Meniu

Urologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a iti face programare la un cabinet de urologie din Targu Jiu, primul pas este sa gasesti o clinica potrivita. Cateva dintre afectiunile pentru care trebuie sa apelezi la urolog sunt infectia urinara, pietrele la rinichi, sangele in urina, cistita interstitiala si incontinenta urinara. Usturimea in timpul urinarii, disconfortul si chiar sangerarea sunt simptome pe care nu trebuie sa le ignori si care indica existenta unei probleme la nivelul aparatului urinar. 

Prima etapa a consultatiei consta in anamneza, adica discutia in care medicul iti va pune intrebari privitoare la simptome si istoricul tau medical. Ulterior, acesta va efectua un examen fizic si poate recomanda efectuarea unor investigatii suplimentare. Poate fi vorba despre investigatii de laborator (analize de sange sau urina) ori investigatii imagistice. Daca locuiesti in Targu Jiu si te afli in cautarea unui medic urolog, acest articol iti poate servi ca ghid de informare.

Consultatie de urologie in Targu Jiu: ce costuri presupune acest serviciu?

In clinicile de urologie situate in Targu Jiu se practica tarife similare. Cu toate acestea, e o idee buna sa cunosti in prealabil costurile implicate, pentru a te asigura ca se incadreaza in bugetul tau. Am selectat preturile pentru o consultatie in cadrul celor mai cunoscute clinici de urologie din acest oras si le-am adaugat in urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Daniel Danila
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medic foarte bine pregatit
 • Interes deosebit fata de nevoile pacientului
 • Explicatii detaliate si usor de inteles
 • Profesionalism si rabdare
 • Implicare si atentie
 • Consultatii amanuntite
Clinic Life
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale
 • Echipa foarte bine pregatita
 • Implicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura moderna
Viena Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Empatie si atitudine pozitiva
 • Medici dedicati meseriei
 • Buna organizare a clinicii
 • Curatenie
 • Dotari de ultima generatie
Dr. Dinu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic cu experienta
 • Implicare
 • Atentie la detalii si la nevoile pacientului
 • Diversitate de investigatii
MedLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate si implicare
 • Clinica primitoare
 • Curatenie
 • Diversitate de servicii medicale
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici poti face consultatia de urologie in Targu Jiu?

Mai multe clinici din Targu Jiu ofera servicii de urologie. Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la o consultatie sau vrei sa mergi din proprie initiativa pentru ca ai simptomele unei afectiuni urologice, poti sa te adresezi unor medici foarte buni, care iti vor prezenta optiuni moderne de tratament. Acestia profeseaza in clinici cu o reputatie buna in comunitatea medicala, iar clasamentul de mai jos ofera detalii importante despre activitatea lor: 

1. Dr. Alexandru Daniel Danila

Dr. Alexandru Daniel Danila este un nume de referinta in Targu Jiu la capitolul urologie, fiind unul dintre cei mai buni medici la care poti apela. Acesta e medic specialist si detine competente in chirurgie urologica, laparoscopie si in proceduri diagnostice ghidate ecografic, printre altele. Este membru in mai multe asociatii de profil din tara si din strainatate, iar pe parcursul anilor de activitate a participat la peste 30 de cursuri si congrese de specialitate. In cabinetul sau, asigura pacientilor o abordare medicala personalizata si pune la dispozitia acestora consultatie de specialiate, interventii chirurgicale urologice, interventii minim invazive si o gama larga de investigatii, cum ar fi ecografia.  

Pentru o consultatie, pacientul va achita suma de 200 lei.

Oamenii il descriu pe dr. Alexandru Daniel Danila ca fiind un medic profesionist, dedicat meseriei si foarte bine pregatit. Acesta e orientat spre nevoile pacientului, efectueaza consultatii amanuntite si ofera explicatii detaliate, usor de inteles. Profesionalismul, rabdarea, atentia si implicarea sunt calitati definitorii ale acestui medic, pe care multe persoane il recomanda cu incredere.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alexandru Daniel Danila
Vezi Pareri

2. Clinic Life

O alta clinica din Targu Jiu unde se ofera servicii din specialitatea urologie este Clinic Life. Medicii primari si medicii specialisti care profeseaza in cadrul acestei clinici pun la dispozitia pacientului consultatii, tratamente si investigatii din numeroase arii terapeutice: ortopedie, ginecologie, gastroenterologie etc. Una dintre misiunile colectivului de medici este de a bifa acuratetea in diagnostic, motiv pentru care se folosesc tehnologii moderne si aparatura de ultima generatie. 

