Meniu

Abdominoplastie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli mai multe despre clinicile in cadrul carora poti face abdominoplastie in Sibiu? Acest articol iti prezinta cele mai bune optiuni de medici si unitati medicale carora sa te adresezi atunci cand decizi sa apelezi la interventii chirurgicale din sfera esteticii.

Abdominoplastia este operatia de remodelare a abdomenului, prin eliminarea excesului de grasime si piele, care poate aparea dupa sarcina, din cauza fluctuatiilor de greutate sau ca urmare a inaintarii in varsta. In Sibiu, profeseaza numerosi medici specializati in chirurgie plastica si estetica, pe care ii poti gasi in cadrul unor clinici moderne si care se ocupa de realizarea acestei operatii.

Unde se face abdominoplastie in Sibiu?

Abdominoplastia este o operatie efectuata de numerosi medici in Sibiu, fiind recomandata persoanelor care isi doresc un aspect imbunatatit al abdomenului, prin aplatizare si indepartarea grasimii inestetice. Daca vrei sa mergi in acest oras pentru interventia de abdominoplastie, iata care sunt cele mai bune optiuni de clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
2.500-4.500 Euro
 • Tarif interventie Abdominoplastie 2.500-4.500 Euro
 • Act medical de inalta calitate
 • Rezultate peste asteptari
 • Profesionalism, implicare si seriozitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atentie la detalii
Misan Med
3.000 Euro
 • Tariful pentru interventia de Abdominoplastie porneste de la 3.000 Euro
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism, dedicare si seriozitate
 • Amabilitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Estetica moderna
 • Programarile nu se respecta uneori
MedLife
2.130-3.000 Euro
 • Tarif interventie Abdominoplastie 2.130-3.000 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Tehnologii avansate si dotari de top
 • Programarile nu se respecta uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru abdominoplastie in Sibiu

Interventia de abdominoplastie poate fi efectuata in cadrul a numeroase clinici din Sibiu, unde isi desfasoara activitatea medici foarte bine pregatiti, dintre care multi au urmat cursuri si in strainatate.
Pentru a face o alegere inspirata, iti recomandam sa parcurgi urmatorul clasament, in care au fost surprinse informatii pe care orice pacient trebuie sa le cunoasca inainte de a alege o clinica:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Dr. Olimpiu Harceaga este unul dintre cei mai apreciati medici chirurgi din Sibiu, la care poti apela inclusiv pentru abdominoplastie. Cu specializare atat in dermatologie, cat si in chirurgie plastica, medicul si-a continuat intens pregatirea chiar si dupa absolvirea facultatii. A lucrat in serviciul de chirurgie plastica in cadrul Spitalului John Radcliffe Hospital, parte a Oxford University Hospitals. Pe langa stagiile de pregatire efectuate in strainatate, acesta a luat parte la un numar mare de cursuri si congrese. Este colaboratorul unor clinici din Londra si este conectat la noutatile din domeniul chirurgiei plastice, tinand legatura cu experti care activeaza in acelasi domeniu.

Abdominoplastia costa intre 2.500-4.500 euro, in functie de tehnica operatorie.

In mediul online, dr. Olimpiu Harceaga se bucura de un feedback pozitiv din partea tuturor pacientilor care l-au ales. Ei il descriu ca fiind profesionist, implicat si serios. Acesta ofera toate informatiile despre procedura si pune accent pe o buna comunicare medic-pacient. Atentia la detalii si devotamentul sunt alte trasaturi scoase in evidenta. Rezultatele sunt peste asteptari, iar echipa medicului este amabila si atenta.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Misan Med

Misan Med este o optiune principala a persoanelor care se orienteaza catre orasul Sibiu in vederea efectuarii abdominoplastiei. Cu o gama diversificata de servicii din mai multe specialitati medicale, aceasta clinica reuneste o echipa formata din medici specialisti si personal auxiliar cu experienta, fiecare contribuind la calitatea actului medical. Reusita interventiilor de orice amploare este sustinuta de folosirea aparaturii moderne, utilizata in cele 28 de cabinete medicale din componenta clinicii.

Pretul pentru operatia de abdominoplastie porneste de la 3.000 euro.

Foarte multi pacienti care au trecut pragul clinicii se declara multumiti de serviciile Misan Med, care sunt de foarte buna calitate. Acestia au beneficiat de explicatii detaliate, de atentie din partea personalului si amabilitate din partea angajatilor de la receptie. Medicii sunt profesionisti, dedicati, rabdatori si seriosi. Curatenia desavarsita si aparatura de ultima generatie sunt alte aspecte pozitive ale clinicii, despre care pacientii spun ca se ridica la standarde europene. Unitatea medicala este apreciata inclusiv din punct de vedere estetic. Exista si cativa pacienti a caror experienta nu a fost cea mai buna, deoarece programarile lor nu au fost respectate.

3. Polisano MedLife

In Sibiu, Polisano MedLife este una dintre clinicile unde pacientii pot merge pentru abdominoplastie. Aici este disponibila o gama completa de proceduri chirurgicale estetice, iar personalul medical propune o conduita terapeutica personalizata pentru fiecare pacient. Obiectivul clinicii este de a atinge excelenta si de a asigura calitatea superioara a actului medical, lucru posibil prin experienta medicilor si prin folosirea tehnologiilor moderne. Performanta este unul dintre criteriile in jurul carora graviteaza activitatea intregului colectiv, preocupat de inovatiile din medicina.

La Polisano MedLife, abdominoplastia costa intre 2.130 si 3.000 euro.

Spitalul Polisano MedLife este ingrijit si ofera servicii de foarte buna calitate. Atat personalul medical, cat si cel administrativ au primit cuvinte de lauda din partea pacientilor, prin intermediul recenziilor de pe internet. Profesionalismul, amabilitatea, rabdarea si dorinta de a ajuta sunt cateva dintre calitatile personalului din aceasta clinca. Printre avantaje se numara tehnologiile avansate si dotarile de top. Desi cele mai multe recenzii sunt pozitive, sunt si pacienti care au notat cateva dezavantaje, cum ar fi nerespectarea programarilor.

Concluzii

Daca iti doresti sa faci abdominoplastie pentru un aspect fizic imbunatatit, Sibiu este unul dintre orasele spre care te poti indrepta pentru un rezultat pe masura asteptarilor. Numerosi medici al caror parcurs profesional este unul remarcabil lucreaza in cadrul unor clinici moderne, specializate in chirurgie plastica.

Pretul este un factor important, insa experienta colectivului medical trebuie sa primeze atunci cand alegi o clinica. In Sibiu, exista mai multe unitati medicale ce indeplinesc chiar si cele mai exigente cerinte ale unui viitor pacient.