Meniu

Urologie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de serviciile unui specialist competent de la un cabinet de urologie din Tulcea si nu stii unde sa mergi pentru a gasi cauza simptomelor cu care te confrunti si a beneficia de un tratament adecvat. Pentru ca nu ai nici timpul, nici energia necesare unei cercetari a pietei medicale private din oras, articolul de fata te va ajuta sa te orientezi si sa identifici clinica de care ai nevoie pentru sanatatea ta.

Citeste textul pana la capat si vei sti unde poti accesa o consultatie si investigatii specifice la un medic urolog din Tulcea si care sunt standardele la care lucreaza acesta in cadrul cabinetului sau.

Cat costa o consultatie de urologie in Tulcea?

Te-ai hotarat sa mergi la medic pentru problemele aparatului urinar sau pentru tulburarile functiei sexuale si vrei sa afli cat mai multe detalii despre o consultatie de urologie in Tulcea. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dinica
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cabinet modern
 • Servicii de calitate
 • Echipamente performante
 • Medic profesionist, cu experienta
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
Routine Med
300 Ron
 • Pret pachet Consultatie + Ecografie 300 Ron
 • Profesionalism
 • Medici cu experienta
 • Consultatii eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la urologie in Tulcea?

Asa cum ai putut constata, nu ai multe optiuni in materie de cabinete de urologie in Tulcea, insa vrei sa poti accesa servicii de calitate in proximitatea ta. Pentru a te hotari catre care dintre cele doua clinici sa mergi, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea lor. Din sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte despre standardele de lucru ale clinicilor din clasament, despre dotarile de care dispun, despre competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. David Alexandru Dinica

Cabinetul de Urologie al dr. David Alexandru Dinica pune la dispozitia pacientilor din Tulcea o gama diversa de servicii de specialitate: consultatie de urologie, consultatie de andrologie, consultatie de infertilitate, cateterism uretro-vezical, diagnostic si monitorizare neoplazie uroteliala, diagnostic si tratament (medical sau chirurgical) pentru hipertrofie prostatica benigna, diagnostic si tratament pentru disfunctii sexuale masculine, examen clinic pentru prostata, tratamente pentru fimoza, hidrocel, parafimoza, strictura uretrala, tumora vezicala si varicocel. Dr. David Alexandru Dinica este medic specialist urolog, cu experienta in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Tulcea, Sectia: Chirurgie generala – compartiment Urologie.

Pentru o consultatie la acest urolog din Tulcea vei plati suma de 150 de lei.

Pacientii se declara multumiti de experienta inregistrata aici si considera ca medicul are un cabinet modern, bine dotat cu echipamente de specialitate, cu servicii de calitate, deservit de un profesionist cu experienta, care abordeaza persoanele suferinde cu rabdare si empatie, oferind solutii eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. David Alexandru Dinica
Vezi Pareri

2. Routine Med

Clinica Routine Med a fost infiintata in Tulcea in anul 2010 si se adreseaza pacientilor din judet cu servicii de diagnostic si tratament in 20 de specialitati clinice – cardiologie, urologie, chirurgie generala, endocrinologie, pediatrie, gastroenterologie, pneumologie, chirurgie vasculara si altele. De diagnosticare si metode terapeutice pentru afectiunile tractului urinar si ale sistemului reproductiv masculin se ocupa aici dr. George Panait, medic specialist urolog, avand competente si specializari in urologie pediatrica si in ecografie generala.

Tarifele clinicii se pot vizualiza pe site-ul web. Pentru o consultatie la urologie, in care este inclusa ecografia urologica, vei plati aici suma de 300 de lei.

In ceea ce priveste prestatiile Centrului Routine Med, opiniile pacientilor sunt diferite, in functie de medicul la care au mers sau de investigatia accesata. Unii pacienti apreciaza ca au intalnit aici profesionalism, medici cu experienta, consultatii eficiente si un personal amabil. Pe de alta parte, sunt o multime de pacienti nemultumiti care sustin ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Concluzii

Pacientii care sunt in cautare de servicii de urologie in Tulcea au sansa de a gasi un specialist competent si aparatura necesara pentru investigatii, in cadrul unor unitati medicale de top din oras. Acestea ofera o gama variata de servicii, de la consultatii de specialitate la diagnostic si tratament pentru o serie de afectiuni urologice. 

In final, alegerea unui cabinet specializat din Tulcea depinde de preferintele personale si de nevoile medicale. Asigura-te ca iti faci din timp programare si discuta deschis cu medicul urolog, pentru a te asigura ca vei primi servicii de calitate in concordanta cu asteptarile tale.