Meniu

Epilare definitiva Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La capitolul procedurilor de infrumusetare, epilarea definitiva in Tulcea castiga tot mai mult atentia publicului, pentru ca rezultatele sunt vizibile pe termen lung si pentru ca epilarea cu laserul nu este dureroasa. Spre deosebire de metodele folosite in mod obisnuit pentru indepartarea parului nedorit, epilarea definitiva contribuie la tratarea foliculitei si lasa pielea catifelata.

Numarul de sedinte pentru obtinerea rezultatelor dorite variaza in functie de zona epilata, de calitatea firului de par si de culoarea pielii. Specialisti din cadrul saloanelor din Tulcea iti vor oferi toate detaliile cu privire la tratamentul de epilare definitiva si iti vor aproxima costurile si numarul de sedinte de care ai nevoie. 

Epilare definitiva in Tulcea: cat costa o sedinta?

Pretul unei sedinte de epilare definitiva la saloanele din Tulcea este similar cu tarifele propuse de centrele de infrumusetare din alte orase, ele fiind in mare parte influentate de performanta dispozitivului utilizat. In tabelul de mai jos poti vedea cat costa o sedinta de epilare cu laserul pentru brate si picioare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Wow Body
Clinica-Verificata
450 Ron
  • O sedinta Epilare picioare este 450 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Personal bine pregatit
  • Atentie la nevoile clientului
  • Aparatura high-tech
Nomasvello
340 Ron
  • O sedinta Epilare picioare este 340 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalism, amabilitate si implicare
  • Oferte avantajoase lunar
  • Rezultate pe masura asteptarilor
  • Curatenie si atmosfera placuta
Rina Fashion
150 Ron
  • O sedinta Epilare picioare este 150 Ron
  • Servicii de inalta calitate
  • Personal bine pregatit
  • Atentie la nevoile si cerintele clientului
  • Atmosfera placuta si relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune saloane de epilare definitiva din Tulcea

Pentru rezultate pe termen lung si pentru confort in timpul tratamentului, este recomandat sa alegi saloane apreciate pentru calitatea serviciilor si care se bucura de feedback pozitiv din partea altor clienti, in Tulcea existand mai multe saloane ce indeplinesc aceste conditii. 

Iata care sunt cele mai bune saloane specializate in epilare definitiva si care sunt situate in apropierea ta:

1. Wow Body

La Wow Body din Tulcea, poti beneficia de zeci de servicii din sfera infrumusetarii, inclusiv de epilare definitiva. In cadrul acestui centru de remodelare corporala, sunt disponibile proceduri moderne si se foloseste aparatura performanta. Calitatea serviciilor este sustinuta de experienta persoanelor care lucreaza aici, precum si de interesul acestora fata de perfectionarea continua. 

Epilarea definitiva costa 250 lei/sedinta pentru brate integral si 450 lei/sedinta pentru picioare integral.

Wow Body este un centru foarte apreciat in Tulcea, asa cum poti vedea la o simpla cautare pe Google. In recenziile lor, clientii se declara multimiti, mentionand ca personalul este profesionist si pune intotdeauna clientul pe primul loc. Se foloseste aparatura high-tech, iar locatia este spatioasa. Serviciile sunt de calitate si specialistii de aici sunt laudati pentru pregatirea de care dau dovada. 

Vezi parerile pacientilor despre Wow Body
Vezi Pareri

2. Nomasvello

Cea mai mare retea de centre de infrumusetare, Nomasvello, este prezenta si la Tulcea, fiind o optiune de top pentru cei care vor sa se programeze la epilare definitiva. Centrul a luat nastere in Spania, iar la momentul actual exista peste 600 de locati in toata lumea. In Romania, prezenta grupului Nomasvello este consolidata prin 30 de centre. Se folosesc cele mai puternice echipamente disponibile pe piata pentru indepartarea eficienta a parului, care garanteaza un tratament eficient si nedureros. Echipa de cercetare se ocupa de identificarea celor mai noi tehnologii si de integrarea lor in activitatea centrelor din aceasta retea. 

Epilarea definitiva costa 340 lei pe sedinta, atat pentru brate, cat si pentru picioare.

Salonul este curat si atmosfera e placuta, dupa cum puncteaza mai multi clienti in recenziile lor. In mediul online, zeci de persoane si-au relatat experienta avuta la Nomasvello, unde procedurile sunt explicate in detaliu si unde se propun oferte avantajoase in fiecare luna. Profesionalismul, amabilitatea si implicarea personalului sunt calitati apreciate, la fel si faptul ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Serviciile sunt de calitate si au preturi rezonabile. 

3. Rina Fashion

Cu personal pregatit in domeniul esteticii si cosmeticii, Rina Fashion devine o varianta foarte buna pentru persoanele din Tulcea, care intentioneaza sa apeleze la epilarea definitiva. Aici sunt oferite servicii premium de infrumusetare, iar expertii contureaza planuri de tratament personalizate. Cu 20 de ani de activitate, salonul mizeaza inca de la deschidere pe o calitate profesionala a serviciilor si pe eficienta fiecarei proceduri. 

O sedinta de epilare definitiva cu IPL costa 150 lei pentru orice zona. 

La Rina Fashion isi desfasoara activitatea o echipa profesionista, talentata, amabila si prietenoasa. Din opiniile clientilor reiese ca serviciile sunt de inalta calitate si ca personalul este receptiv, atent la detalii si rapid. Atmosfera este placuta si relaxanta. Este apreciat faptul ca angajatii salonului lucreaza in echipa.

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de saloane dintre care poti alege in orasul Tulcea pentru serviciul de epilare definitiva. Eficienta procedurilor si rezultatele vizibile de la primele sedinte sunt motivele pentru care au castigat aprecierea clientilor.