Meniu

Urologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru problemele aparatului si ale functiei reproducatoare la barbati, ai nevoie de ajutor specializat, la un cabinet de urologie din Vaslui. Il poti solicita in cadrul unei clinici de top, dotata cu aparatura de ultima generatie si personal medical bine pregatit.

Daca nu stii unde sa mergi in Vaslui pentru un diagnostic precis si un tratament adecvat de urologie, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii relevante, cu ajutorul carora te poti orienta pe piata privata de servicii medicale din oras.

Cat costa o consultatie de urologie in Vaslui?

Ai multe asteptari in privinta vizitei la un specialist in urologie din Vaslui, insa ai vrea sa stii ce poti obtine concret, iar pretul este unul dintre elementele despre care te poti informa in avans. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii spre care trebuie sa mergi, precum si pretul practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medclinic
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Servicii de calitate
  • Dotari moderne
  • Interior curat si primitor
  • Medici profesionisti si experimentati
  • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la un cabinet de urologie in Vaslui?

Iti doresti, desigur, cele mai bune servicii cand este vorba despre sanatatea ta si o consultatie de urologie in Vaslui nu face exceptie. Pentru a te convinge ca orasul in care locuiesti este intr-adevar o optiune viabila pentru a fi examinat si tratat de un urolog bun, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicii in care acesta activeaza. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi amanunte despre standardele de lucru ale unitatii medicale, despre dotarile cu echipamente ale acesteia, despre competentele medicului specialist de care ai nevoie, precum si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul.

Medclinic

Daca suferi de lipsa mictiunilor, disfunctii erectile, urinari frecvente, dureri la mictiune, frisoane sau febra, dureri in abdomenul inferior sau urina tulbure, te poti adresa pentru diagnostic si tratament cabinetului de urologie din cadrul Medclinic Vaslui. Ai la dispozitie aici consultatie, control, ecografie urinara, tratamente diverse si interventii chirurgicale efectuate de dr. Iurie Tomac, medic primar urolog, avand competente in laparoscopie si endoscopie. Medclinic este un centru medical modern, dotat cu aparatura performanta, care reuneste cabinete medicale de pneumologie, cardiologie, chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, medicina interna, obstretica-ginecologie, ORL, pediatrie si urologie. 

Pretul unei consultatii la urolog in Vaslui in aceasta clinica este de 200 de lei. Daca optezi pentru pachetul consultatie + ecografie urinara, tariful este de 300 de lei.

Pacientii apreciaza ca au avut o experienta placuta la Medclinic si mentioneaza serviciile de calitate, dotarile moderne, interiorul curat si primitor, profesionalismul si experienta medicilor si solutiile eficiente de tratament prescrise sau administrate aici.

Vezi parerile pacientilor despre Medclinic
Vezi Pareri

Concluzii

Cei care se confrunta cu probleme ale aparatului urinar si ale functiei reproductive la barbati si cauta ajutor specializat pot conta pe expertiza unui specialist de la un cabinet de urologie din Vaslui. Alegand serviciile la standarde inalte ale unei clinici de top, echipate cu tehnologie de ultima generatie si personal medical bine pregatit, te asiguri ca primesti ingrijirea de calitate pe care o meriti.