Meniu

Urologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de urologie, in Cluj, sunt la un alt nivel fata de alte zone din tara. In unele centre medicale din acest judet se pot efectua transplanturi asistate de roboti si se fac terapii speciale pentru cancerul de prostata. Acestea ar fi doar doua exemple de servicii de ultima generatie ce sunt oferite in clinicile bine cotate.

Descopera care sunt cele mai bune centre medicale si cabinete din aceasta ramura a medicinei si, daca ai o problema acuta sau cronica din aceasta specialitate, programeaza-te la o consultatie la un medic urolog din Cluj, pentru a afla ce ai de facut si ce tratament trebuie sa urmezi.

Ce clinici au cabinet de urologie in Cluj?

In tabelul de mai jos poti afla cateva informatii pe scurt despre clinicile de urologie din Cluj spre care sa-ti indrepti atentia la nevoie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica apreciata pentru serviciile de calitate
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta si pregatire vasta, inclusiv la Urologie
 • Personal calm si profesionist
 • Ambient placut, curatenie
Clinica Pro Vita
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici bine pregatiti, inclusiv la Urologie
 • Programari online
 • Clinica moderna si curata
 • Preturi accesibile
Spitalul Humanitas
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii medicale din numeroase specialitati
 • Medici bine pregatiti la departamentul de Urologie
 • Personal amabil la receptie
 • Aparatura ultramoderna
 • Curatenie
Medsan
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipa medicala numeroasa si multiple specialitati
 • Medic primar bun la Urologie
 • Personal comunicativ si competent
 • Se pot face programari online
 • Unele programari se suprapun
EndoPlus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii complete pentru patologia urologica
 • Aparatura de ultima generatie
 • Interventii asistate de roboti
 • Echipa medicala deosebit de bine pregatita
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de urologie din Cluj

Printre centrele medicale de mai jos, cu siguranta poti gasi o clinica de urologie din Cluj pe placul tau:

1. Anastasios

Anastasios este un centru medical modern si cu o echipa de medici primari si specialisti cu inalta pregatire. Misiunea declarata a clinicii este de a ajuta fiecare pacient sa obtina diagnosticul si tratamentul corecte, indiferent de afectiune. Specialitatile clinicii sunt numeroase: chirurgie generala, neurochirurgie, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, ginecologie, urologie, cardiologie, etc. La departamentul de urologie activeaza o echipa tanara de medici urologi care au la activ sute de interventii sau operatii prin laparoscop in patologia  urologica. Printre acestia se afla si dr. Vlad Schitcu, medic primar urologie cu numeroase cursuri in domeniu si atestat european de laparoscopie E-BLUS, fiind un urolog din Cluj foarte apreciat.

Pretul unei consultatii initiale de urologie la Anastasios este de 250 de lei, iar un control costa 150 de lei. Ecografia abdominala de tract urinar are un tarif de 250 de lei.

Foarte multe persoane sunt multumite de experienta de care au avut parte in centrul medical Anastasios din Cluj-Napoca. Acestea spun in recenziile postate pe internet ca personalul este cu adevarat profesionist, respectuos si atent cu fiecare pacient. Se mai spune si ca oamenilor li se aduc la cunostinta informatiile solicitate cu rabdare si calm si cu explicatiile de rigoare. De asemenea, oamenii au mai punctat si ambientul placut, si curatenia.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Clinica Pro Vita

Oferta variata de servicii medicale a Pro Vita, Cluj reprezinta garantia ca persoanele care intra pe usa clinicii vor primi ajutorul de care au nevoie, indiferent de necesitati: pediatrie, ginecologie, ecografie, dermatologie, urologie, endocrinologie, nutritie etc.  In cabinetul de Urologie pot fi gasiti dr. Andrei Boc, medic primar urologie, doctor in stiinte medicale si dr. Medan Paul, medic specialist urologie, la care se pot face inclusiv programari online pentru consultatii si manevre urologice de ambulator.

Tariful unei consultatii de urologie este de 170 de lei, iar controlul costa 100 de lei. Pretul pentru ecografia abdominala de tract urinar este de 170 de lei.

