Meniu

Urologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot ce trebui sa faci pentru a beneficia de servicii de urologie in Constanta este sa te programezi la una din clinicile din oras la care isi practica meseria medici cu experienta in acest domeniu. Prin parcurgerea articolului de fata vei descoperi care sunt aceste clinici si prin ce se deosebesc intre ele, astfel incat sa poti lua o decizie cat mai potrivita pentru tine! 

In general, clinicile din Constanta sunt dotate cu aparatura performanta, care sustine efectuarea unui portofoliu variat de servicii. Experienta acumulata de medici pe parcursul anilor de activitate profesionala le permite sa vina cu solutii personalizate, indiferent de problema de care sufera un pacient. Tocmai de aceea, ideal este sa oferi cat mai multe informatii in timpul primului consult. 

Cat costa o consultatie de urologie in Constanta? 

Nu toate clinicile de urologie din Constanta practica aceleasi tarife, asa ca nu este exclus ca doua persoane sa plateasca sume diferite pentru un consult de specialitate. Noi ti-am pregatit un tabel in care au fost incluse preturile de la mai multe clinici din oras, in scopul de a-ti oferi o privire de ansamblu. Tot in urmatorul tabel vei gasi si ratingul obtinut de clinicile respective: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Novomed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret pachet Consultatie + Ecografie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Diverse specialitati
 • Gama variata de servicii
 • Activitate publicistica
 • Cursuri post-universitare
Dr. Caeridin Erdinci
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Programari nerespectate
Ovidius Hospital
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu sunt respectate
Cermed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Laborator de analize
 • Promptitudine
 • Atmosfera placuta
Clinica 360
220 Ron
 • Pret pachet Consultatie + Ecografie 220 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Laborator de analize medicale
 • Farmacie
 • Curatenie
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de urologie in Constanta:

Cei care se afla in cautarea unui urolog bun in Constanta pot folosi lista de mai jos drept punct de pornire. Fiecare prezentare este insotita de o scurta descriere a activitatii personalului medical, mai exact a nivelului de pregatire si a experientei acumulate in domeniu. Un alt detaliu relevant este aspectul clinicii, care contribuie la mentinerea conditiilor de confort:   

1. Novomed 

Primul centru medical pe care il pot vizita oamenii in scopul de a beneficia de expertiza unui medic urolog in Constanta este Novomed. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Marius Stan, medic specialist in urologie si cu competenta in ecografie generala, ultrasonografie si ureterorenoscopie flexibila. De-a lungul activitatii profesionale, medicul a publicat mai multe articole in reviste de specialitate si a efectuat cursuri post-universitare, in scopul de a-si actualiza cunostintele. In afara de consultatia de specialitate si ecografie, in portofoliul de servicii mai sunt incluse instilatia vezicala medicamentoasa, schimbarea sondei uretro-vezicale, suprimarea firelor de sutura etc. Cele doua tipuri de ecografii pentru care pot opta oamenii sunt ecografia abdomenului complet, care include atat partea superioara, cat si pe cea inferioara si ecografia reno-vezicala si pelvina. Cu privire la programari, acestea se pot face prin intermediul unui apel telefonic. Centrul este deschis de luni pana vineri, intre orele 8:30 si 18. 

Consultul de specialitate este insotit de ecografie si costa 200 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale in domeniu, Centrul Medical Novomed a obtinut un rating pozitiv, ceea ce scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate aici. Experienta placuta de care au avut parte i-a determinat pe multi pacienti sa revina la centru. 

Vezi parerile pacientilor despre Novomed 
Vezi Pareri

2. Dr. Caeridin Erdinci

Urmatorul urolog din Constanta la care pot apela toti cei care au nevoie de servicii de calitate intr-un mediu sigur si confortabil este Dr. Caeridin Erdinci. Medic primar si cu competenta in ultrasonografie generala, experienta acumulata pe parcursul carierei ii ofera acestuia cunostintele necesare pentru a da un diagnostic corect si un plan de tratament cat mai eficient. Persoanele interesate se pot prezenta la cabinet pentru o consultatie, insa este de preferat sa sune inainte. Programarile se pot face la numarul de telefon al cabinetului. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 de lei. 

