Meniu

Abdominoplastie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca in urma unei sarcini sau a unei diete in care ai pierdut multe kilograme, ai nevoie de o reconstructie a unui abdomen lasat, lipsit de fermitate, in care persista depozitele de grasime, poti apela la o interventie chirurgicala de abdominoplastie in Timisoara. Chirurgi plasticieni cu experienta vor indeparta grasimea si excesul de piele de pe abdomenul inferior, readucand fermitatea muschilor si un aspect cu ajutorul caruia vei putea sa iti etalezi corpul cu incredere atat in fata celor dragi, cat si pe o plaja publica.

Abdominoplastia este o operatie complexa, care vizeaza nu numai eliminarea grasimii, ci o reconstructie in detaliu, care sa redea frumusetea pielii si tonusul muscular, de aceea vei dori ca ea sa fie efectuata de cei mai buni specialisti, la o clinica medicala cu standarde inalte de calitate. Articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor medicale din Timisoara si sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea si frumusetea ta.

Ce optiuni ai pentru abdominoplastie in Timisoara?

Cand vrei sa faci abdominoplastie in Timisoara, este normal sa iti doresti sa te informezi asupra tuturor optiunilor in ceea ce priveste cabinetul sau clinica la care ai putea sa efectuezi interventia, astfel incat sa il/o poti alege pe cel/cea mai bun/-a. In tabelul de mai jos se regasesc serviciile de top din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Abdominoplastie
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
3.500-5.000 Euro
 • Pret Abdominoplastie 3.500-5.000 Euro
 • Interventiile realizate aici au schimbat in bine viata pacientilor
 • Medici profesionisti, cu pregatire si calitate umana excelente
 • Interventii complexe incununate de succes
 • Rezultate uimitoare
 • Personalul inspira incredere
 • Cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului
Dr. Dorina Mihajlovic
4.000-5.000 Euro
 • Pret Abdominoplastie 4.000-5.000 Euro
 • Interventiile medicului au schimbat in bine viata pacientilor
 • Rezultate in cresterea increderii si stimei de sine
 • Medic profesionist si amabil
 • Explicatii oferite cu rabdare pacientilor
 • Operatii nedureroase
 • Recuperare rapida
Shanti Beauty Clinic
3.300-4.800 Euro
 • Pret Abdominoplastie 3.300-4.800 Euro
 • Servicii de calitate, de la consultatia initiala pana la monitorizarea postoperatorie
 • Chirurg de 5 stele
 • Profesionist, amabil, implicat si atent cu pacientii
 • Rezultate bune ale interventiilor
Dr. Levy
4.500 Euro
 • Pret Abdominoplastie 4.500 Euro
 • Medic profesionist si serios
 • Disponibilitatea de a fi sunat la orice ora de pacientii operatie
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera placuta si senina la cabinet
Medcom
4.500-5.000 Euro
 • Pret Abdominoplastie 4.500-5.000 Euro
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Spatiu elegant amenajat
 • Medic dedicat, serios si amabil
 • Interventii reusite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor/cabinetelor care realizeaza abdominoplastie in Timisoara

O investitie semnificativa in sanatatea si frumusetea ta, cum este operatia de abdominoplastie in Timisoara necesita o documentare temeinica inainte de a alege clinica sau cabinetul in care va fi efectuata. Vei dori sa afli date despre medici, preturile practicate si opiniile pacientilor care au beneficiat de tratamente si interventii, informatii pe care le gasesti in sectiunea urmatoare a articolului.

1. Brol Medical Center

Activitatea Clinicii Brol Medical Center din Timisoara are garantia a peste 25 de ani de experienta in chirurgia estetica si peste 15.000 de interventii diferite – marirea sanilor, ridicarea sanilor, abdominoplastie, lipoaspiratie, lifting facial, rinoplastie, blefaroplastie, otoplastie. Este locul in care lucreaza o echipa alcatuita din 11 chirurgi plasticieni, coordonati de reputatul prof. dr. Tiberiu Bratu, medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale. In dotarile clinicii intra 3 cabinete de consultatie si tratament, 1 bloc operator ultramodern cu 2 sali de operatii dotate conform standardelor internationale si saloane pentru pacienti, cu 1 sau 2 paturi.

