Meniu

Urologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O mare parte dintre pacientii care se prezinta in cabinetele de urologie din Targu Mures se confrunta cu simptome ca usturime in zona genitala, dificultati la urinare si nevoia de a urina frecvent. Acestea sunt cateva semne care indica existenta unei infectii urinare sau care pot indica o alta afectiune a aparatului urinar. In prezenta lor, este indicat sa te adresezi in timp util unui medic urolog. 

Alte patologii care intra in sfera urologiei sunt pietrele la rinichi, incontinenta urinara si disfunctiile erectile. In timpul consultatiei, medicul va solicita informatii despre simptome si va efectua un examen fizic. Acesta poate fi suficient pentru stabilirea diagnosticului, dar alteori pot fi necesare si alte investigatii, cum ar fi analizele si ecografia. Locuitorii din Targu Mures au acces la serviciile unor medici urologi foarte buni, despre care vei afla mai multe in acest articol.

Cat vei plati pentru consultatia de urologie in Targu Mures?

Pretul consultatiei este un factor de interes pentru majoritatea oamenilor care trebuie sa mearga la o consultatie de urologie, fie ca vorbim despre Targu Mures sau alt oras. Cunoasterea pretului in prealabil este recomandata pentru a pregati corespunzator bugetul. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica vizita la urolog in orasul tau, am alcatuit un tabel in care apar cele mai bune clinici, alaturi de tariful pentru o consultatie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alma Medical
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate
 • Respect si intelegere fata de pacient
 • Consultatii amanuntite
 • Diversitate de servicii medicale
Auroclinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Interes fata de pacient si atentie la nevoile sale
 • Amabilitate
Clinica Holomed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si amabilitate
 • Implicare
 • Atentie la detalii
 • Tehnici si aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera relaxanta
 • Curatenie
Nova Vita
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si dedicare
 • Empatie
 • Comportament exemplar fata de pacient
 • Echipa bine coordonata
Carit San Medical
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Consultatii amanuntite
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Amabilitate
 • Dorinta de a ajuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete si clinici specializate in urologie in Targu Mures

In cautarea celei mai bune clinici din Targu Mures pentru consultatii si tratamente din sfera urologiei, urmatorul clasament iti poate fi de folos. Acesta reuneste informatii utile despre activitatea celor mai bune clinici de urologie, din punct de vedere al raportului calitate-pret si feedback-ului primit de la pacienti:

1. Centrul Alma Medical

Situat in Targu Mures, Centrul Alma Medical reuneste servicii din numeroase discipline medicale, printre care si urologia. Din portofoliul clinicii mai fac parte consultatiile si tratamentele de proctologie, senologie, chirurgie generala si alte specialitati. Colectivul este format din medici si cadre universitare cu experienta vasta si inalt calificati, avand obiectivul de a oferi pacientilor optiuni eficiente de tratament pentru un spectru larg de afectiuni. In departamentul de urologie, consultatiile sunt efectuate de catre dr. Veronica Ghirca, medic primar, asistent universitar si doctor in stiinte medicale. 

Pentru o consultatie initiala, se va achita suma de 170 lei.

Persoanele care au trecut pragul Centrului Alma Medical sunt de parere ca serviciile sunt de calitate si preturile acceptabile. Medicii sunt bine pregatiti si amabili, motiv pentru care pacientii sustin ca vor reveni in viitor daca vor avea nevoie de ingrijiri medicale. Consultatiile sunt amanuntite si pacientii sunt tratati cu respect si intelegere.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Alma Medical
Vezi Pareri

2. Auroclinic

In Targu Mures, Auroclinic este o optiune de top pentru consultatii de urologie si tratamente pentru diverse afectiuni. Aici profeseaza medici care au efectuat stagii de pregatire in unitati medicale reputate si care si-au consolidat experienta prin diferite cursuri. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, medicii urologi specialisti care profeseaza la Auroclinic pun la dispozitia pacientului o gama complexa de investigatii si tratamente urologice. Sunt promovate tehnici minim invazive de tratament si se foloseste aparatura de ultima generatie, intreaga echipa fiind interesata de tehnici urologice de actualitate. 

Tariful pentru consultatie este de 150 lei.

