Meniu

Abdominoplastie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Operatia de micsorare si remodelare a abdomenului, cunoscuta sub numele de abdominoplastie, in Targu Mures, este o interventie estetica prin care se inlatura pielea si tesutul adipos de la nivelul abdomenului mijlociu si inferior. Interventia ajuta la intarirea muschilor abdominali, creand efectul placut de lifting. Din fericire, exista o multime de unitati medicale catre care iti pot indrepta atentia si unde vei beneficia de rezultatele dorite, medicii avand o buna pregatire in domeniu si o fina cunoastere a chirurgiei estetice. Cu toate ca dieta si sportul sunt importante pentru o viata sanatoasa, acestea nu iti pot oferi intotdeauna rezultatele pe care ti le doresti. Asa ca, daca vrei sa faci o schimbare semnificativa pentru a te bucura de un abdomen plat si bine conturat, poti lua in considerare abdominoplastia.

Parcurge articolul pana la final si afla care sunt cele cinci clinici din Targu Mures catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de operatia estetica. Descopera cat de bine pregatiti sunt medicii din orasul tau, dar si cat de bune sunt rezultatele obtinute.

Cat costa o abdominoplastie in Targu Mures?

Inainte de a incepe demersurile necesare pentru o abominoplastie in Targu Mures, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate, mai ales avand in vedere ca nu este tocmai o interventie chirurgicala simpla. Consulta-te cu tabelul de mai jos si descopera care sunt tarifele percepute:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Dr. Negovan
Clinica-Verificata
20.000 Ron
 • Pret Abdominoplastie 20.000 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Interactiune medic-pacient productiva
 • Atitudine amabila
 • Implicare si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Dr. Vlad Melicovici
19.000 Ron
 • Pret Abdominoplastie 19.000 Ron
 • Interventii chirurgicale excelente
 • Interactiune productiva medic-pacient
 • Buna pregatire si implicare
 • Atentie la detalii
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Hebe Medical
12.000 Ron
 • Pretul pentru o Abdominoplastie porneste de la 12.000 Ron
 • Echipa implicata si dedicata
 • Seriozitate si profesionalism
 • Atentie fina la detalii
 • Activitate ireprosabila
 • Rezultate exemplare
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Curatenie impecabila
Conf. Dr. Trambitas
18.000 Ron
 • Pretul pentru o Abdominoplastie porneste de la 18.000 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Buna pregatire
 • Seriozitate si amabilitate
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Aparaturi performante
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie exemplara
Nova Vita
15.000 Ron
 • Pretul pentru o Abdominoplastie porneste de la 15.000 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici primari si specialisti
 • Act medical de calitate
 • Experienta vasta
 • Rezultate excelente
 • Organizarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in abdominoplastie in Targu Mures

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti o clinica de incredere la care sa poti apela pentru efectuarea abdominoplastiei in Targu Mures. Tinand cont de faptul ca este o interventie de chirurgie estetica destul de complexa, este nevoie de un medic bine pregatit si cu experienta vasta in domeniu pentru obtinerea rezultatelor dorite. Iata care sunt clinicile din oras la care poti merge:

1. Dr. Senin Negovan

Cabinetul Dr. Senin Negovan este specializat in chirurgie plastica, estetica si dermatologie in Targu Mures, fiind locul unde poti face procedura de abdominoplastie. Domnul dr. Emil Senin Negovan este medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, cu o experienta de peste 20 ani in domeniu. Acesta a lucrat in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti intre 1997 si 2001. In prezent, isi desfasoara activitatea in cadrul Spitalului Clinic Judetean Mures in departamentul de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructia, dar si in cadrul propriului sau cabinet individual. De mentionat si ca este membru al Societatii Romane de Chirurgie Estetica, Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania, Societatii Europene de Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva, Societatii Internationale de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Estetica. De asemenea, a participat la numeroase conferinte si congrese.

Pretul pentru o abdominoplastie este de 20.000 lei. Inainte de interventia estetica propriu-zisa, va trebui sa te programezi pentru o consultatie de specialitate, al carei pret este cuprins intre 230 lei si 285 lei.

Medicul chirurg este apreciat pentru activitatea ireprosabila pe care o desfasoara, avand o interactionare productiva cu fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa sau dificila este problema pe care o intampina. Este un doctor orientat catre solutii, cu o atitudine amabila, care da dovada de implicare, profesionalism si o buna pregatire in domeniu. Rezultatele obtinute in urma interventiilor chirurgicale sunt intotdeauna excelente, iar atmosfera este primitoare pentru fiecare pacient in parte.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Senin Negovan
Vezi Pareri

2. Dr. Vlad Melicovici

Un alt cabinet catre care iti poti indrepta atentie cu incredere este cel al dr. Vlad Melicovici, localizat in Targu Mures, unde poti opta pentru o abdominoplastie executata la standarde ridicate. Dr. Vlad Melicovici este medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie estetica. Acesta a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures, in anul 2012 devenind medic rezident in cadrul Centrului Universitar Cluj-Napoca, Sectia Clinica de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva. In anul 2018 a obtinut titlul de medic specialist, dedicandu-si activitatea interventiilor chirurgicale estetice si plastice. 