Mai multi oameni au marturisit ca s-au simtit in siguranta inca din momentul in care au pasit pentru prima data in cabinetul Dr. Caeridin Erdinci. In timpul consultatiilor, acesta ofera toate informatiile de care pacientii au nevoie pentru a-si intelege starea de sanatate. Amabilitatea medicului ii determina pe oameni sa se intoarca la cabinetul sau de fiecare data cand au nevoie de sprijin medical. Au existat si situatii in care programarile n-au fost respectate. 

3. Ovidius Clinical Hospital 

Ovidius Clinical Hospital pune la dispozitia persoanelor interesate un portofoliu impresionant de specialitati medicale, in care sunt incluse si serviciile de urologie din Constanta. De efectuarea lor se ocupa medici primari si specialisti precum S. L. Dr. Ion Dragomiristeanu, Asist. Univ. Dr. Olgun Azis si Dr. Marian Dionisie Vargau. Cateva din serviciile la care au acces pacientii sunt consultatiile de specialitate, ecografia aparatului unitar, dilatatia uretrala, ureterolitotomia etc. In general, problemele pacientilor sunt tratate prin metode laparoscopice, endoscopice percutanate sau prin metode clasice chirurgicale. Datorita dotarilor sale, centrul ofera posibilitatea de a trata litiaza urinara prin ureterorenoscopie flexibila cu laser, care aduce numeroase beneficii pacientilor. Programarile pentru consultatii se pot face la telefon. 

Pentru o consultatie de specialitate, pretul este de 250 de lei. 

Multi pacienti au trecut pragul spitalului Ovidius Clinical pe parcursul activitatii sale in domeniul serviciilor medicale, iar experienta de care au avut parte a fost adesea una pozitiva. Aspectele care ies in evidenta sunt seriozitatea personalului medical, profesionalismul si conditiile optime de igiena. Din pacate, au existat si experiente mai putin placute din cauze lipsei de organizare: programarile nu se respecta iar timpul de asteptare este unul ridicat. 

4. Cermed 

Centrul Medical Cermed a fost infiintat in anul 2003, iar de atunci si pana in prezent, acesta a continuat sa-si extinda gama de servicii, astfel incat sa le includa si pe cele de urologie in orasul Constanta. De aceasta ramura medicala se ocupa Dr. Radu-Catalin Zontea, medic specialist. Pe langa consultatia de specialitate, oamenii mai pot opta si pentru efectuarea unei ecografii reno-vezicale. In cazul in care este necesara realizarea unor analize suplimentare, acest lucru se poate face tot la centru, datorita laboratorului propriu de analize. Programarile se pot face cu ajutorul numarului de telefon disponibil pe site. 

O consultatie de specialitate in urologie costa 200 de lei.  

Promptitudinea, profesionalismul si devotamentul medicilor de la Cermed sunt doar cateva din aspectele apreciate de persoanele care au optat pentru serviciile centrului. Dotarile sunt corespunzatoare si permit efectuarea mai multor tipuri de investigatii. Personalul de la receptie este amabil si face tot posibilul sa ofere informatii utile, indiferent de problema pacientului. Programarile sunt respectate, astfel incat oamenii sa nu fie nevoiti sa astepte pe holurile centrului. 

5. Clinica 360 

Ultima optiune de pe lista pentru cei care au nevoie de o clinica de urologie in Constanta este Clinica 360. De la bun inceput, misiunea clinicii a fost aceea de a furniza servicii medicale moderne si de calitate tuturor celor care au nevoie de ele. Portofoliul de servicii la care au acces pacientii este unul variat: consultatii de specialitate, cistoscopie, postectomie, debridare dorsala, sondaj urinar etc. De efectuarea acestor servicii se ocupa Dr. Razvan-Mihai Muja, medic specialist in urologie. In plus, clinica este dotata cu un laborator propriu de analize medicale si o farmacie. 

Pretul unui pachet care include consultatia si o ecografie efectuata de catre un medic specialist este de 220 de lei, iar controlul are un tarif de 155 de lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile Clinicii 360 au apreciat profesionalismul si amabilitatea echipei medicale, alaturi de conditiile optime de igiena. Din pacate, programarile pacientilor sunt adesea nerespectate, iar timpul de asteptare este unul ridicat. 

Concluzii

In cele din urma, exista mai multe clinici la care poti apela pentru a beneficia de o consultatie de urologie efectuata de un specialist din Constanta. Alege una din optiunile de mai sus si fa-ti o programare, in scopul de a afla mai multe detalii despre starea ta de sanatate!