Meniu

Urologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii care se confrunta cu probleme urinare, de prostata, disfunctii erectile, probleme de fertilitate se pot adresa unui cabinet de urologie din Galati. Aici, pe baza unei consultatii si a unor investigatii, printre care se numara si ecografia de tract urinar, li se pune un diagnostic si li se prezinta un plan terapeutic de urmat, care poate include si interventii chirurgicale.

Un medic urolog din Galati este pregatit pentru a interveni atat in cazul infectiilor urinare la femei si barbati, cat si in cazurile mai complicate, cum sunt disfunctiile erectile, problemele de fertilitate la barbati sau cancerul testicular sau de prostata. In acest articol poti descoperi la ce doctor sa te prezinti pentru a primi ajutor de specialitate in persoana unor urologi de exceptie. 

Cat costa o consultatie de urologie in Galati?

Pretul unei consultatii de urologie efectuate in Galati variaza, in functie de diversi factori. In tabelul de mai jos sunt cuprinse tarifele percepute de clinicile de top din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DC Clinic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Doi medici urologi cu experienta
 • Chirurgi generalisti coordonati de prof. dr. Dorel Firescu
 • Aparatura performanta
 • Personal amabil la receptie
 • Atmosfera placuta si linistita
 • Tratamentul disfunctiei erectile
 • Ecografie de aparat urinar
Clinica Pro Clinic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Doi medici urologi
 • Tratament pentru incontinenta urinara si alte afectiuni urologice
 • Tratarea disfunctiilor sexuale si a infertilitatii masculine
 • Cistoscopie si ecografie urologica
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
Centrul Sanavita
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Consultatii urologice oferite de medici din Bucuresti si Iasi
 • Performanta tehnica inalta
 • Ecografii de tract urinar
 • Tratarea problemelor de prostata
 • Personal bine instruit la receptie
 • Programari nerespectate
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de urologie din Galati

Mai jos ai ocazia sa descoperi care sunt centrele medicale din Galati care ofera servicii de urologie. Citeste cu atentie pentru a descoperi la ce urolog din Galati sa te prezinti pentru: consultatii, ecografii, diverse proceduri si tratamente.

1. DC Clinic

DC Clinic cuprinde si un cabinet de urologie in Galati. Cei doi medici care isi desfasoara activitatea in acest cabinet sunt dr. Ion Filip, medic primar urolog si dr. Madalin Guliciuc, medic primar urolog, cu competenta in litotritie extracorporeala. Serviciile puse la dispozitie sunt: consultatii, inclusiv in cazul disfunctiei erectile, tratamente, ecografii, punctii biopsie prostata, circumcizie, frenulotomie, citirea analizelor si reevaluare. Alaturi de cei doi specialisti cu experienta activeaza la DC Clinic medici primari de chirurgie generala, care sunt si cadre universitare, medici de radiologie si imagistica, anestezie si terapie intensiva, cardiologie, ginecologie, oncologie, ortopedie, dermatologie. Clinica este cunoscuta ca avand cea mai mare echipa de chirurgi din Galati, aflati sub indrumarea prof. dr. Dorel Firescu. De asemenea, in clinica functioneaza aparatura de ultima generatie.

Pretul consultatiei de urologie este de 250 de lei, iar o ecografie de aparat urinar are un tarif de 150 de lei.

Profesionalismul cadrelor medicale de la DC Clinic este unul dintre lucrurile pe care galatenii le apreciaza cel mai mult la aceasta clinica. Oamenii se declara multumiti si de amabilitatea personalului de la receptie, de aparatura performanta din cabinete, de diversitatea investigatiilor si a specialitatilor medicale, precum si de atmosfera linistita si calma, despre care spun ca este diferita de cea din alte clinici medicale din judet. 