Serviciile sunt de inalta calitate, iar medicii profesionisti. Asa reiese din parerile exprimate de cativa pacienti in mediul online, unde oamenii au mentionat ca sunt multumiti de ingrijirile medicale de care au beneficiat la Auroclinic. Interesul fata de pacient, atentia la nevoile acestuia si amabilitatea sunt alte calitati ale personalului medical. 

3. Clinica Holomed

Urologia este una dintre cele 24 de specializari medicale din portofoliul Clinicii Holomed, situata in Targu Mures. Bazele acestei clinici au fost puse de catre o echipa de medici care s-au specializat in cadrul unor institutii universitare prestigioase din strainatate si care au luat decizia de a pune la dispozitia oamenilor o unitate medicala interdisciplinara, unde sa beneficieze de ingrijiri inalt calitative. Medicii lucreaza in echipa pentru a determina cea mai buna optiune de tratament si depun toate eforturile pentru a adopta cele mai noi inovatii din medicina. In departamentul de urologie profeseaza dr. Sorin Nedelcu, medic primar urolog, supraspecializat in ultrasonografie generala si in litotritie extracorporeala. 

Consultatia costa 200 lei.

Clinica se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor, care spun ca au intalnit medici cu experienta vasta la Holomed. Medicii sunt profesionisti desavarsiti, ce dau dovada de amabilitate, empatie si interes fata de nevoile pacientului. Intreaga echipa este implicata si foarte atenta la detalii. Se folosesc tehnici, materiale si aparatura de ultima generatie. Atmosfera relaxanta si curatenia sunt alte aspecte pozitive, notate de mai multi pacienti in recenziile lor.

4. Centrul Nova Vita

O alta varianta de top in randul locuitorilor din Targu Mures care merg periodic la consultatii de urologie pentru tratamente si monitorizarea evolutiei unei afectiuni este Nova Vita. In cadrul acestui centru medical sunt disponibile tehnologii moderne de diagnostic si tratament al afectiunilor urologice. Centrul a fost inaugurat in anul 2008 si pe parcursul anilor de activitate s-au facut investigii majore in aparatura medicala, s-au deschis noi sectii si gama de servicii s-a extins considerabil. La scurt timp dupa inaugurarea centrului de imagistica si achizitionarea unor echipamente de ultima ora, Nova Vita devenea unul dintre cele mai mari spitale din Transilvania. Inca de la infiintare, misiunea clinicii a ramas de a oferi servicii medicale de excelenta, in raport cu nevoile actuale ale pacientilor.

Pentru o consultatie de urologie, vei plati suma de 200 lei.

Sute de pacienti au impartasit pe internet impresii despre Nova Vita, iar cele mai multe sunt pozitive. Conditiile sunt foarte bune, clinica este curata si serviciile medicale sunt de calitate. Echipa este laudata pentru profesionalism, dedicare, empatie si pentru faptul ca trateaza pacientul cu respect. Asistentele si personalul de la receptie au un comportament exemplar, iar intreaga echipa medicala este bine coordonata. Curatenia si dotarile moderne sunt alte avantaje ale clinicii. 

5. Policlinica Carit-San Medical

Carit San Medical este o policlinica din Targu Mures pe care o poti alege pentru consultatia de urologie. Cu o experienta de aproape trei decenii pe piata serviciilor medicale, aceasta policlinica reuneste medici specializati in diverse discipline, cum ar fi urologia, ginecologia, reumatologia, neurologia si multe altele. Acestia sunt apreciati in localitate si in restul tarii, fiind inalt calificati si punand la dispozitie optiuni moderne de tratament pentru numeroase tipuri de afectiuni. 

Pentru o consultatie, se achita suma de 250 sau 300 lei, in functie de medicul ales.  

Medicii de la Carit San Medical sunt laudati pentru profesionalism, amabilitate si empatie. Serviciile sunt de inalta calitate si consultatiile sunt amanuntite. Atentia la nevoile pacientului si dorinta de a ajuta sunt alte calitati apreciate la personalul acestei policlinici. Majoritatea parerilor sunt pozitive, dar exista si pacienti care sustin ca programarile nu se respecta. 

Concluzii

Pentru a beneficia de un tratament adecvat in cazul unei afectiuni din domeniul urologiei, poti sa te adresezi unuia dintre medicii specialisti din Targu Mures. Clinicile prezentate anterior se numara printre cele mai apreciate unitati medicale din oras pentru ca dispun de dotari moderne si ofera servicii de calitate.