Meniu

Urologie Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai confruntat in ultima perioada cu probleme la nivelul aparatului urinar si ai luat hotararea de a merge la un medic urolog din Bucuresti, Sectorul 5 pentru a te programa pentru o consultatie de specialitate? Slaba functionare a aparatului urinar poate indica prezenta unor afectiuni la nivelul rinichilor, care trebuie sa fie tratate conform indicatiilor medicului specialist. Cand vine vorba de analizele esentiale depistarii afectiunilor renale, trebuie mentionata efectuarea urmatoarelor teste de sange: uree serica, creatinina serica, acid uric seric, precum si testari urinare: examenul sumar de urina si urocultura. Prin intermediul examenului de urina medicul poate depista in mod concret care este problema de care suferi, aceasta fiind considerata ca o biopsie a rinichiului. Testarile sunt necesare mai ales pentru persoanele care au un risc renal ridicat (hipertensivii, diabeticii, ateroscleroticii). Urina normala nu trebuie sa contina in compozitia sa sange, proteine, glucoza, cetone. In cazul in care acest lucru se intampla este posibil sa suferi de anumite patologii. Preluarea probei de urina nu este dificila. Aceasta se recolteaza din prima urina de dimineata, din mijlocul jetului urinar pentru obtinerea unor rezultate precise. 

Daca locuiesti si tu in Sectorul 5 si vrei sa gasesti o clinica in cadrul careia poti apela la ajutorul medicului urolog, ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia cu incredere.

Cat costa o consultatie de urologie in Bucuresti, Sectorul 5?

Cand alegi sa mergi la o clinica specializata in urologie in Sectorul 5, trebuie sa ai in vedere si preturile practicate. Un lucru important de mentionat este ca preturile pot fi influentate de nivelul de pregatire a medicilor, ceea ce inseamna ca nu vei gasi acelasi tarif la mai multe unitati medicale. Citeste mai departe si afla din tabelul de mai jos cat trebuie sa achiti in mod concret pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dinu Uromedica
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rating ridicat
 • Servicii ireprosabile
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu steril
 • Rezultate remarcabile
 • Diagnosticare precisa
 • Tratament adecvat
Clinica Exmed
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Rezultate remarcabile
 • Nivel ridicat de implicare
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Act medical personalizat
 • Atmosfera primitoare
Medsana
300 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 300 Ron
 • Clinica de incredere
 • Buna pregatire
 • Aparaturi performante
 • Rezultate precise
 • Empatie si implicare
 • Profesionalism
Hipocrat
280 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 280 Ron
 • Medici cu o buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi performante
 • Rezultate rapide si precise
 • Diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
InClinic
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Aparaturi moderne si performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate remarcabile
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea orelor de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in urologie in Bucuresti, Sectorul 5

Medicul de specialitate cu o buna pregatire in urologie in Sectorul 5 iti poate asigura ajutorul de care ai nevoie atat pentru a depista care este problema cu care te confrunti, dar si pentru a aplica tratamentul corespunzator in functie de ea. Principala sa pregatire este de a-ti oferi indicatiile necesare indiferent cat de complexa este situatia cu care te confrunti, astfel incat vindecarea sa reprezinte un proces sigur si eficient. Citeste in continuare si afla cat de pregatiti sunt medicii din cadrul clinicilor de mai jos, dar si care este impresia celorlalti pacienti care au apelat la ajutorul lor:

1. Dinu Uromedica

Dinu Uromedica este o unitate medicala din Sectorul 5 specializata, in principiu, in urologie, in cadrul careia isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire in domeniu si cu o competenta vasta in tratarea afectiunilor din aceasta arie medicala. Departamentul este reprezentat de medicul colonel dr. Marius Dinu, seful Sectiei de Urologie al Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central, cu experienta de peste 35 ani ca urolog si specializat in chirurgia robotica, dr. Andrei Radulescu, medic primar urolog la Spitalul de urgenta „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” al Ministerului Afacerilor Interne si dr. Mihai Pavalean, medic specialist urolog si asistent universitar UMF Carol Davila, doctorand. Acestia au competenta de a pune in practica o multime de servicii precum: consultatie, interpretarea precisa a rezultatelor analizelor si investigatiilor, diagnosticarea corecta, elaborarea unui plan personalizat de tratament. Avand la dispozitie echipamente si aparaturi moderne, rezultatele sunt remarcabile, pacientii bucurandu-se de o vindecare cat mai rapida. 

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 250 lei, iar consultatia insotita de ecografia aparatului urinar este de 450 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, clinica medicala are un rating ridicat, datorita faptului ca pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Fiind vorba de o clinica echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, atat investigatiile, cat si serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. De asemenea, echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand o atmosfera primitoare, mediu steril si rezultate remarcabile pentru fiecare pacient in parte. Diagnosticarea este, bineinteles, precisa, aceasta fiind urmata de un tratament adecvat. 

