Meniu

Abdominoplastie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci abdominoplastie in Brasov? Acest articol aduce in prim-plan cei mai buni medici din sfera chirurgiei estetice, pe care ii poti alege pentru diverse interventii, printre care si cea de remodelare a abdomenului. Daca exercitiile si dieta nu dau roade in ceea ce priveste aspectul abdomenului, poti sa apelezi la abdominoplastie.

Interventia se adreseaza in mod special persoanelor care au ramas cu un exces de piele inestetic dupa ce au slabit sau dupa ce au nascut. Dupa aceasta operatie, vei obtine un aspect imbunatatit la nivelul abdomenului si proportii armonioase. Cu ajutorul medicilor din Brasov, poti afla daca te incadrezi in profilul candidatului potrivit pentru abdominoplastie.

Cat costa operatia de abdominoplastie in Brasov?

Clinicile specializate in chirurgie estetica din Brasov practica tarife similare cu cele propuse de clinicile din alte orase pentru operatia de abdominoplastie. Daca aceasta procedura se afla pe lista ta de dorinte, urmatorul tabel iti va fi de folos, deoarece surprinde numele celor mai buni medici din oras si pretul pentru operatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Dr. Sorin Velicu
Clinica-Verificata
8.972-13.085 Ron
 • Pret Abdominoplastie 8.972-13.085 Ron
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Medic bine pregatit
 • Comunicare transparenta
 • Profesionalism si empatie
 • Relatie buna medic-pacient
Dr. Adrian Costenco
6.200-18.445 Ron
 • Pret Abdominoplastie 6.200-18.445 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Experienta
 • Echipa de profesionisti
 • Conditii bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun medic pentru efectuarea operatiei de abdominoplastie in Brasov?

Persoanele din Brasov care vor sa beneficieze de interventia de abdominoplastie au la dispozitie doi medici foarte renumiti, care se bucura de aprecierea pacientilor si care pot fi alesi pentru rezultate conform asteptarilor.

In clasamentul de mai jos, poti afla mai multe despre cei doi medici din Brasov:

1. Dr. Sorin Velicu

O pozitie fruntasa in preferintele persoanelor din Brasov si nu numai, care au in plan sa faca abdominoplastie, este ocupata de Sorin Velicu, medic primar in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica. Cu un istoric academic, profesional si stiintific remarcabil, acesta are o activitate care se intinde pe parcursul a mai mult de 25 de ani. A participat la numeroase cursuri de chirurgie estetica in Romania si in strainatate (Elvetia, Suedia, Germania etc.), iar pana in prezent a publicat zeci de lucrari stiintifice. Este membru fondator cu merite deosebite in societati medicale din Romania si membru in societati medicale internationale.

Pretul pentru operatia de abdominoplastie variaza intre 8.972 si 13.085 lei.

Prin recenzii pe internet, mai multi pacienti si-au exprimat recunostinta si admiratia fata de dr. Sorin Velicu, despre care spun ca este un medic foarte bun, dedicat artei chirurgicale. Acesta le ofera pacientilor un sentiment de curaj si incredere, explicandu-le care sunt avantajele si riscurile operatiei. Profesionalismul, experienta si empatia sunt alte calitati care il recomanda. Relatia medic-pacient este foarte buna, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Sorin Velicu
Vezi Pareri

2. Dr. Adrian Costenco

Medic specialist in chirurgie estetica, Adrian Costenco este unul dintre cei mai buni medici din Brasov pe care ii poti alege pentru operatia de abdominoplastie. Experienta acumulata in timpul anilor de studiu si in perioada rezidentiatului a fost consolidata prin participarea la numeroase cursuri si congrese de specialitate, in tara si in strainatate. La momentul actual, isi desfasoara activitatea in cadrul mai multor clinici si spitale din Brasov, profesand lunar si in Olanda, in cadrul unei clinici de chirurgie estetica. Este membru activ in cadrul Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si in Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica.

Tariful pentru operatia de abdominoplastie variaza intre 6.200 si 18.445 lei.

Calitatea actului medical si profesionalismul sunt principalele aspecte apreciate de pacienti. Cativa dintre ei au oferit calificative maxime in mediu online, de unde reiese ca sunt multumiti de rezultatele obtiunute. Medicul lucreaza in conditii foarte bune, alaturi de o echipa de profesionisti, care dau dovada de amabilitate si sunt atenti la nevoile pacientului.

Concluzii

Acestia sunt cei mai buni medici din orasul Brasov, pe care ii poti alege pentru abdominoplastie si pentru alte interventii estetice. Multe persoane au beneficiat deja de serviciile lor si-au declarat multumite de rezultatele obtinute.

Experienta medicului este primul factor de care trebuie sa tii cont daca planuiesti sa apelezi la o interventie chirurgicala pentru corectatea unor imperfectiuni sau pentru imbunatatirea aspectului fizic. Medicii prezentati anterior au un istoric remarcabil, amandoi fiind bine pregatiti si avand un potofoliu generos de cursuri si congrese la care au participat.