-pret echilibrat
 • Programarile nu se respecta
Medic Line
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Devotament si implicare
 • Empatie
 • Explicatii detaliate privind tratamentele
 • Curatenie
 • Clinica dotata corespunzator
Rosana Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Dedicare fata de meserie
 • Organizarea programarilor este deficitara
Gral Medical
330 Ron
 • Pret Consultatie 330 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism
 • Implicare
 • Servicii diversificate
 • Programari decalate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in urologie in sectorul 3 

Pentru o experienta pozitiva si rezultate bune in urma tratamentelor, este recomandat sa alegi una dintre clinicile din sectorul 3 specializate in urologie care se bucura de aprecierea pacientilor si care le-au castigat increderea prin calitatea actului medical. 

Pentru ca folosesc tehnologii moderne si gazduiesc echipe de medici cu experienta vasta, urmatoarele clinici sunt considerate a fi alegeri inspirate pentru consultatia de urologie in Capitala, sectorul 3: 

1. Clinica Evomed

Pentru consultatii si tratamente din domeniul urologiei te poti programa la Clinica Evomed, care este optiunea principala a oamenilor din sectorul 3. Aceasta clinica a fost deschisa in anul 2011 cu obiectivul de a pune la dispozitia pacientului tratamente moderne pentru rezolvarea afectiunilor urinare, cum ar fi cistita si tulburarile de continenta urinara. Colectivul este format din medici primari si kinetoterapeut, care au experienta vasta si calificari multiple. Clinica este dotata cu un sistem de ultima generatie prin care se ofera solutii complete de diagnostic urodinamic si anorectal. 

La medic primar, consultatia de urologie costa 150 lei. 

Pacientii recomanda cu incredere EvoMed, pe care o descriu ca fiind o clinica foarte buna la capitolul calitatea serviciilor. Medicii sunt foarte bine pregatiti si laudati pentru profesionalism, amabilitate si rabdare. De asemenea, acestia asculta pacientul cu interes si ii explica pe inteles diagnosticul si tratamentul. Intreaga echipa e formata din profesionisti, iar preturile sunt convenabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Evomed
Vezi Pareri

2. Royal Hospital

Dezvoltat din centrul medical Gynecoland, Royal Hospital a devenit o unitate medicala preferata de pacientii din sectorul 3 si nu numai pentru consultatiile de urologie. Initial, acest centru oferea servicii din domeniile ginecologie si senologie, dar si-a extins portofoliul si a integrat servicii si din alte specialitati: chirurgie generala, imagistica medicala, urologie etc. Cu o prezenta pe piata de peste 20 de ani, Royal Hospital este astazi un spital supraspecializat care asigura precizie in diagnosticul unui spectru larg de afectiuni si o abordare multidisciplinara. Medicii au o pregatire complexa, iar competenta lor este sustinuta de aparatura performanta folosita in clinica. 

Pretul consultatiei de urologie variaza intre 240 si 360 lei, in functie de medicul ales. 

Mai multi pacienti au ales recenziile in mediul online ca mijloc de a isi povesti experienta avuta la Royal Hospital, iar majoritatea dintre ei se declara multumiti de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Medicii sunt profesionisti, implicati, dedicati, empatici si foarte atenti. Cadrele medicale sunt amabile si raspund pacientilor la toate intrebarile, asigurandu-se ca acestia pleaca informati. Conditiile din spital sunt foarte bune si interventiile complexe decurg foarte bine. Corectitudinea in diagnostic si grija fata de pacient sunt alte aspecte notate ca avantaje. Raportul calitate-pret este echilibrat, tinand cont de calitatea de top a serviciilor. Cele mai multe pareri sunt pozitive, insa exista si cateva persoane care spun ca programarile se decaleaza.

3. Medic Line

In sectorul 3, consultatia de urologie se poate face si la Medic Line. Cu o experienta de peste 14 ani, aceasta clinica reuneste mai multe specialitati medicale si personal foarte bine pregatit, ce are la dispozitie tehnologii moderne si suportul necesar pentru a asigura o calitate superioara a actului medical. Misiunea cadrelor medicale este de a oferi tratamente eficiente pentru un spectru larg de afectiuni si de a se ridica la standarde inalte, astfel incat sa raspunda la nevoile si exigentele actuale ale pacientului. 

In cadrul departamentului de urologie, consultatia are pretul de 200 lei.

Cat despre feedback-ul pacientilor, cei mai multi sustin ca au avut o experienta buna la Medic Line, pentru ca medicii i-au tratat cu profesionalism, empatie si le-au explicat toate procedurile in detaliu. Implicarea, devotamentul fata de meserie si comportamentul exemplar fata de pacenti sunt alte calitati ale medicilor de la aceasta clinica. Serviciile sunt de calitate inalta si portofoliul este diversificat. Clinica este curata, are un design modern si este dotata corespunzator. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si cativa pacienti care sustin ca programarile se decaleaza.

4. Rosana Medical

Rosana Medical este o alta clinica din sectorul 3 pe care o poti alege pentru servicii de urologie. Aceasta policlinica reuneste mai multe specialitati medicale, cu scopul de a oferi acces la consultatii amanuntite si optiuni variate de tratament pentru diferite afectiuni. Medicii primari si medicii specialisti care profeseaza la RoSana Medical si-au propus sa bifeze o calitate superioara a actului medical si sa raspunda la nevoie actuale ale pacientilor. Din acest motiv, portofoliul de servicii se afla intr-o continua dezvoltare. 

La RoSana Medical, tariful pentru consultatia de urologie este de 150 lei. 

Profesionalismul, experienta, dedicarea si amabilitatea sunt principalele trasaturi ale colectivului de la Rosana Medical. Asa reiese din parerile exprimate pe internet de cativa dintre pacientii care au ales aceasta clinica medicala si care spun ca au intalnit doctori dedicati meseriei, atenti si pregatiti pentru orice situatie. La polul opus, se afla pacientii conform carora organizarea programarilor este defectuoasa, intrucat se asteapta foarte mult la rand.

5. Gral Medical

Topul celor mai bune unitati medicale din sectorul 3 pe care le poti alege pentru consultatia de urologie este completat de Gral Medical. Clinica face parte din grupul cu acelasi nume, care si-a consolidat prezenta in Romania printr-o retea de 76 centre medicale, 17 laboratoare, 16 clinici, 5 spitale oncologice si 38 centre regionale de recoltare. Misiunea grupului este de a oferi comunitatii acces la servicii noi de diagnostic si tratament, avand la baza inovatia si performanta. In Capitala, sectorul 3, consultatia de urologie si celelalte servicii din aceasta specialitate sunt efectuate de catre dr. Victor Mirciulescu, care este medic primar in urologie, doctor in stiinte medicale si cercetator stiintific. 

Consultatia de urologie la medic primar costa 330 lei.

In ceea ce priveste parerea pacientilor, cei mai multi dintre ei se declara multumiti de serviciile acestei clinici. Medicii sunt profesionisti si implicati, iar consultatiile si procedurile decurg foarte bine. Clinica Gral Medical este apreciata de majoritatea pacientilor, dar exista si persoane care au o parere diferita si care sustin ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Daca ai simptome specifice unei afectiuni urologice, te poti adresa unuia dintre medicii specializati in urologie care profeseaza in clinicile din sectorul 3 al Capitalei. Acestia se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului urinar, care sunt frecvente atat in randul barbatilor, cat si femeilor.