Meniu

Urologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica buna de urologie din Calarasi? Cateva dintre clinicile din acest oras ofera servicii din mai multe specialitati medicale, printre care si urologia. Medicul urolog este cel responsabil de diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului urinar, cum ar fi infectiile urinare. Alte afectiuni frecvente pentru care oamenii trebuie sa se adreseze urologului sunt litiaza (pietrele la rinichi) si incontinenta urinara. In functie de complexitatea problemei depistate, poate fi necesara o abordare chirurgicala, la momentul de fata fiind disponibile numeroase proceduri moderne care nu presupun efecuarea unei incizii. 

Vizita la medicul urolog incepe printr-o anamneza, in care pacientul comunica medicului motivele pentru care s-a programat si care este istoricul sau medical. Dupa aceea, urmeaza o examinare fizica si pot fi recomandate si alte investigatii, cum ar fi testele de urina, analiza de sange si ecografia. Toate acestea contribuie la acuratete in diagnostic si la determinarea tratamentului potrivit. Din articolul de fata poti afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici si care sunt tarifele pentru o consultatie de urologie in cadrul acestora.

Care sunt tarifele practicate la cele mai bune clinici de urologie din Calarasi?

Cateva dintre clinicile medicale din Calarasi ofera servicii din sfera urologiei si sunt optiuni de top daca ai nevoie de o consultatie si de tratament. Pentru ca si tariful este important, am alcatuit un tabel in care sunt prezentate numele celor mai apreciate clinici, impreuna cu tariful perceput pentru o consultatie initiala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NOA Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Atentie si responsabilitate
 • Curatenie
 • Gama vasta de servicii
Clinica Life
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Implicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Relatie medic-pacient bazata pe respect
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai populare clinici de urologie din Calarasi?

Situate in Calarasi, clinicile prezentate mai jos ofera servicii de urologie si gazduiesc medici cu experienta vasta. Acestea au devenit optiunile favorite ale locuitorilor la capitolul ingrijiri medicale pentru ca ofera solutii pentru afectiuni complexe si pentru ca sunt utilizate tehnologii moderne, cu ajutorul carora tratamentele sau investigatiile sunt mai rapide si mai confortabile:

1. NOA Medical

NOA Medical este unul dintre centrele medicale din Calarasi unde se ofera servicii medicale complexe din mai multe discipline, printre care si urologia. Tot aici poti beneficia de consultatii si tratamente din domenii precum chirurgia plastica, endocrinologia, cardiologia si altele. Obiectivul centrului medical este de a oferi pacientilor servicii inalt calitative si acces la investigatii clinice si paraclinice moderne. 

Pentru o consultatie, se achita suma de 200 lei.

Pe diferite platforme online, unii dintre pacienti si-au impartasit impresiile despre acest centru medical. Ei se declara multumiti de calitatea serviciilor si spun ca au intalnit medici profesionisi, care i-au tratat cu amabilitate, atentie si responsabilitate. Centrul este curat si sunt oferite servicii din mai multe specialitati, lucru pe care pacientii il apreciaza.

Vezi parerile pacientilor despre NOA Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Life

Clinica Life este situata in Calarasi si dispune de departament de urologie, in cadrul caruia se ofera consultatii si tratamente specifice. Inca de la infiintare, obiectivul clinicii a fost si a ramas acela de a oferi comunitatii acces la servicii si ingrijiri medicale care se aliniaza standarelor europene de calitate. De asemenea, un alt obiectiv este acela de a face investitii periodic in aparatura de ultima generatie, astfel incat sa poata fi puse la dispozitie investigatii si tratamente moderne. 

Consultatia de urologie costa 180 lei. 

Cat despre parerile pacientilor, recenziile din mediul online demonstreaza ca majoritatea dintre ei au avut o experienta pozitiva si ca au beneficiat de servicii de calitate. Ei au notat avantaje ca implicarea in relatia medic-pacient, atentia intregii echipe, profesionalismul medicilor si respectul acestora fata de cei care trec pragul clinicii. 

Concluzii

Pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului urinar, locuitorii din Calarasi au la dispozitie serviciile mai multor medici specializati in urologie. Aceste probleme creeaza disconfort si afecteaza calitatea vietii, motiv pentru care simptomele nu trebuie ignorate. Pentru a beneficia de un tratament eficient, este esential sa apelezi la medici cu experienta si sa pui pe primul loc raportul calitate-pret atunci cand trebuie sa alegi o clinica.