Pretul pentru o abdominoplastie simpla este de 19.000 lei. Poti opta si pentru o miniabdominoplastie care costa 16.000 lei, dar si pentru lipoabdominoplastie, cu tariful de 21.500 lei.

Chirurgul plastician efectueaza interventii chirurgicale excelente, asigurand o interactiune productiva cu pacientii si multa rabdare. Domnul doctor da dovada de o buna pregatire, implicare, atentie la detalii si profesionalism, avand la dispozitie toate echipamentele necesare pentru ca actul medical sa fie intotdeauna reusit. Rezultatele obtinute in urma interventiilor sunt ireprosabile, iar atmosfera in care pacientii sunt primiti este primitoare, astfel incat toata lumea sa se simta confortabil.

3. Hebe Medical

Hebe Medical este un centru de chirurgie plastica, estetica si dermatologie din Targu Mures, fiind o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de o abdominoplastie la standarde ridicate. Echipa este reprezentata de medici profesionisti, responsabili si implicati, care au la dispozitie o aparatura moderna, oferind tratamente individualizate si asigurand o varietate de interventii chirurgicale si nechirurgicale. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea medici specialisti si primari in chirurgie plastica, estetica, microchirurgie reconstructiva si dermatovenerologie, care se asigura ca toate consultatiile pe care le ofera si serviciile pe care le desfasoara sunt personalizate pentru fiecare pacient in parte.

Pretul pentru o abdominoplastie porneste de la 12.000 lei. Inainte de a incepe demersurile procedurii chirurgicale, trebuie sa te programezi si pentru o consultatie de specialitate, care costa 250 lei, pentru a stabili toate detaliile necesare cu medicul competent.

Clinica medicala dispune de o echipa implicata, dedicata si pasionata de medici, care trateaza fiecare caz in parte cu seriozitate si profesionalism. Avand o fina atentie la detalii, doctorii isi desfasoara activitatea ireprosabil, indicatiile oferite fiind excelente, iar rezultatele obtinute exemplare. In plus, atmosfera este primitoare, amenajarea placuta, iar curatenia impecabila.

4. Conf. Dr. Cristian Trambitas

Cabinetul Conf. Dr. Cristian Trambitas este specializat in chirurgie plastica in Targu Mures, fiind o optiune catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a te programa pentru o abdominoplastie. Domnul doctor, absolvent al Universitatii de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie „George Emil Palade” din Targu Mures, este specializat in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Acesta este bine pregatit si in ortopedie si traumatologie, devenind medic specialist in anul 2015. Este membru al Clinicii de Chirurgie Plastica in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, Targu Mures, iar din anul 2022 a ocupat postul de Conferentiar Universitar in cadrul Universitatii de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie „George Emil Palade” din Targu Mures, Facultatea de Medicina, catedra de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva.

Pretul pentru o abdominoplastie incepe de la 18.000 lei. Pentru consultatie de specialitate se aplica un tarif de 300 lei, pentru stabilirea tuturor detaliilor necesare cu privire la procedura chirurgicala.

Profesionalismul, implicarea, buna pregatire, seriozitatea si amabilitatea sunt doar cateva dintre principiile dupa care medicul chirurg isi desfasoara activitatea, avand grija ca fiecare interactiune cu pacientii sa fie excelenta. Avand la dispozitie aparaturile necesare, rezultatele obtinute in urma interventiilor chirurgicale sunt intotdeauna ireprosabile. De mentionat ca atmosfera este primitoare, ceea ce ii ajuta pe pacienti sa se simta cat mai confortabil, iar curatenia este exemplara.

5. Centrul Medical Nova Vita

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si Centrul Medical Nova Vita din Targu Mures unde poti apela cu incredere pentru o abdominoplastie efectuata la standarde ridicate. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2008, an in care a luat infiintare si departamentul de recuperare medicala. In anul 2009 a fost deschisa farmacia si laboratorul de analize medicale, iar in anul 2010 sunt incluse sectiile de chirurgie, cardiologie si radiologie interventionala. De asemenea, la cinci ani distanta este infiintat si centrul de imagistica. Echipa de medici este bine pregatita si cu o experienta vasta in efectuarea interventiilor de chirurgie, avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi.

Pretul pentru o abdominoplastie partiala este de 15.000 lei, in timp ce abdominoplastia totala costa 19.000 lei.

Centrul medical este apreciat pentru serviciile ireprosabile pe care le ofera, dar si pentru echipa de medici primari si specialisti care se asigura ca pacientii se bucura de un act medical de calitate. Datorita competentei si experienta vaste in domeniu, doctorii au grija ca pacientii sa se bucure de rezultate excelente in urma interventiilor chirurgicale. Cu toate acestea, echipa de asistente si infirmiere nu este suficient de implicata, iar organizarea programarilor este deficitara.

Concluzii

Ai luat hotararea de a face o abdominoplastie in Targu Mures si vrei sa stii care dintre clinicile din oras se dovedesc a fi cele mai competente? Atunci te incurajam sa citesti cu maxima atentie informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol. Descopera medici implicati si pasionati de chirurgia plastica si obtine, alaturi de ei, rezultatele dorite.