Meniu

Urologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa te programezi la consultatia de urologie in Resita? Aceasta poate fi efectuata in cadrul cabinetelor specializate sau clinicilor care ofera si servicii de urologie, in orasul tau fiind prezente numeroase astfel de unitati medicale. Consultatia devine o necesitate atunci cand experimentezi simptome ca dificultate la initierea urinarii, durere sau disconfort la urinare, sange in urina si dureri in zona lombara. Simptomele pot fi diferite la barbati si la femei. Barbatii se pot adresa medicului urolog inclusiv pentru disfunctia erectila, iar dupa varsta de 50 de ani sunt sfatuiti sa mearga anual la consultatie.

In timpul consultatiei, medicul va efectua o examinare fizica si va solicita pacientului informatii cat mai relevante despre simptome si despre istoricul sau medical. Uneori, examinarea aparatului urinar si intelegerea simptomelor sunt suficiente pentru determinarea diagnosticului si pentru recomandarea unui tratament potrivit. Alteori, poate fi vorba despre probleme mai complexe, care vor necesita investigatii suplimentare, cum ar fi ecografia sau analizele.

Cat vei plati pentru consultatia de urologie in Resita?

Pretul consultatiei este un aspect important pentru oamenii din Resita si nu numai atunci cand vor sa isi faca o programare la urologie. Dorinta de a cunoaste in prealabil tariful este fireasca, deoarece ii ajuta pe oameni sa aleaga o clinica in raport cu bugetul de care dispun. Ca sa iti faci o idee cu privire la costurile pe care le implica o consultatie la medicul urolog, am alcatuit un tabel in care sunt cuprinse tarifele practicate de cele mai bune clinici: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Beg
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic cu experienta de peste trei decenii
 • Empatie
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Tratamente eficiente
VestMed
260 Ron
 • Pret Consultatie 260 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil la receptie
 • Implicare si empatie
 • Promptitudine
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atmosfera placuta
 • Dotari moderne
Dr. Julien Corcan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Implicare si responsabilitate
 • Dedicare
 • Atentie la nevoile pacientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de urologie din Resita

Alegerea unei clinici de urologie, atat din Resita cat si din alt oras, depinde de factori precum raportul calitate-pret, transparenta in comunicare, tehnologiile folosite si parerea altor pacienti despre serviciile pe care le ofera clinica respectiva. In acest oras exista numeroase clinici preferate de pacienti, iar in clasamentul de mai jos poti afla mai multe despre ele: 

1. Dr. Gheorghe Beg

Dr. Gheorghe Beg se numara printre cei mai buni medici din Resita specializati in urologie. Acesta are experienta vasta in domeniu si un parcurs profesional remarcabil, cu participari la numeroase cursuri, seminarii si congrese organizate in tara sau in strainatate. Cariera medicului se intinde pe parcursul a mai bine de trei decenii, in care si-a concentrat intreaga atentie pe excelenta actului medical si pe perfectionarea profesionala. Acesta efectueaza consultatii si pune la dispozitia pacientilor diverse optiuni de tratament pentru afectiuni dintre cele mai complexe. 

Pentru o consultatie, se achita suma de 200 lei.

Pacientii il descriu pe dr. Gheorghe Beg ca fiind un medic foarte bun, un profesionist dedicat meseriei, care empatizeaza cu pacientii si acorda o atentie deosebita nevoilor acestuia. Medicul are o experienta vasta, care se reflecta in calitatea actului medical si in eficienta tratamentelor pe care le recomanda. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gheorghe Beg
Vezi Pareri

2. VestMed

VestMed este o clinica situata in Resita, unde se ofera servicii din mai multe specialitati medicale, printre care si urologia. Aceasta marcheaza prima clinica privata din oras, deschisa cu scopul de a oferi comunitatii acces la servicii complexe si calitative de ingrijire a sanatatii. Corpul medical este format din doctori cu experienta, care detin multiple certificari si competente si care sunt interesati de dezvoltare continua pe plan profesional. Calitatea actului medical este sustinuta de competenta medicilor, precum si de folosirea aparaturii medicale de ultima generatie. De-a lungul anilor de activitate ai clinicii VestMed, s-au facut investitii considerabile in echipamente medicale, astfel incat pacientii sa isi poata trata problemele de sanatate intr-un singur loc si sa beneficieze in aceeasi unitate de ingrijiri specifice mai multor ramuri ale medicinei. 

Pretul unei consultatii de urologie este de 260 lei.

Aceasta clinica se bucura de o reputatie foarte buna si a primit recenzii pozitive de la sute de pacienti. Conform acestora, medicii au experienta si personalul de la receptie este primitor. Medicii dau dovada de pregatire, amabilitate, empatie si promptitudine. Diagnosticul si tratamentele sunt explicate in detaliu, iar fiecare pacient beneficiaza de o abordare personalizata. Medicii sunt implicati si ofera raspunsuri la toate intrebarile pacientilor. Atmosfera este placuta, clinica este curata si dotata corespunzator.

3. Dr. Julien Corcan

Dr. Julien Corcan este unul dintre cei mai cautati medici din Resita cand vine vorba despre urologie. La acest cabinet se efectueaza consultatii de specialitate si ecografii generale. Acuratetea in diagnostic si eficienta tratamentelor sunt doua dintre obiectivele medicului, care asigura fiecarui pacient o abordare complexa si personalizata. Se foloseste aparatura moderna si exista un interes permanent pentru noile tehnici din domeniu.

Privitor la tariful consultatiei, aceasta costa 150 lei.

Dr. Julien Corcan este descris de pacienti ca fiind un medic foarte bun, care i-a ajutat sa isi rezolve probleme grave din sfera urologiei. Oamenii care i-au trecut pragul cabinetului il apreciaza pentru profesionalism, implicare si responsabilitate. Acesta isi practica meseria cu dedicare si este atent la nevoile pacientului.

Concluzii

Asadar, pe langa pretul consultatiei de urologie, pacientii din Resita sunt sfatuiti sa ia in calcul si calitatea serviciilor, diversitatea de proceduri efectuate in cabinet si transparenta in comunicare. Pentru precizia si rapiditatea in diagnostic, se recomanda alegerea clinicilor in dotarea carora exista aparatura moderna, acest criteriu fiind indeplinit de mai multe clinici din Resita.