Pacientii apreciaza calitatea serviciilor oferite de clinica Pro Vita din Cluj-Napoca, tinand cont de recenziile postate pe internet. Ei spun ca personalul este amabil si profesionist, clinica este primitoare, moderna si curata, iar preturile sunt accesibile.

3. Spitalul Humanitas

Spitalul Humanitas a aparut din dorinta de a oferi servicii medicale de calitate, avand avantajul unei echipe de medici cu experienta. Serviciile oferite sunt de: neurochirurgie, ortopedie si traumatologie, urologie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie endocrina, chirurgie plastica reconstructiva, chirurgie estetica, anestezie si terapie intensiva, ginecologie oncologica. La Urologie activeaza conf. univ. dr. Florin Elec, medic primar urologie, alaturi de doi medici specialisti.

Pretul pentru o consultatie la urologie este de 220 de lei.

Parerile pacientilor sunt in majoritate pozitive si in cazul spitalului Humanitas. Oamenii spun ca li s-au adus la cunostinta informatii utile despre proceduri si tratamente, personalul fiind foarte bine pregatit si „echipat” cu rabdare si empatie. Pentru multi, acest spital este considerat a fi cel mai bun, datorita personalului, aparaturii si curateniei impecabile.

4. Medsan

Clinica Medsan a fost infiintata acum 18 ani si are o echipa medicala numeroasa ce acopera 34 de specialitati medicale, printre care si Urologie. In acest cabinet isi desfasoara activitatea un medic urolog bun din Cluj, dr. Dan Enache, medic primar urologie, cu competente in Ultrasonografie generala si Litotritie extracorporeala. Exista si un serviciu de programari online la care cei interesati pot apela in cazul in care nu se pot programa prin telefon.

Tariful pentru o consultatie la urologie este de 180 de lei. O consultatie cu ecografie are un pret de 290 de lei, iar un control costa 100 de lei.

Din review-urile pacientilor reiese ca nivelul de satisfactie in urma serviciilor primite este unul ridicat. Oamenii spun ca medicii sunt deosebit de bine pregatiti, personalul din clinica este comunicativ, amabil si competent. Sunt si cateva persoane care spun ca programarile se suprapun sau ca au fost tratate cu aroganta de personalul clinicii.

5. EndoPlus

Clinica Endoplus este o clinica de urologie din Cluj, ce ofera servicii complete, prin medicii cu o vasta experienta si prin intermediul aparaturii de ultima generatie. Patologia urologica este abordata prin interventii minim invazive (laparoscopie 3D HD cu sistemul Einstein, endoscopie joasa si inalta) sau in cazuri exceptionale, prin tehnicile chirurgicale clasice. Se efectueaza, printre multe alte tratamente speciale, si terapia CyberKnife pentru cancerul prostatic. Echipa este alcatuita din medici buni pe urologie, din Cluj, si este condusa de profesorul emerit Ioan Coman, medic primar urolog, cu supraspecializare in chirurgia laparoscopica si robotica urologica si cu competenta in  ecografia abdominala.

Pretul pentru o consultatie de urologie este de 200 de lei.

Cele mai multe nemultumiri ale pacientilor acestei clinici sunt legate de faptul ca nu se respecta programarile si ca timpii de asteptare sunt foarte mari (si de peste 2 ore). In rest, oamenii nu au reprosuri la adresa pregatirii medicilor sau a profesionalismului lor. Pentru unii, echipa de medici a facut „minuni” in tratarea problemelor de sanatate.

Concluziile noastre

Problemele ce tin de urologie se pot trata in Cluj in clinici bine cotate, unele dintre ele cu o echipa foarte numeroasa, ce ofera servicii complete, printre care si unele exceptionale de transplant renal asistat robotic sau terapia CyberKnife pentru cancerul prostatic.

Clinicile din aceasta parte a tarii sunt recunoscute in Romania, datorita serviciilor de calitate superioara, oferite de medici pregatiti in centrul universitar medical din Cluj. In plus, in aceste clinici se fac frecvent investitii in aparatura de ultima generatie, care face diferenta in cazul diagnosticului si tratamentului bolilor de rinichi, dar si al altor afectiuni.