Vezi parerile pacientilor despre Dinu Uromedica
Vezi Pareri

2. Clinica Exmed

O alta unitate medicala pe care iti recomandam sa o iei in considerare este Exmed din Sectorul 5, o clinica multidisciplinara in cadrul careia vei putea face cunostinta cu un medic specializat in urologie. Medicul pe care vrem sa ti-l prezentam este dr. Liviu Chiperi, medic specialis, cu o vasta experienta in domeniu. Acesta a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, urmand ca apoi sa isi practice activitatea in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta „Sf. Ioan”. Intre timp, a fost si asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, activand, de asemenea, si in cadrul centrului Sanador. Pe langa competenta sa in urologie, medicul poate practica si ultrasonografia generala, asigurand astfel un diagnostic precis pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este afectiunea de care sufera. De asemenea, poti beneficia si de o consultatie de specialitate, interpretarea corecta a rezultatelor, elaborarea unui plan personalizat de tratament. 

Pretul pentru consultatie de urologie este de 100 lei. 

Nici aceasta unitate medicala nu este mai prejos, avand in vedere ca multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul sau se declara multumiti de modul in care au fost primiti si tratati. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna remarcabile, multumita nivelului ridicat de implicare a medicilor, iar investigatiile sunt de fiecare data precise, multumita aparaturilor de inalta performanta. Actul medical este, asadar, adaptat in functie de necesitatile pacientilor, iar atmosfera este primitoare. 

3. Medsana

O alta optiune la care iti poti indrepta atentia este Medsana din Sectorul 5, unde poti beneficia de o consultatie de urologie la standarde ridicate de calitate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea prof. dr. Lucian Iliescu, medic primar in urologie, profesor universitar si doctor in stiinte medicale, conf. dr. Valentin Ambert, medic primar in urologie, doctor in stiinte medicale si dr. Bogdan Buzescu, medic specialist, cu o vasta experienta in tratarea pacientilor. Printre serviciile de care poti beneficia merita amintite si: consultatie la medic primar, consultatie la profesor, dezobstructie uretrala, ecografie urologica, masaj prostatic si montare sonda uretro vezicala. Toate acestea se desfasoara in cadrul cabinetului, care are la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil. 

Pretul pentru o consultatie la medicul primar este 300 lei, iar consultatia la profesor este 340 lei. 

In cele peste o suta de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de ajutorul de care au beneficiat din partea medicilor cu o buna pregatire in domeniu. Clinica este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt intotdeauna precise. Echipa medicala da dovada de empatie, implicare si profesionalism, pacientii simtind ca sunt pe maini bune si revenind de fiecare data cand au nevoie de un ajutor de specialitate. 

4. Hipocrat

A patra optiune din top, spitalul Hipocrat din Bucuresti, Sectorul 5, este o alta varianta la care poti apela cu incredere daca vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de urologie. Departamentul este reprezentat de dr. Sorin Ionita, medic specialist, care are competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: recoltare secretie prostatica, recoltare secretie uretrala, consultatie de specialitate, montare sonda urinara, indepartare sonda urinara, consultatii andrologie, ecografia aparatului urinar, consultatie infertilitate, Doppler ecografie penis, Doppler testicular, ecografie aparat genital, ecografie peniana, ecografie scrot, vezica urinara, instilatii intravezicale, instilatii uretrale, lavaj vezical, montare pungi urina, recoltare secretie uretrala, scoatere sonda urinara. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor de o performanta inalta, astfel incat rezultatele obtinute sa fie de fiecare data ireprosabile. 

Pretul pentru o consultatie de urologie la medicul specialist este de 280 lei, iar cea la medicul primar este de 310 lei. 

Spitalul din Bucuresti este unul de renume cand vine vorba de tratarea eficienta a pacientilor care se confrunta cu diverse afectiuni medicale. Departamentul de urologie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, competente in aplicarea unui act medical ireprosabil. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, rezultatele obtinute sunt rapide si precise, ceea ce duce la stabilirea unui diagnostic corect. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, ceea ce poate fi un inconvenient in randul pacientilor. 

5. InClinic

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si unitatea InClinic din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de urologie aplicata de un medic bine pregatit. Personalul este compus din doctori cu o buna pregatire in domeniu, care au absolvit la facultati si universitati de renume, cu experienta vasta obtinuta atat din cadrul cursurilor de perfectionare, dar si din practica propriu-zisa in diverse unitati spitalicesti. Printre serviciile puse in aplicare se numara si consultatia de specialitate, interpretarea corecta a investigatiilor si analizelor pacientului, diagnosticarea corecta a acestuia, aplicarea tratamentului corespunzator si eliberarea unei retete medicale in cazul tratamentelor medicamentoase. Multumita aparaturilor moderne, investigatiile efectuate in cadrul acestei clinici sunt intotdeauna precise si rapide.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 220 lei. 

Clinica medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, multi dintre acestia fiind multumiti de interactiunea cu personalul medical. Avand in vedere ca este o unitate respectabila, echipata cu aparaturi moderne si performante, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament este adaptat in functie de necesitatile pacientilor. Rezultatele obtinute sunt remarcabile, iar atmosfera este primitoare pentru fiecare pacient in parte. Singurul minus este ca ora programarilor nu se respecta de fiecare data. 

Concluzii

Afectiunile urologice pot pune in pericol starea de sanatate generala a corpului, motiv pentru care iti recomandam sa apelezi cu incredere la ajutorul medicului urolog din Bucuresti, Sectorul 5. Ia in considerare cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior si asigura-te ca iti faci o programare cat mai curand.