Meniu

Abdominoplastie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca intentionezi sa beneficiezi de o interventie de remodelare a siluetei, operatia de abdominoplastie in Cluj poate fi o idee inspirata, deoarece in acest judet exista multe clinici cu reputatie buna si medici cu experienta desavarsita in domeniu.

Abdominoplastia este una dintre cele mai solicitate interventii estetice, deoarece constituie o solutie buna pentru persoanele care isi doresc sa elimine depozitele de grasime si/sau piele in exces din zona abdomenului si sa aiba o musculatura a peretelui abdominal intarita.

Top clinici pentru operatia de abdominoplastie in Cluj

Nu este de mirare faptul ca tot mai multe persoane aleg judetul Cluj pentru operatia de abdominoplastie, tinand cont de numarul mare de clinici care se remarca prin rezultatele obtinute si prin experienta medicilor ce activeaza in cadrul lor. Daca ai in plan aceasta interventie, urmatorul tabel iti poate servi ca punct de plecare, deoarece surprinde pe scurt informatiile care te-ar putea interesa despre clinicile de top din acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
3.000 Euro
 • Tarif abdominoplastie 3.000 Euro
 • Medic cu un istoric academic si profesional complex
 • Tehnici moderne de operatie
 • Abordare profesionista
 • Buna comunicare
 • Confort emotional
Medestet
Clinica-Verificata
3.500 Euro
 • Tarif abdominoplastie 3.500 Euro
 • Personal cu vechime in domeniul chirurgiei estetice
 • Tariful acopera si cheltuielile de spitalizare
 • Servicii de calitate
Dr. Cojocaru
4.000 Euro
 • Tarif abdominoplastie 4.000 Euro
 • Colectiv profesionist si cu experienta
 • Abordare profesionista
 • Rabdare si explicatii pe intelesul pacientilor
 • Personal amabil
Dr. Muntean
3.800 Euro
 • Tarif abdominoplastie 3.000 Euro
 • Conditii bune de cazare
 • Profesionalism
 • Buna comunicare
 • Personal amabil
Dr. Fodor Lucian
4.000 Euro
 • Tarif abdominoplastie 4.000 Euro
 • Clinica de top in domeniul chirurgiei estetice
 • Aparatura de ultima ora
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Medici foarte bine pregatiti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici de top unde poti face abdominoplastie in Cluj

Poti lua in calcul operatia de abdominoplastie la una din clinicile de top din Cluj atunci cand dietele si exercitiile fizice se dovedesc a fi insuficiente pentru eliminarea grasimii din zona abdomenului. Pielea in exces din aceasta regiune a corpului poate fi in egala masura un motiv pentru a apela la o astfel de interventie.

Ca sa iei mai usor o decizie privind clinica din Cluj la care sa beneficiezi de aceasta procedura, in continuare iti vor fi prezentate detalii concrete despre abdominoplastia in cadrul celor mai reputate clinici:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Un nume cu rezonanta in domeniul chirurgiei estetice este dr. Olimpiu Harceaga, acesta fiind una dintre alegerile de top in randul celor care intentioneaza sa isi faca abdominoplastie la o clinica din Cluj. Unul dintre motivele care il situeaza in topul clasamentului este istoricul sau academic si profesional. Acesta a lucrat ca rezident la spitalul John Radcliffe Hospital (parte a Oxford University Hospitals) si a efectuat stagii de pregatire la Bruxelles, Munchen si Stuttgart. De asemenea, este inscris in General Medical Council si colaboreaza cu clinici din Londra.

Pretul pentru abdominoplastie este de 3.000 de euro, dr. Olimpiu Harceaga efectuand si abdominoplastie de tip fleur-de-lis, potrivita pentru cei care au un exces mare de piele in zona abdomenului superior si a celui inferior.

Pacientii domnului dr. Olimpiu Harceaga se declara multumiti atat de rezultate, cat si de atitudinea medicului si de felul in care abordeaza fiecare caz. Alte puncte forte sunt profesionalismul, dedicarea si comunicarea, iar rabdarea si calmitatea sunt in egala masura apreciate. Confortul psihic este favorizat de explicarea in detaliu a interventiilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Medestet

In randul principalelor optiuni de clinici din judetul Cluj pentru interventia de abdominoplastie este Medestet, care este si prima clinica romaneasca specializata in chirurgie estetica, infiintata in 1993 la Cluj-Napoca si care a devenit in 2012 “Centrul de Excelenta Medestet”. Dr. Ciceo Mircea, medic specialist in chirurgie estetica, lucreaza alaturi de o echipa inalt calificata in cadrul clinicii, vechimea personalului fiind mai mare de 15 ani.

