Meniu

Urologie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt diverse motive pentru care copiii pot ajunge la un cabinet de urologie pediatrica in Bucuresti. Unele dintre aceste probleme apar chiar din primele zile de viata, cum sunt valvele de uretra posterioara, una dintre putinele anomalii congenitale de tract urinar descoperite in perioada neonatala.

Copiii care trec prin infectii urinare recurente, cei care sufera de hidronefroza sau obstructii, precum si cei care au nevoie de circumcizie, din motive medicale, pot fi tratati de un chirurg pediatru cu experienta in problemele urologice. In acest articol vei afla la ce clinici si la ce medici din Bucuresti sa te adresezi pentru investigatii, monitorizare sau tratament al afectiunilor urologice la copii. 

Cat costa consultatia de urologie pediatrica in Bucuresti?

In Bucuresti, o consultatie de urologie pediatrica poate avea tarifele prezentate in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spital M. S. Curie
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic chirurg pediatru cu experienta in probleme urologice
 • Competenta in chirurgie laparoscopica
 • Ecografie generala
 • Spital cu numeroase specialitati medicale si chirurgicale pentru copii
 • Curatenie
 • Urgente 24/7
 • Timp prelungit de asteptare la Urgente sau la consultatii
S. G. Alexandrescu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic chirurg care trateaza si afectiuni de natura urologica
 • Aparatura medicala performanta
 • Interventii clasice sau minim invazive
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Urgente 24/7
 • Timp de asteptare mare
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti servicii de urologie pediatrica in Bucuresti

Daca ai primit recomandare sau bilet de trimitere de la medicul de familie pentru a merge cu cel mic la un cabinet de urologie pediatrica, iata ce unitati medicale sa ai in vedere in Bucuresti!

1. Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „M. S. Curie”

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Maria Sklodowska Curie” din Bucuresti asigura servicii de urgenta, curative si profilactice si cuprinde numeroase specialitati, inclusiv urologie pediatrica. Copiii care au probleme si afectiuni urologice precum: malformatii ale aparatului urinar, infectii urinare recurente si reflux vezico-ureteral, obstructii uretrale sau uretrite, tumori ale tractului urinar, primesc tratamente specializate de la dr. Andrei Bogdan, medic primar chirurgie pediatrica, de pe sectia Chirurgie Pediatrica I a acestui spital. Cu o experienta de peste 15 ani in aceasta meserie, dar si in ortopedie pediatrica, dr. Andrei Bogdan efectueaza numeroase interventii chirurgicale in problemele de urologie pediatrica: varicocel, testicul nepalpabil, malformatii renale, excizie chisturi, heminefrectomie, pieloplastie, ureterohidronefroza, hidronefroza. Medicul are competente in chirurgia laparoscopica, in ecografie generala si in endoscopie digestiva diagnostica si a urmat mai multe cursuri postuniversitare, avand si o bogata activitate stiintifica. De asemenea, este membru titular al Societatii Romane de Chirurgie Pediatrica.

Pretul unei consultatii de urologie pediatrica fara bilet de trimitere este de 100 de lei.

Serviciile oferite de acest spital public pentru copii din Bucuresti sunt evaluate in mod diferit de parintii micilor pacienti. Recenziile abunda in cuvinte de lauda la adresa medicilor de la „Marie Curie”, fiind subliniate: pregatirea exceptionala, profesionalismul si atentia la nevoile copiilor. In schimb, sunt si persoane care se plang ca sala de asteptare este neincapatoare, ca timpul de asteptare este exagerat de mare sau ca nu sunt primiti la consultatie copiii fara programare, chiar daca au bilet de trimitere.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „M. S. Curie”
Vezi Pareri

2. Spitalul Grigore Alexandrescu

Copii din Bucuresti si din toata tara ajung la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” pentru probleme de urologie pediatrica, dar si pentru numeroase alte afectiuni. La Sectia de Chirurgie Pediatrica 1 a acestui spital sunt tratate diverse probleme de natura urologica: tumori renale, tumori testiculare, precum si valvele de uretra posterioara ce apar la nou-nascutii baieti si constau in prezenta unor pliuri anormale in tesut, in interiorul uretrei, provocand obstructii si restrictii in fluxul normal al urinei. Alte afectiuni la nivelul aparatului urinar pe care medicii chirurgi le trateaza in acest spital sunt: hidronefroza, litiaza renala, reflux vezico-ureteral, stenoze uretrale, hernie inghinala, testicul necoborat etc. Procedurile utilizate in interventiile de natura urologica sunt de chirurgie clasica, dar si proceduri minim invazive. 

Pretul unei consultatii de urologie pediatrica fara bilet de trimitere este de 100 de lei.

Au fost postate sute de recenzii pe internet in legatura cu acest spital, iar multe dintre ele semnaleaza probleme care li se reproseaza multor spitale de stat. Printre nemultumiri se numara: timpul mare de asteptare la Unitatea de Primiri Urgente si in cabinetele de diverse specialitati unde medicii ofera consultatii, personalul medical insuficient pentru numarul mare de pacienti si aglomeratia din saloane. Sunt insa si persoane care afirma ca personalul medical de aici este profesionist si ca experientele lor au fost unele pozitive.

Concluziile noastre

Micutii din Bucuresti si din tara care intampina probleme de urologie pediatrica se pot adresa unitatilor medicale prezentate anterior pentru investigatii si tratament adecvat. Interventiile ce se realizeaza la nivelul aparatului urinar, in acest locatii, sunt atat clasice, cat si minim-invazive.  Medicii cu experienta si aparatura de ultima generatie reprezinta garantii ale unui act medical de calitate in aceste institutii medicale din Bucuresti.