Meniu

Urologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti servicii de urologie in Sibiu, cu ajutorul carora sa iti poti rezolva problemele de sanatate, sa poti beneficia de un diagnostic corect si de un tratament adecvat pentru simptomele neplacute ale aparatului urinar. Vestea buna este ca ai mai multe optiuni in orasul tau, dintre care in articolul de fata le-am selectat pe cele mai bune.

La clinicile si cabinetele de urologie de top prezentate in textul de mai jos vei gasi dotari moderne, aparatura performanta pentru investigatii si vei putea identifica un medic urolog bun in Sibiu, care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.

Cat costa o consultatie de urologie in Sibiu?

Poate ca nu este cel mai important pretul unei consultatii de urologie in Sibiu, dar este unul dintre aspectele pe care le poti cunoaste din timp si poti lua masuri pentru integrarea costurilor in bugetul tau. In tabelul inserat in randurile ce urmeaza vei gasi numele clinicilor si cabinetelor specializate din oras, precum si tarifele practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Personal profesionist si amabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Centru medical pentru intreaga familie
 • Timp mare de asteptare
Clinica Saneos
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica noua, moderna
 • Servicii la superlativ
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Personal amabil
 • Lipsa de punctualitate in onorare programarilor
Policlinica Astra
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente moderne
 • Medici profesionisti si dedicati meseriei
 • Personal amabil si empatic
Aria Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Solutii eficiente de tratament
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Dr. Bogdan Mardari
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Servicii excelente
 • Atmosfera primitoare si curatenie impecabila
 • Profesionalismul, amabilitatea si rabdarea medicului
 • Consultatii amanuntite, cu explicatii oferite pacientilor
 • Implicare si grija fata de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici si cabinete cu servicii de urologie in Sibiu

Iti doresti, desigur, cele mai bune servicii de urologie in Sibiu si este de la sine inteles, atunci cand este vorba despre sanatatea ta. Pentru o decizie inspirata si bine intemeiata rational, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru ale unitatilor medicale din clasament, despre competentele medicilor, despre dotarile cu echipamente de specialitate, precum si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale si vei putea sa te hotarasti careia dintre clinicile si cabinetele din top sa te adresezi.

1. Clinica Misan Med

La Clinica Misan Med, pacientii pot accesa o gama larga de servicii de urologie, constand in consultatii, ecografie urogenitala, diagnostic si tratament pentru incontinenta urinara, prolaps urogenital, urologie pediatrica, chirurgie urologica, andrologie, infertilitate si tulburari sexuale. Poti conta aici pe experienta si competentele a doi medici bine pregatiti: dr. Laurentiu Deutsch, medic specialist urolog, si dr. Dragos Gavrila, medic specialist urolog, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, la care poti merge cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Misan Med este o centru medical polivalent din Sibiu, in care locuitorii judetului pot beneficia de consultatii si tratamente in majoritatea specialitatilor medicinei, analize de sange si explorari imagistice, interventii chirurgicale, pediatrie, medicina muncii, in regim ambulatoriu sau cu spitalizare de zi. Clinica a fost infiintata in anul 2003 functionand initial cu un cabinet de medicina muncii, iar din 2012 si-a diversificat serviciile si obtinut acreditarea conform Standardelor Internationale de Calitate ISO 9001/2008.

Pretul unei consultatii la un medic urolog din Sibiu din aceasta clinica este de 200 de lei.

Majoritatea pacientilor apreciaza ca Misan Med este o clinica la standarde europene, cu personal profesionist si amabil, medici cu experienta, aparatura de ultima generatie si un loc in care se pot rezolva problemele de sanatate ale intregii familii. Multi pacienti reclama faptul ca in cazul lor nu s-a respectat ora programarii si au avut mult de asteptat pana sa ajunga in cabinetul medicului.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Misan Med
Vezi Pareri

2. Clinica Saneos

Cabinetul de urologie de la Clinica Saneos pune la dispozitia sibienilor consultatii de specialitate, consultatii de sexologie-andrologie, ecografie pentru aparatul urogenital, tratamente diverse – dilatatie stricturi uretrale, cateterism uretro-vezical (montare/ schimbare sonda urinara), instilatie intravezicala si ecoltare secretie uretrala. Te vei adresa aici dr. Laurentiu Deutsch, medic specialist urolog, avand competenta in ultrasonografie. Saneos Clinic Sibiu inseamna servicii medicale integrate, in 12 specializari, analize medicale, investigatii, stomatologie si dermato-estetica, dotari moderne si o echipa medicala profesionista, alcatuita din 27 de medici specializati in domenii diferite ale medicinei.

O consultatie la urolog in Sibiu in acest centru medical te va costa suma de 200 de lei. 