Privitor la tarifele practicate in cadrul clinicii, pretul pentru abdominoplastie este de 3.500 de euro. In acest pret, intra operatia propriu-zisa, anestezia, spitalizarea si ingrijirile imediat dupa operatie. Dupa finalizarea perioadei de internare, pacientii primesc o scrisoare medicala si medicamente pentru ingrijire.

Multi dintre cei care au trecut pragul clinicii au mentionat ca serviciile sunt de inalta calitate. Se pune accent pe confortul pacientilor in timpul internarii si pe reusita operatiilor, precum si pe comunicare. Totusi, exista si cativa pacienti care nu impartasesc aceeasi opinie.

3. Dr. Radu Cojocaru

O alta optiune foarte buna pentru persoanele din Cluj sau alte judete care vor sa isi faca abdominoplastie este dr. Radu Cojocaru, specialist chirurgie estetica, plastica si microchirurgie reconstructiva. Experienta, pregatirea si colectivul profesionist, specializat in domeniul interventiilor chirurgicale mari, sunt cateva dintre motivele pentru care dr. Radu Cojocaru se incadreaza in randul alegerilor de top.

Pretul operatiei de abdominoplastie este de 4.000 de euro, iar perioada de spitalizare este de maxim o zi in unele cazuri. La prima consultatie, medicul evalueaza in detaliu istoricul medical al persoanei care vrea sa faca abdominoplastie.

Pacientii il recomanda pe dr. Radu Cojocaru, caracterizandu-l ca fiind o persoana calma, rabdatoare, lucrand intr-un mod profesionist. Etapele operatiei sunt explicate in detaliu, iar amabilitatea echipei si profesionalismul acestora sunt alte avantaje remarcate.

4. Dr. Maximilian Muntean

Dr. Maximilian Muntean este un alt nume de referinta din Cluj cand vine vorba de abdominoplastie si alte interventii de chirurgie plastica si chirurgie estetica. Cu numeroase publicatii in reviste de specialitate, dr. Maximilian Muntean este membru activ in Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” (asistent universitar), in Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” (medic primar chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva) si la Spitalul Humanitas, unde sunt disponibile dotari de ultima generatie.

In ceea ce priveste costurile interventiei, tariful pentru operatia de abdominoplastie este de 3.800 de euro.

Rabdarea si profesionalismul sunt doua dintre calitatile reflectate in recenziile pacientilor. De asemenea, dr. Maximilian Muntean este descris ca fiind o persoana deschisa si comunicativa, iar intreaga echipa alaturi de care acesta lucreaza este dedicata si atenta la detalii. Personalul este amabil si comunica eficient, iar conditiile de internare sunt foarte bune, fiind apreciate mai ales igiena si mancarea.

5. Dr. Fodor Lucian

Cei care vor sa mearga in Cluj pentru interventia de abdominoplastie mai au o optiune foarte buna, anume dr. Fodor Lucian. Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, dr. Lucian Fodor a facut specializarea in cadrul Universitatii de Medicina „Bruce Rappaport” din Israel, respectiv Universitatea „Johns Hopkins” din Baltimore si Universitatea California din San Francisco. In fiecare an, dr. Fodor Lucian merge in Israel pentru a face interventii folosind tehnici moderne.

Tariful pentru operatia de abdominoplastie este de 4.000 de euro, iar la externare pacientii primesc instructiuni pentru ingrijirea postoperatorie si medicamente.

Cei mai multi pacienti sunt multumiti de rezultatele obtinute, profesionalismul fiind un avantaj remarcat de cei care au beneficiat de interventii. Un alt aspect apreciat il constituie amabilitatea echipei. Desi majoritatea recenziilor sunt pozitive, exista si pacienti nemultumiti de raportul calitate-pret.

Concluzii

Profesionalismul si atentia sunt doua dintre caracteristicile care definesc activitatea din clinicile de top din Cluj, unde se efectueaza abdominoplastie si alte interventii de corectare a unor imperfectiuni sau de imbunatatire a aspectului fizic.

Judetul Cluj ramane o optiune foarte buna in materie de clinici si medici cu experienta, iar parerile pacientilor si raportul calitate-pret influenteaza semnificativ decizia finala a unei persoane care isi doreste sa beneficieze de abdominoplastie.