Meniu

Radiologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai confruntat in ultima vreme cu simptome neobisnuite, iar medicul de specialitate te incurajeaza sa faci o investigatie de radiologie? In Pitesti, exista, din fericire, o multime de centre de imagistica spre care iti poti indrepta atentia, unde vei fi intampinat de medici cu o buna pregatire in domeniu si competenti in stabilirea unui diagnostic corect. Avand in vedere ca majoritatea clinicilor au fost echipate cu aparaturi moderne si performante, imaginile obtinute sunt la o rezolutie ridicata, astfel incat sa fie usor de interpretat de medici. In ceea ce priveste departamentul de imagistica, se pot desfasura urmatoarele tipuri de examinari: tomografii computerizate, rezonanta magnetica nucleara, radiografii, mamografii, osteodensitometrii.

Parcurge articolul pana la final pentru a descoperi cat mai multe informatii utile despre centrele de imagistica din Pitesti. Pentru ca vrem sa fii la curent cu tot ce trebuie sa stii, ti-am pregatit si un tabel cu preturile practicate pentru investigatiile imagistice, astfel incat sa stii care este bugetul pe care trebuie sa-l pregatesti.

Care este pretul aplicat pentru investigatiile de radiologie in Pitesti?

Vrei sa te programezi pentru o investigatie de radiologie in Pitesti, dar nu stii care sunt cele mai de incredere surse din care poti afla care sunt preturile practicate? Atunci te incurajam sa parcurgi cu atentie tabelul pregatit mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
S. Sf. Nicolae
Clinica-Verificata
30 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 30 Ron
  • Servicii de calitate
  • Echipa profesionista
  • Implicare si buna pregatire
  • Atentie la detalii
  • Diagnostic corect
  • Tratament eficient
  • Atmosfera primitoare
  • Rezultate excelente
Clinica Sante
90 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 90 Ron
  • Profesionalism
  • Atentie la detalii
  • Seriozitate
  • Personal competent
  • Experienta vasta
  • Diagnostic corect
  • Tratament personalizat
  • Nerespectarea programarilor
Spitalul OncoFort
180 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 180 Ron
  • Amabilitate
  • Atentie la detalii
  • Buna pregatire
  • Act medical exemplar
  • Interactiune excelenta medic-pacient
  • Tratament personalizat
  • Programari nerespectate
Nord Muntenia
90 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 90 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism si seriozitate
  • Echipa multidisciplinara
  • Interactiune medic-pacient excelenta
  • Tratament personalizat
  • Nerespectarea programarilor
Centrul Medscan
75 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 75 Ron
  • Servicii de calitate
  • Personal competent
  • Implicare si amabilitate
  • Rezultate rapide si precise
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Parcare privata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 centre specializate in imagistica si radiologie din Pitesti

La ultima consultatie, medicul de specialitate te-a indrumat catre o investigatie de radiologie in Pitesti, astfel incat sa poata vedea concret care este cauza problemei de care suferi? Indiferent ca trebuie sa faci o radiografie, un CT sau chiar un RMN, in Pitesti vei gasi clinici dotate cu toate aparaturile necesare, astfel incat sa poti beneficia de un act medical ireprosabil. Iata tot ce trebuie sa stii despre centrele de imagistica din orasul tau:

1. Spitalul Sfantul Nicolae

Spitalul Sfantul Nicolae din Pitesti este o unitate medicala multidisciplinara care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, asigurand, de asemenea, si o gama variata de investigatii de radiologie la standarde ridicate. Spitalul a fost infiintat in anul 2008 specializat initial pe radioterapie, recuperare medicala, oncologie medicala, servicii de radiologie si imagistica medicala, respectiv laborator. In anul 2017 a fost deschis un centru ultramodern de radioterapie. De mentionat ca institutia medicala este acreditata de Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, avand doua certificari: pe cea internationala IQNET ISO9001:2008 si pe cea SRAC CERT ISO9001:2008. Dispune de unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, pentru ca investigatiile sa fie precise si rapide, dar si de echipe medicale care desfasoara o activitate excelenta, doctorii avand o vasta pregatire in domeniu.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 30 lei (radiografie cot, radiografie pumn cu o incidenta etc) si ajunge la 100 lei (radiografie articulatii sacro-iliace fata si profil). In cazul in care medicul de specialitate te indruma catre efectuarea unor investigatii CT, pretul pentru acestea porneste de la 300 lei si ajunge la 600 lei.

Spitalul din Pitesti este apreciat si frecventat pentru serviciile de calitate pe care le ofera tuturor pacientilor care ii pasesc pragul. Dispunand de o echipa profesionista, implicata, atenta la detalii si bine pregatita, diagnosticarea este intotdeauna corecta, aceasta fiind urmata de un plan personalizat de tratament, adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. In plus, atmosfera este primitoare, curatenia impecabila, iar rezultatele obtinute excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Sfantul Nicolae
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala care activeaza in Pitesti, unde pacientii se pot programa cu incredere pentru investigatii de radiologie la standarde ridicate. Echipa este atent selectata, fiind formata din medici primari si specialisti pregatiti in unele dintre cele mai prestigioase universitati, dar si in unele dintre cele mai renumite unitati medicale. Avand la dispozitie aparaturi cu tehnologie ultramoderna (CT Siemens SOMATOM go.Top 128 slices, RMN Siemens MAGNETOM Amira 1.5T, Siemens MULTIX Impact), doctorii reusesc sa asigure o evaluare amanuntita a starii de sanatate a pacientilor, stabilind, de asemenea, si un diagnostic corect. 

