Meniu

Abdominoplastie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O abdominoplastie in Bacau s-ar putea sa fie solutia ideala, daca te afli in situatia in care nu reusesti sa obtii silueta ideala, in ciuda dietei si a exercitiilor fizice pe care le-ai introdus in rutina ta zilnica. Interventia de abdominoplastie face parte din gama procedurilor de remodelare corporala si presupune indepartarea excesului de piele si grasime de la nivelul abdomenului.

La clinicile de chirurgie plastica din Bacau, exista categorii de servicii special dedicate chirurgiei siluetei, iar scopul lor este de a remodela corpul, astfel incat rezultatul obtinut sa fie unul cat mai placut din punct de vedere estetic. Interventia poate fi asociata si cu alte proceduri de chirurgie plastica, astfel incat efectul sa fie unul cat mai drastic.

Cat costa interventia de abdominoplastie in Bacau?

Cu privire la pretul abdominoplastiei in Bacau, acesta variaza de la o clinica la alta, ceea ce inseamna ca este posibil ca doua persoane care aleg aceeasi interventie, sa plateasca sume diferite. Tocmai de aceea este important sa te interesezi din timp care sunt tarifele practicate la clinica la care intentionezi sa te duci, iar tabelul de mai jos iti vine in ajutor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Dr. Gemene
Clinica-Verificata
4.050 Euro
 • Pretul interventiei de Abdominoplastie porneste de la 4.050 Euro
 • Medic specialist
 • Tehnici si produse noi
 • Gama variata de interventii
 • Studii in strainatate
 • Conditii optime de siguranta si confort
Hyron Ars Medica
2.600 Euro
 • Pret Abdominoplastie 2.600 Euro
 • Medici specialisti
 • Gama variata de proceduri
 • Confort si siguranta
 • Experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
Anastasios
4.050 Euro
 • Pretul interventiei de Abdominoplastie porneste de la 4.050 Euro
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de specializari
 • Experienta in domeniu
 • Promptitudine in programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza interventia de abdominoplastie in Bacau

La clinicile de mai jos exista niste portofolii impresionante de interventii de chirurgie a siluetei, precum este cea de abdominoplastie din Bacau, pentru care pot opta oamenii care-si doresc sa faca o schimbare in viata lor. Orienteaza-te in functie de informatiile prezentate in topul de mai jos, astfel incat clinica pe care o alegi sa-ti ofere o experienta cat mai placuta.

1. Dr. Gemene Ioana

Cu un portofoliu impresionant de servicii de chirurgie, Dr. Gemene Ioana reprezinta o alegere ideala pentru interventia de abdominoplastie in orasul Bacau. Pacientii care aleg serviciile sale beneficiaza de un plan de tratament personalizat, adaptat dorintelor si necesitatilor fiecaruia. In ceea ce priveste procedura de abdominoplastie, tehnica utilizata difera in functie de gradul de exces de piele si grasime. Astfel, unele persoane pot obtine rezultatele mult dorite printr-o mini-abdominoplastie, in timp ce altele au nevoie de o operatie mai complexa. Interventia se efectueaza sub anestezie generala, iar in functie de procedura aleasa, timpul petrecut in clinica poate fi de una sau mai multe zile. Alte servicii din gama de chirurgie a siluetei pentru care mai opta pacientii sunt lipoaspiratia si liftingul coapselor sau al bratelor. Strategia ideala se alege in timpul consultatiei.

Pretul interventiei de abdominoplastie incepe de la 4.050 de euro.

Unul din motivele pentru care multe persoane aleg serviciile Dr. Gemene Ioana este interactiunea placuta de care au parte de fiecare data cand ii viziteaza clinica, dupa cum marturisesc chiar ele in recenziile postate pe retelele de socializare. Pe langa acest aspect, Dr. Gemene Ioana mai este apreciata si pentru pregatire si experienta acumulata pe parcursul carierei.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gemene Ioana
Vezi Pareri

2. Hyron Ars Medica

Clinica de chirurgie plastica Hyron Ars Medica pune la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de servicii de chirurgie a corpului, printre care se afla si abdominoplastia, in Bacau. Alte interventii similare pentru care mai pot opta pacientii sunt liposuctia, lipotransferul, plastia de coapse, lipoabdominoplastia, brahioplastia si liftingul feselor. La clinica isi desfasoara activitatea Dr. Iulian Ghimis, care ofera solutii chirurgicale si diverse alternative pacientilor care isi doresc sa-si atinga idealul estetic. Interventiile se desfasoara intr-o atmosfera placuta, in conditii optime de confort si siguranta, asa ca pacientii nu trebuie sa-si faca griji in legatura cu acest aspect. Clinica sta bine si la capitolul comunicare, intrucat personalul medical raspunde la toate intrebarile pacientilor, pentru ca acestia sa-si faca o idee cat mai clara despre interventie.

La aceasta clinica, pacientii pot obtine interventia de abdominoplastie pentru 2.600 de euro.

In recenziile pe care utilizatorii le-au postat pe pagina clinicii, cuvintele cel mai des folosite pentru a descrie experienta prin care au trecut au fost profesionalism, respect si grija. In plus, acestia au mai observat si ca preturile practicate aici sunt mai accesibile decat la alte clinici din oras.

3. Anastasios

In cadrul Centrului Medical Anastasios isi desfasoara activitatea 30 de medici primari si specialisti, ceea ca face posibila realizarea unui numar impresionant de interventii, printre care si cea a abdominoplastiei in Bacau. Personalul medical este mereu atent la parerile si opiniile pacientului pe care il trateaza, asa ca este implicat in alegerile de ingrijire si tratament. Centrul respecta niste standarde etice si profesionale ridicate, in scopul de a-si demonstra angajamentul fata de responsabilitati cu incredere, onestitate si respect fata de pacienti. Pentru un consult de specialitate in materie de chirurgie plastica, pacientii pot opta pentru serviciile Dr. Eduard Gemene, sau pentru cele ale Dr. Yusef Sallum, amandoi fiind medici specialisti in chirurgie plastica si microchirurgie constructiva. Cel mai bun plan de tratament este pregatit alaturi de pacient.

Preturile pentru interventia de abdominoplastie incep de la 4.050 de euro.

Aspectul pe care l-au apreciat cel mai mult pacientii Centrului Medical Anastasios, dupa cum reiese din recenziile pe care le-au postat pe internet, este profesionalismul. Personalul medical este amabil, punctual si devotat nevoilor pacientului. Atmosfera deosebita si serviciile excelente de care au avut parte, i-au determinat pe multi oameni sa revina.

Concluzii

In cele din urma, realizarea unei abdominoplastii in Bacau este ideala atunci cand o persoana isi doreste sa-si remodeleze corpul dupa bunul plac. Cu scopul de a mentine rezultatele obtinute in urma operatiei pentru o perioada cat mai lunga de timp, pacientii trebuie sa aduca niste schimbari in rutina lor zilnica, in ceea ce priveste dieta si sportul.