Urologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de servicii de urologie in Giurgiu, dar n-ai reusit sa gasesti o clinica la care sa te poti programa pentru o consultatie de specialitate? Ei bine, parcurgand articolul de fata, vei obtine toate informatiile de care ai nevoie cu privire la cabinetele in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici urologi bine pregatiti si cu experienta in domeniu! 

Exista mai multe aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a te programa la o clinica din Giurgiu, precum dotarile sale si tarifele practicate. De asemenea, existenta unui laborator de analize sau a unuia de imagistica in cadrul clinicii alese iti permite sa beneficiezi de o gama variata de servicii, al caror scop este de a sustine procesul de diagnosticare. 

Cat costa o consultatie de urologie in Giurgiu? 

Pretul pentru o consultatie de specialitate cu un urolog in Giurgiu poate sa fie mai mult sau mai putin accesibil, in functie de cabinetul ales pentru efectuarea acesteia. Totusi, nu este vorba de niste diferente mari de pret. Pentru a afla mai multe detalii, tabelul de mai jos iti sta la dispozitie; in el au fost incluse tarifele de la cele doua clinici din oras, alaturi de ratingul obtinut de acestea: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cliniqmed
Clinica-Verificata
265 Ron
 • Pret Consultatie 265 Ron
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Pachete de servicii
 • Programarile nu se respecta
Centrul TenMed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru servicii de urologie in Giurgiu? 

Clinicile prezentate in randurile de mai jos reprezinta principalele optiuni pe care oamenii le au in materie de servicii de urologie in orasul Giurgiu. Tine cont de modul in care isi desfasoara activitatea medicii din cadrul lor, astfel incat alegerea pe care o iei sa fie una cat mai potrivita pentru tine. Daca serviciul de care ai nevoie nu se regaseste in portofoliul clinicilor de aici, te poti reorienta oricand catre optiunile din orasele invecinate. 

1. Cliniqmed Consult 

Cliniqmed Consult este o clinica in cadrul careia isi practica meseria specialisti pe diverse ramuri medicale: neurochirurgie, cardiologie, urologie si multe altele in Giurgiu. De ultima categorie de servicii se ocupa doi medici primari, cu o ampla experienta in domeniu: Dr. Mihai Dragutescu si Dr. Catalin Andrei Bulai. Primul are competenta in ecografia abdominala, iar cel de-al doilea face parte din Asociatia Romana de Urologie si Asociatia Europeana de Urologie. In gama de servicii se regasesc controlul de specialitate, mai multe tipuri de ecografii, sondajul vezical, procedura de extractie a sondei urinare etc. Exista si diferite pachete pentru care pot opta pacientii, ca de exemplu pachetul alcatuit din consultatie si cistoscopie sau cel cu ecografie. Cu privire la program, clinica este deschisa de luni pana vineri intre orele 8 si 19. 

Consultatia de urologie costa 265 de lei. In cazul in care in pachet este inclusa si ecografia, pretul creste la 375 de lei. 

Exista persoane care marturisesc ca au ramas placut surprinse dupa vizita la Cliniqmed Consult, datorita empatiei de care dau dovada medicii de aici. Chiar si pacientii cu probleme dificile au beneficiat de solutii personalizate. Totusi, un aspect negativ este faptul ca programarile nu se respecta, iar timpul de asteptare poate sa ajunga chiar si la 40 de minute. 

Vezi parerile pacientilor despre Cliniqmed Consult 
Vezi Pareri

2. Centrul TenMed 

In cadrul Centrului TenMed isi desfasoara activitatea un medic primar urolog din Giurgiu si anume Dr. Dan Gabriel Rosoga. Cei 10 ani de experienta in domeniu ii permit sa ofere solutii personalizate tuturor pacientilor care au nevoie de sprijin medical. Competentele sale includ ultrasonografia, litotritia extracorporeala in laparoscopie. Portofoliul de servicii din cadrul departamentului de urologie este alcatuit din consultatia de specialitate, ecografie, montarea sondei, instilatii si pansament. Programul medicului este unul restrans, mai exact joia, intre orele 15 si 20. Cei interesati isi pot face o programare prin completarea formularului online. 

Pretul consultatiei de urologie este de 200 de lei. 

Profesionalismul reprezinta trasatura care iese cel mai bine in evidenta la activitatea profesionala a medicilor din cadrul Centrului TenMed. Din pacate, o problema care se regaseste si aici este cea a programarilor care nu sunt mereu respectate. 

Concluzii 

Prin urmare, ai posibilitatea sa beneficiezi de serviciile de urologie din Giurgiu de care ai nevoie, printr-o programare la una din cele doua clinici de mai sus. Nu uita sa te interesezi de pregatirea medicilor si de tarifele practicate, astfel incat sa ai parte de cele mai bune conditii!