Meniu

Abdominoplastie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Grasimea in exces de pe abdomen, brate, coapse sau din alte zone ale corpului iti creeaza disconfort si te intereseaza sa efectuezi o abdominoplastie in Bucuresti? Ai ajuns exact unde trebuie! In acest articol iti prezentam clinici si medici specializati in chirurgie plastica si estetica, la care sa ajungi pentru a te asigura ca aceste operatii sunt la standarde inalte de siguranta si calitate!

Abdominoplastia este recomandata atat femeilor, cat si barbatilor, fiind o procedura complementara liposuctiei. In momentul in care tesutul adipos este indepartat, ramane un surplus de piele, care, odata eliminat, va imbunatati aspectul estetic si modul cum se simte pacientul. In Bucuresti, sunt mai multi medici buni care efectueaza aceasta interventie, dupa cum vei descoperi mai jos.

Ce pret are o abdominoplastie in Bucuresti?

O abdominoplastie are un pret, in Bucuresti, similar cu multe alte orase mari din tara. Iata care sunt tarifele solicitate de clinicile importante din capitala pentru aceasta interventie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Dr. Berbecar
Clinica-Verificata
2.500-3.500 Euro
 • Pret Abdominoplastie 2.500-3.500 Euro
 • Medic cu o bogata experienta in chirurgia estetica si plastica
 • A participat la congrese nationale si internationale
 • Isi desfasoara activitatea la clinica ultramoderna Zetta din Bucuresti
 • Diverse tratamente chirurgicale si non-chirurgicale
 • Abdominoplastie si mini-abdominoplastie
Dr. Ovidiu Grecu
3.500 Euro
 • Pretul pentru o Abdominoplastie porneste de la 3.500 Euro
 • Chirurg plastician cu o experienta vasta
 • Efectueaza numeroase tipuri de operatii
 • Aparatura si materiale de ultima generatie
 • Comunicare excelenta medic-pacient
 • Poate fi gasit la Clinica Zetta din Bucuresti, un etalon in chirurgia plastica
 • Abdominoplastie cu recuperare rapida
Dr. Alexandru Calu
2.500 Euro
 • Pretul pentru o Abdominoplastie porneste de la 2.500 Euro
 • Medic cu experienta vasta in chirurgia plastica
 • Membru activ in foruri nationale si internationale de specialitate
 • Tehnici si aparatura ultramoderna
 • Activeaza la Monza Metropolitan Hospital
 • Pret mai mic pentru abdominoplastii fata de alti medici
Dr. Bortolini
4.000 Euro
 • Pret Abdominoplastie 4.000 Euro
 • Clinica moderna
 • Dotata cu aparatura de ultima generatie
 • Medic cu experienta notabila in chirurgia plastica si estetica
 • Stagii de pregatire in Brazilia si Italia
 • Gama variata de servicii de infrumusetare
 • Numeroase tratamente chirurgicale si non-chirurgicale
 • Atentie la detalii
Dr. Radu Panturu
2.900-4.500 Euro
 • Pret Abdominoplastie 2.900-4.500 Euro
 • Medic apreciat pentru rezultatele naturale si reusite
 • Efectueaza diverse operatii si tratamente non-chirurgicale
 • Poate fi gasit la Bio Terra Med si Cronos Med, in Bucuresti
 • Lucreaza cu aparatura si materiale de ultima generatie
 • Comunicativ si implicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se efectueaza abdominoplastie in Bucuresti

Sunt cinci clinici importante din Bucuresti in care se efectueaza abdominoplastie:

1. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Dr. Cristina Berbecar-Zeca este unul dintre profesionistii pe care bucurestenii ii prefera pentru interventiile de abdominoplastie si nu numai. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti, iar pregatirea in rezidentiat a efectuat-o in Clinica de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva si Arsuri din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca. Pentru a se perfectiona si a-si imbunatati cunostintele in domeniu, a participat la numeroase congrese nationale si internationale. Isi desfasoara activitatea la Clinica Zetta din Bucuresti, unde efectueaza numeroase tratamente chirurgicale si non-chirurgicale.

Pretul pentru o abdominoplastie cu plicatura de drepti abdominali si cu mutare de ombilic este de 3.500 de euro. O mini-abdominoplastie, care dureaza doua ore, costa 2.500 de euro.

Medicul este foarte apreciat printre pacientii care i-au remarcat talentul, experienta si dedicarea. Cu ajutorul acestor calitati, doctorul a obtinut, in cazul lor, cele mai frumoase rezultate in interventiile de la nivelul fetei, sanilor si de pe restul corpului. De asemenea, sunt apreciate si conditiile excelente din clinica Zetta, despre care unii spun ca este cea mai buna din Bucuresti in chirurgia plastica.