Pentru consultatia de urologie, se aplica un tarif de 250 lei. 

Privitor la feedback-ul pacientilor, cei mai multi dintre ei sunt de parere ca serviciile clinicii sunt calitative. Echipa este foarte bine pregatita, implicata si atenta la nevoile pacientului. Sunt disponibile ingrijiri medicale din mai multe domenii si se foloseste aparatura moderna, ceea ce reprezinta un avantaj. 

3. Viena Medical

Situata in Targu Jiu, Viena Medical este o clinica unde poti efectua consultatia de urologie si unde vei beneficia de ingrijiri medicale complete pentru o gama vasta de afectiuni. Unitatea medicala gazduieste o echipa multidisciplinara, care ofera servicii din specialitati ca urologia, cardiologia, ORL, psihiatria etc. Pentru a determina cu precizie diagnosticul si tratamentul potrivit, medicii folosesc tehnologii moderne si colaboreaza interdisciplinar. 

Consultatia de urologie costa 200 lei.

Viena Medical este o clinica bine organizata, curata si dotata cu aparatura medicala de ultima generatie. Preturile sunt accesibile si colectivul are o atitudine pozitiva, ceea ce ii ajuta pe pacienti sa se simta confortabil inca de la pasirea in clinica. Medicii sunt atenti, rabdatori, empatici si profesionisti. Acestia acorda atentie deosebita nevoilor pacientului si calitatii actului medical, practicandu-si meseria cu pasiune si responsabilitate. Oamenii apreciaza inclusiv designul interior al clinicii, care este modern si elegant.

4. Dr. Dinu

Cabinetul de urologie Dr. Dinu este situat in Targu Jiu si reprezinta una dintre optiunile principale de luat in calcul pentru consultatie si tratament din acest domeniu. Aici isi desfasoara activitatea profesionala dr. Constantin Madalin Dinu, care este medic primar in urologie si care a detinut functia de director medical in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Acesta detine competente in ecografie si efectueaza consultatii de specialitate, propunand solutii de tratament dintre cele mai moderne, adaptate la nevoile si particularitatile pacientului.

Consultatia de urologie costa 200 lei. 

Majoritatea pacientilor care l-au ales pe dr. Constantin Madalin Dinu il recomanda si altora, ca urmare a experientei pozitive pe care au avut-o. Medicul este bine pregatit, implicat si atent la calitatea actului medical si confortul pacientului. 

5. MedLife

O varianta foarte buna pentru consultatia de urologie o constituie si Centrul Medical MedLife din Targu Jiu. Acesta a fost inaugurat in anul 2016 si reuneste servicii din 25 de specialitati medicale si chirurgicale, oferind pacientilor o abordare completa in cazul unui numar mare de afectiuni. In aceeasi unitate medicala se pot efectua mici interventii chirurgicale si recolta analize. Din colectiv fac parte aproximativ 50 de medici, care folosesc aparatura moderna prezenta in centru si care pun accent pe acuratete in diagnostic si eficienta in tratament. MedLife este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale private din tara si are o prezenta consolidata pe intregul teritoriu al Romaniei, prin clinici, spitale, maternitati, laboratoare si puncte de recoltare, centre stomatologice si farmacii. 

Pentru consultatia de urologie la MedLife, vei achita suma de 200 lei sau 290 lei, cu ecografie inclusa. 

HyperClinica MedLife din Targu Jiu se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de pacienti, care spun ca totul a decurs bine atunci cand s-au adresat clinicii pentru ingrijiri medicale. Clinica este curata, serviciile sunt foarte variate si calitatea actului medical este pe masura. Locatia este primitoare si preturile sunt accesibile. Cat despre medici, acestia au experienta, sunt amabili si interesati de starea de bine a pacientului. La polul opus, exista pacienti care sunt de parere ca preturile sunt mari si care sustin ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Atunci cand decizi sa te programezi la o consultatie de urologie si trebuie sa alegi o clinica din Targu Jiu, nu tariful trebuie sa primeze, ci calitatea actului medical. Unitatile medicale prezentate anterior sunt apreciate in comunitate pentru ca asigura un diagnostic rapid si precis, precum si tratamente eficiente pentru o gama variata de afectiuni urologice.