Vezi parerile pacientilor despre DC Clinic
Vezi Pareri

2. Pro Clinic

Pro Clinic este un centru medical din Galati cu numeroase specialitati, printre care si urologie. In acest cabinet sunt diagnosticate si tratate afectiunile tractului urinar (printre care infectii urinare, incontinenta urinara) si ale sistemului reproducator feminin si masculin, disfunctiile sexuale si infertilitatea masculina. In centru se afla aparatura de noua generatie, cum ar fi ecograful Siemens Acuson Juniper, un sistem de comunicatii cu ultrasunete care este proiectat pentru a furniza imagini si performanta de top, fiind prevazut cu 16 traductoare si personalizat cu aplicatii imagistice avansate. Serviciile prestate in cabinetul de urologie sunt: consultatii si controale, ecografii urologice sau scrotale, uroflowmetrie, second opinion in cazurile chirurgicale, cistoscopie. Acestea sunt asigurate de cei doi medici urologi cu experienta: dr. Tiberiu Dida si dr. Calin Cristian.

Consultatia de urologie costa 300 de lei, iar ecografia urologica are un tarif de 350 de lei.

Sunt numerosi pacienti din Galati sau apartinatori ai acestora care sustin ca au avut parte de o experienta placuta in cadrul clinicii, declarand ca au fost intampinati cu amabilitate si ca personalul este serviabil, inclusiv asistentele de la recoltarile de analize. Medicii de la Pro Clinic sunt considerati specialisti cu experienta si cu mult profesionalism, care dau dovada de empatie si implicare. Atmosfera placuta, varietatea serviciilor medicale si curatenia sunt alte aspecte apreciate de oameni in review-uri. Unii pacienti nu au fost insa incantati de customer service, spunand ca personalul nu raspunde la telefon sau ca nu se respecta orele de programare.

3. Centrul Sanavita

Si la Centrul Medical Sanavita, infiintat la finalul anului 2008, sunt doi medici urologi: dr. Dragos Puia si dr. Mihai Dugan. Dr. Puia este medic primar urolog in cadrul Spitalului C.I. Parhon din Iasi, fiind specializat in transplant renal, iar dr. Dugan este medic specialist urolog la Spitalul Fundeni din Bucuresti si efectueaza ecografii, controale de prostata, abordand patologia rinichilor, a vezicii si a tractului urinar. Cei doi medici pot diagnostica si trata afectiuni non-chirurgicale (cum sunt: infectiile urinare, probleme ale prostatei), dar si chirurgicale (corectarea unor anomalii congenitale, litiaza renala, tumori). De asemenea, inca un medic este prezent la anumite perioade de timp la Sanavita Galati pentru consultatii de urologie. Este vorba despre as. univ. dr. Victor Madan, medic primar urolog ce activeaza la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central din Bucuresti. Doctorul are competenta in litotritie extracorporeala si in ultrasonografie generala.

Un consult urologic are tariful de 200 de lei, iar ecografia costa 250 de lei.

Fie ca au cautat un urolog bun in Galati sau un medic din oricare alta specialitate, pacientii s-au declarat, in majoritate, incantati de serviciile puse la dispozitie de acest centru. Sunt enumerate in recenziile din mediul online numeroase avantaje: personalul amabil si implicat, medicii cu experienta, mai ales cei care vin periodic de la centre universitare renumite. Sunt consemnate si experiente mai putin placute, din cauza: aglomeratiei, nerespectarii programarilor sau anularea unor programari.

Concluziile noastre

O consultatie de urologie in sectorul privat se poate realiza in Galati la una dintre clinicile prezentate in acest articol. Medicii urologi cu experienta, unii dintre ei venind din Bucuresti si Iasi pentru a oferi consultatii, si aparatura medicala de ultima generatie reprezinta garantii ale unui act medical de calitate.

Indiferent de problema medicala care te apasa si pentru care trebuie sa ajungi in cabinetul de urologie, in Galati vei gasi tot ajutorul de care ai nevoie. In plus, in aceste cabinete se realizeaza ecografii de tract urinar, dar si manevre minim invazive.