Pacientii considera ca Saneos Clinic este o clinica noua, foarte moderna, cu servicii la superlativ, dotata cu aparatura de ultima generatie si medici profesionisti, cu experienta. Persoanele care au accesat aici consultatii, diagnostic si tratament recomanda amabilitatea personalului si modul in care receptia reactioneaza la solicitari, cu raspunsuri prompte si lamuritoare. Sunt si nemultumiri legate de timpul de asteptare la cabinete.

3. Policlinica Astra

Pentru consultatii de urologie si ecografii ale aparatului urinar, te vei putea adresa cabinetului specializat din cadrul Policlinicii Astra, in care vei gasi o echipa alcatuita din  trei medici urologi cu experienta: dr. Laurentiu Deutsch, medic specialist urologie, dr. Adrian Marcu, medic primar urologie, si dr. Alexandru Gancea, medic specialist urolog. Policlinica Astra din Sibiu, fondata in anul 1999, se adreseaza pacientilor cu o gama vasta de servicii medicale, constand in consultatii in peste 30 de ramuri medicale, analize in laboratorul propriu acreditat RENAR, investigatii imagistice performante si explorari functionale. Centrul medical este deservit de o echipa bine pregatita formata din peste 40 de medici.

In aceeasta clinica, pentru o consultatie de urologie se percepe un tarif de 180 de lei.

In general, pacientii declara ca au avut experiente pozitive la Policlinica Astra, cu servicii de calitate, echipamente moderne, medici profesionisti si dedicati meseriei, personal amabil si empatic. Din recenziile din mediul online reies si anumite nemultumiri, legate de faptul ca serviciul de la receptie nu dispune intotdeauna de informatii corecte pe care sa le transmita pacientilor, intrucat nu comunica bine cu medicii din clinica.

4. Aria Clinic

Daca esti in cautarea unor servicii de urologie de calitate, le poti gasi si la Aria Clinic Sibiu, centru medical multidisciplinar in care pacientii cu probleme ale aparatului urinar si urogenital la barbati pot beneficia de solutii eficiente de diagnostic si tratament, investigatii ecografie si analize medicale specifice. Pentru interpretarea acestora si un referat medical, cabinetul de specialitate este deservit de dr. Laurentiu Deutsch, medic specialist urolog, si de dr. Dragos Gavrila, medic specialist urolog. Centrul Aria cuprinde o clinica medicala cu 30 de specializari, laborator de analize, centru de recuperare medicala, centru de prevenire a imbolnavirilor si consiliere de specialitate, sali de sport, aqua parc, spa si masaj, precum si pachete de cazare in statiunea Paltinis.

Consultatia la urolog are aici pretul de 200 de lei.

Pacientii se declara multumiti de Aria Clinic si consemneaza in recenziile din mediul online, serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, dotarile moderne si solutiile eficiente de tratament prescris sau efectuat in clinica. Multe persoane reclama faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

5. Dr. Bogdan Catalin Mardari

Dr. Bogdan Catalin Mardari, medic primar urolog, ofera in cadrul Clinicii de Urologie UroPro din Sibiu, consultatii de specialitate, ecografie aparatului uro-genital, interventii chirurgicale clasice, interventii chirurgicale endoscopice, consultatii second opinion si consultatii online. Dr. Mardari are o bogata experienta clinica, detine competente in ecografie si permis de exercitare in domeniul nuclear RDG – specialitatea Radiologie Interventionala. 

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Consultatia la cabinet are pretul de 300 de lei si include ecografia si interpretarea investigatiilor imagistice. Consultatia la distanta te va costa 100 de lei, in timp ce vizita la domiciliu a medicului urolog te va costa 500 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile excelente ale cabinetului, pentru atmosfera primitoare si curatenia din interior, pentru profesionalismul, amabilitatea si rabdarea medicului, pentru consultatiile amanuntite si explicatiile oferite, pentru implicarea si grija fata de persoanele care ii solicita ajutorul si competentele de specialitate.

Concluzii

Afectiunile aparatului urinar si ale aparatului urogenital al barbatilor pot fi diagnosticate si tratate cu succes la un cabinet de urologie din Sibiu, in cadrul unor clinici de top, dotate cu aparatura performant pentru investigatii si interventii. Medici urologi din oras sunt bine pregatiti si au o vasta experienta clinica activand atat in mediul privat, cat si in spitalele publice din tara. 

Cu o abordare moderna si tratamente eficiente, urologia in Sibiu este una dintre ramurile medicale bine reprezentate pe piata de sanatate din municipiul resedinta a judetului cu acelasi nume. Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru nevoile tale medicale, prin care sa faci primul pas catre un diagnostic precis si un tratament adecvat care sa iti rezolve eficient problema de care suferi.