Meniu

Urologie pediatrica Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Copilul tau sufera de infectii urinare recurente, de urinari nocturne necontrolate sau are dureri la mictiune si vrei sa mergi cat mai curand la medic pentru un diagnostic precis si un tratament corespunzator, la un cabinet de urologie pediatrica din Cluj. Daca nu ai gasit inca o solutie potrivita nevoilor sale de asistenta medicala, articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe piata de sanatate privata din oras.

La finalul lecturii, vei sti care sunt cele mai bune solutii in Cluj pentru consultatii, investigatii si tratament de urologie pediatrica.

Cat costa o consultatie de urologie pediatrica in Cluj?

Atunci cand mergi cu cel mic la medic, vrei sa iti concentrezi toata atentia asupra lui si sa cunosti cat mai multe amanunte despre conditiile de acces la o consultatie de urologie pediatrica in Cluj. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu servicii specializate de urologie, precum si tariful perceput pentru o consultatie la copii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica UroPoint
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dr. Stanca – medic competent
 • Blandete si rabdare fata de copii
 • Solutii eficiente de tratament
 • Personal amabil
Centrul de Pediatrie
2250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Atmosfera primitoare
 • Comunicare blanda cu copiii
 • Blandete si empatie
 • Solutiile bune de tratament
Clinica Integro
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Clinica la standarde europene
 • Aparatura de ultima generatie
 • Spatiu generos
 • Medici profesionisti
 • Personal competent si empatic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune servicii de urologie pediatrica din Cluj

Inainte de a suna pentru inregistrarea unei consultatii de urologie pediatrica in Cluj, la clinicile amintite mai sus, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea copilului tau in alegea cabinetului medical catre care sa te indrepti pentru problema lui medicala. Ai nevoie, deci, de informatii suplimentare despre centrele medicale din clasament, despre calitatea serviciilor, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Clinica UroPoint

UroPoint este o clinica medicala multidisciplinara din Cluj, care reuneste cabinete si specialist competenti in urologie, urologie pediatrica, cardiologie, gastroenterologie, neurologie, oncologie si reumatologie. Departamentul de urologie al clinicii UroPoint este compus din 11 medici urologi supraspecializati in chirurgie robotica, in chirurgie laparoscopica, in endoscopie si ureteroscopie flexibila, in chirurgie laser, in uro-pediatrie si biopsie de prostata IRM-fusion. Pentru urologie pediatrica te vei adresa aici catre dr. Vasile Stanca, medic primar urolog, cu experienta la Spitalul Clinic Municipal din Cluj-Napoca, sef de lucrari la UMF Iuliu Hatieganu din Cluj. Medicul are stagiu de pregatire in urologie pediatrica la Great Ormond Street Hospital din Londra si trateaza hidronefroza congenitala, infectiile urinare recidivante, litiaza urinara la copii, eurezisul nocturn si testiculele necoborate. Executa interventii chirurgicale clasice, laparoscopice si endoscopice.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie de urologie, pretul este de 400 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la UroPoint, de serviciile de calitate, de clinica moderna, de profesionalismul medicilor, de amabilitatea personalului si de solutiile eficiente de tratament. Despre dr. Vasile Stanca se spune ca este un medic competent, cu rabdare si blandete fata de copii, care ofera explicatii si sfaturi medicale pentru parinti.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica UroPoint
Vezi Pareri

2. Centrul de Pediatrie

La cabinetul de urologie pediatrica din cadrul Centrului de Pediatrie din Cluj, se pot accesa consultatii, controale, ecografie urologica, uroflowmetrie, instalatie vezicala, initiere cateterism intermitent. Afectiunile diagnosticate si tratate in clinica includ afectiuni identificate intrauterin, infectii urinare recidivante, reflux vezico-ureteral. malformatii ale tractului uro-genital, criptorhidie (testicol necoborat), hidrocel, hernie, varicocel, enurezis, litiaza renala, patologie tumorala, afectarii genito-urinare in cadrul unor afectiuni neurologice. Centrul de pediatrie este o clinica fondata in anul 2007 in Cluj-Napoca, de catre medicii Teodora si Flaviu Catinas, medici specialisti pediatri. Astazi, brandul dispune de trei puncte de lucru pentru  diagnosticul si tratamentul afectiunilor copiilor. 

Lista de preturi este afisata pe site-ul clinicii. Consultatia de urologie pediatrica are aici pretul de 250 de lei. 

Parintii micilor pacienti sunt in general incantati de serviciile de calitate ale clinicii, de profesionalismul medicilor, de atmosfera primitoare, de modul in care se comunica, de blandetea si empatia care contribuie la destinderea copiilor in timpul consultatiilor si investigatiilor, precum si de solutiile bune de tratament administrate sau prescrise aici. 

3. Clinica Integro

Clinica Integro din Cluj ofera o abordare multidisciplinara asupra perioadei postpartum si pune la dispozitia pacientilor servicii de urologie, urologie pediatrica, neurologie, ecografie, geriatrie, medicina interna, gastroenterologie, obstretica-ginecologie, psihologie, kinetoterapie si analize de laborator. Dr. Cristina Ivan, medic specialist urolog, are competente in urologie pediatrica, neuro-urologie, urodinamica si video-urodinamica invaziva, urologie reconstructiva, infertilitate masculina si urologie generala. La cabinetul specializat, pacientii pot beneficia de consultatii de urologie, consultatii virtuale, controale, instilatii, interpretare analize, ecografie, uroflow, initiere cateterism intermitent. 

Preturile clinicii pot fi verificate pe site-ul web. Consultatia de urologie te va costa aici 270 de lei.

Pacientii clinicii marturisesc ca au beneficiat de servicii de calitate la Integro, pe care o considera o clinica la standarde europene, cu aparatura de ultima generatie, spatiu generos, medici profesionisti, personal competent si empatic.

Concluzii

Iti doresti, desigur, servicii de calitate la un cabinet de urologie pediatrica din Cluj si ai toate sansele sa le gasesti la una dintre clinicile de top din clasamentul de mai sus. Vei gasi aici medici profesionisti, urologi cu experienta clinica si competente in evaluarea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor urologice ale copiilor. Consultatiile temeinice sunt completate cu investigatii ecografice, iar procedurile de tratament pornesc de la medicatie pentru problemele medicale ale celor mici pana la interventii chirurgicale din sfera urologica.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-au terminat de citit, despre clinicile din Cluj cu servicii de urologie pediatrica, iti va fi cu siguranta mai usor sa identifici cabinetul potrivit pentru nevoile medicale ale copilului tau.