2. Dr. Ovidiu Grecu

Interventiile de abdominoplastie sunt si specialitatea doctorului Ovidiu Grecu, din Bucuresti, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva si doctor in stiinte medicale. Dr. Grecu este un nume foarte cunoscut in lumea medicala din Romania, pentru experienta sa si pentru faptul ca  efectueaza numeroase operatii (chirurgia sanului, a fetei, chirurgia siluetei, chirurgie plastica), unele dintre ele cu un grad ridicat de complexitate.

Pretul pentru o abdominoplastie efectuata de dr. Grecu porneste de la 3.500 de euro.

Pacientii acestui medic se declara cuceriti de profesionalismul si pregatirea sa, reflectata in operatii si tratamente reusite si cu o perioada de recuperare mica. In recenziile postate pe internet, bucurestenii, si nu doar ei, ci si oameni din toata tara care si-au facut diverse interventii la dr. Grecu, vorbesc despre: o comunicare deschisa medic-pacient, increderea pe care o insufla inca de la primele cuvinte si un respect exemplar fata de meserie si pacienti.

3. Dr. Alexandru Calu

Cine doreste sa efectueze o abdominoplastie in Bucuresti a auzit, poate, numele dr. Ioan-Alexandru Calu, medic specialist in specialitatea Chirurgie Plastica-Microchirurgie Reconstructiva. Doctorul este membru activ in Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania si in European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery, dar si in alte foruri cunoscute in acest domeniu. Interventiile pe care le realizeaza vizeaza: sanii, silueta, zona faciala si zona genitala. Abdominoplastiile efectuate de dr. Alexandru Calu sunt abordate prin tehnici moderne, care reduc timpul de recuperare.

Pretul pentru o abdominoplastie porneste de la 2.500 de euro.

Potrivit parerilor exprimate in mediul online, acest medic este foarte apreciat, datorita rezultatelor pe care le-a obtinut in interventiile de: rinoplastie, implant mamar, abdominoplastie si multe altele. Doctorul este vazut de pacientii sai drept o persoana profesionista, empatica, amabila si foarte bine pregatita, care comunica usor si acorda o atentie deosebita atat inaintea cat si dupa interventii.

4. Dr. Bortoloni – Be Perfect

Un alt nume sonor de pe lista specialistilor din Bucuresti care efectueaza interventii de abdominoplastie este dr. Alin Bogdan Bortolini, de la clinica Be Perfect. Este medic specialist chirurgie plastica si estetica si absolvent al UMF „Carol Davila” din Bucuresti. Perfectionarea sa a venit in urma colaborarii cu centre de prestigiu din Romania, printre care Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, dar a lucrat si in clinici private, sub indrumarea celor mai buni profesionisti din chirurgia estetica. In plus, a participat si la cateva stagii internationale de pregatire din Brazilia si Italia.

Tariful pentru o abdominoplastie, la Be Perfect, este de 4.000 de euro.

Tratamentele chirurgicale si nechirurgicale puse la dispozitie de clinica Be Perfect din Bucuresti sunt pe placul pacientilor, potrivit review-urilor de pe internet. Ei spun ca datorita procedurilor efectuate de dr. Bortolini au scapat de un complex care le afecta increderea in sine si, din acest motiv, recomanda acest profesionist, despre care spun ca este atent la detalii si foarte primitor.

5. Dr. Radu Panturu

In clasamentul celor mai buni medici chirurgi esteticieni, care realizeaza si abdominoplastii, in Bucuresti, se afla si dr. Radu Panturu. Acest specialist s-a nascut in 1984, in Targu Mures, intr-o familie de medici (mama – dermatolog, tatal – cardiolog).  A absolvit UMF din Targu Mures, sectia Medicina Generala, specializarea a venit in tratamentul chirurgical si in gestionarea cazurilor critice, de urgenta, in chirurgie plastica, precum si in cazurile dificile de reconstructie. Dr. Panturu s-a specializat in chirurgia estetica in cadrul Spitalului American din Istanbul.

Pretul pentru o abdominoplastie totala realizata de dr. Panturu este de  4.500 de euro, iar o mini abdomenoplastie costa 2.900 de euro.

Serviciile oferite de doctorul Radu Panturu sunt apreciate de pacienti, care declara ca rezultatele obtinute in urma interventiilor sunt unele naturale, care ii complimenteaza. Medicul este vazut ca un adevarat profesionist, ce comunica deschis cu fiecare pacient. Oamenii mai spun si ca specialistul este ajutat de o echipa bine pregatita, iar in privinta interventiilor de abdominoplastie multi spun ca rezultatele au fost peste asteptari.                                                                                                             

Concluziile noastre

Interventia de abdominoplastie, in Bucuresti si peste tot in lume, nu este una tocmai usoara, necesitand anestezie generala si o perioada destul de lunga de recuperare. Din acest motiv este obligatoriu sa-ti indrepti pasii catre o clinica buna, cu servicii de calitate si in care sa te simti in siguranta. De asemenea, la fel de important este si chirurgul care o efectueaza si care trebuie sa fie bine pregatit si cu experienta, cum sunt profesionistii prezentati in acest articol.