Tariful aplicat pentru o radiografie porneste de la 90 lei (radiografie de stern, sinusuri anterioare/posterioare ale fetei etc.) si ajunge la 220 lei (radiografie cardio-pulmonara). In cazul in care medicul te indruma sa faci o investigatie CT, intervalul de pret in care se incadreaza este 265 lei (CT sinusuri nativ) si 1.575 lei (CT all body substanta de contrast). Pentru examinarile RMN, tarifele practicate se afla intre 630 lei (RMN coloana cervicala, toracala si lomboscrata, un segment nativ) 3.150 lei (RMN all body cu contrast).

Profesionalismul, atentia pentru fiecare pacient in parte si seriozitatea sunt calitati de care dau dovada atat echipa de asistente, cat si cea de medici, astfel incat fiecare persoana sa beneficieze de o interactiune cat se poate de productiva. Avand in vedere ca doctorii au o vasta experienta cu pacientii, planul de tratament pe care il stabilesc este personalizat in functie de necesitatile si problemele de sanatate ale fiecaruia. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Spitalul OncoFort

Spitalul OncoFort este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari spitale oncologice din judetul Arges, situat in Pitesti, unde pacientii pot veni cu incredere pentru efectuarea unor investigatii de radiologie la o calitate superioara. Cu o capacitate de 10 paturi si o suprafata de 1.000 metri patrati, spitalul gazduieste persoane cu probleme oncologice, oferind consultatii de specialitate, tratamente, radioterapie, servicii de imagistica medicala si analize medicale de laborator. Multumita aparaturilor de inalta performanta destinate investigatiilor CT si RMN, imaginile obtinute sunt de o rezolutie ridicata, astfel incat echipa de medici sa le poata interpreta corespunzator si sa asigure un diagnostic precis. De mentionat ca unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS, pacientii asigurati beneficiind astfel de servicii decontate.

Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 180 lei (CT segment membru nativ) si ajunge la  1.650 lei (CT craniu + torace + abdomen + pelvis cu substanta de contrast). In cazul in care medicul de specialitate considera ca cel mai bine ar fi sa faci o investigatie RMN, intervalul de pret al acestui set de examinari se afla intre 650 lei (RMN nativ umar, perete toracic, pelvis etc) si 1.450 lei (RMN prostata multiparametric).

Personalul da dovada de amabilitate, atentie la detalii si o buna pregatire in domeniu, elaborand un act medical exemplar si asigurand o interactiune excelenta cu pacientii. Planul de tratament este personalizat in functie de patologiile si istoricul medical al fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, din cauza numarului ridicat de solicitari, programarile nu pot fi respectate intotdeauna precis. 

4. Nord Muntenia Hospital

O alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia este Nord Muntenia Hospital din Pitesti, care desfasoara o activitate multidisciplinara si care asigura, de asemenea, si investigatii de imagistica si radiologie. Dispune de un laborator de analize si de specialitati precum cardiologie, chirurgie, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, hematologie, medicina generala, interna, medicina muncii etc. Departamentul de radiologie si imagistica are la dispozitie o echipa formata din medici primari si specialisti, dar si echipamente de ultima generatie (sistem de rezonanta magnetica RMN Signa Explorer 1.5T, computer tomograf OPTIMA CT 520, cu 16 slices, echipament de radiologie XR 6000), cu ajutorul carora doctorii pot obtine imagini clare, la o rezolutie ridicata, cu scopul de a stabili un diagnostic corect, indiferent cat de complexa este problema de sanatate a pacientului.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 90 lei (radiografie clavicula unilateral) si ajunge la 350 lei (radiografie ortoleg sau ortospine). Pentru investigatiile CT, tarifele sunt cuprinde in intervalul 200 lei si 1.450 lei, iar cele RMN intre 550 lei si 1.900 lei. De mentionat ca examinarile imagistice sunt decontate prin CAS pentru pacientii asigurati medical.

Spitalul privat din Pitesti asigura servicii de calitate, dispunand de o echipa profesionista, multidisciplinara, atenta la detalii si serioasa de medici. Avand o experienta vasta, solutiile de tratament sunt atent personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane, iar interactiunea dintre acestia este intotdeauna productiva. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie.

5. Centrul Medscan

Centrul Medscan este un centru de radiologie digitala din Pitesti, care se adreseaza tuturor pacientilor carora le-a fost indicat de medicul de specialitate pentru a efectua investigatii imagistice, cu scopul stabilirii unui diagnostic precis. Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, cum ar fi: Fuji FDR Smart X (Japonia), Dexa Progigy Pro (General Electic-SUA), sistemul imagistic dentar Morita Veraviewepocs 2D HD Panoranic / Cephalometric (Japonia), aparatul intraoral dentar Kodak si scanerul cu tehnologia inovatoare Digora Optime. Inca din 2022 pacientii pot opta pentru radiografii decontate, datorita faptului ca centrul de imagistica a inceput colaborarea cu CAS.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 85 lei (radiografie mandibula fata) si ajunge la 170 lei (radiografie coloana vertebrala cervicala fata, profil, oblic 3/4-3 incidenta). Daca medicul iti recomanda sa faci o investigatie DEXA, intervalul de pret in care aceasta se incadreaza este de 75 lei (un segment) si 195 lei (trei segmente).

Serviciile de calitate, personalul atent, implicat si amabil, iar precizia investigatiilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii frecventeaza acest centru imagistic. Rezultatele obtinute sunt rapide si precise, iar interpretarea investigatiilor este corecta. De asemenea, unitatea medicala dispune si de parcare privata.

Concluzii

Daca vrei sa faci o investigatie de radiologie in Pitesti, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia, te invitam sa citesti cu atentie informatiile furnizate anterior in articol pentru a lua in considerare unele dintre cele mai frecventate si apreciate centre de imagistica din oras.