Lista de preturi pentru serviciile clinicii poate fi accesata pe site-ul web. Pentru o abdominoplastie, pretul in Timinoara la aceasta clinica este cuprins intre 3500 si 5000 de euro, in functie de complexitatea interventiei.

Serviciile dr. Tiberiu Bratu si ale echipei sale de specialisti in chirurgia estetica sunt foarte apreciate de pacientii care au beneficiat de interventii la Brol Medical Center. Ei declara ca operatiile efectuate au adus remarcabile schimbari in bine in propria viata si ca s-au bucurat de faptul ca au putut conta pe medici profesionisti, cu o pregatire si o calitate umana exceptionale. Totodata, din recenzii reiese ca profesorul Bratu realizeaza cele mai complexe operatii, cu rezultate excelente, iar personalul clinicii inspira incredere. Comentariile consemneaza si faptul ca pacientii dispun de cele mai bune conditii pe tot parcursul tratamentului.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Dorina Mihajlovic

Dr. Dorina Mihajlovic activeaza atat in cadrul Brol Medical Center, cat si la Cabinetul propriu de Chirurgie Estetica din Timisoara, oferind pacientilor interventii chirurgicale de rinoplastie, implanturi mamare, abdominoplastie, mamoplexie, lifting facial, blefaroplastie, otoplastie, remodelarea bratelor, coapselor, a feselor, labioplastie, cat si tratamente nonchirurgicale. Dr. Mihajlovic are peste 23 de ani de experienta in chirurgia plastica si manifesta o preocupare constanta pentru cele mai moderne metode de interventie pentru infrumusetare, concretizata in participarea la numeroase congrese si conferinte medicale din tara si din strainatate si un numar considerabil de articole stiintifice medicale publicate in reviste de specialitate.

Pretul unei abdominoplastii la Dr. Mihajlovic din Timisoara este de 4000-5000 de euro, variind dupa complexitate.

Multi dintre pacientii cabinetului si-au exprimat multumirea pentru serviciile chirurgului plastician, cu ajutorul recenziilor. Ei mentioneaza ca operatiile au adus schimbari pozitive in viata lor, contribuind la cresterea increderii si a stimei de sine. Medicul este considerat profesionist si amabil, pacientii marturisind ca li s-a raspuns cu rabdare si explicatii amanuntite la intrebarile referitoare la interventia chirurgicala, ca operatiile nu au fost dureroase, iar recuperarea a fost rapida.

3. Shanti Beauty Clinic

Shanti Beauty Clinic este Clinica de infrumusetare din Timisoara care ofera servicii complexe de chirurgie plastica si estetica (abdominoplastie, blefaroplastie, liposuctie, otoplastie, rinoplastie, lifting facial), alaturi de dermatologie si chirurgie vasculara si generala. Cel care manuieste bisturiul care schimba viata pacientilor este dr. El Shanti Abdel Kader, medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, care a beneficiat de experienta si sfaturile profesionale ale prof. univ. dr. Tiberiu Bratu, mentorul sau, in timpul anilor de pregatire in stagiatura.

Pentru operatia de abodominoplastie vei plati intre 3300 si 4800 de euro la acest cabinet.

Recenziile de pe Facebook inregistreaza un grad ridicat de multumire pentru serviciile clinicii. Se mentioneaza ca dr. Shanti este un chirurg de 5 stele, profesionist, amabil, implicat si atent cu pacientii. Comentariile amintesc si rezultatele interventiilor si calitatea prestatiilor, de la consultatie si pana la grija manifestata de medic in monitorizarea postoperatorie.

4. Dr. Levi

Trei clinici de chirurgie plastica in Timisoara, Bucuresti si Tel Aviv functioneaza sub numele Dr. Levy Medical Center, in fiecare dintre acestea Dr. Motu Yair Levy, medic chirurg plastician cu experienta si renume la nivel mondial, realizand interventii de succes precum implanturi mamare, lifting facial, liposuctie, blefaroplastie, abdominoplastie, ginecomastie, labioplastie, himenoplastie, ridicare sani, otoplastie, precum si tratamente noninvazive de estetica medicala. Deviza medicului este de a obtine rezultate deosebite, cu un minimum de disconfort atat in timpul operatiei, cat si in perioada de recuperare.

Preturile practicate de chirurgul plastician sunt afisate pe site-ul web al clinicilor sale din Romania. Pentru abdominoplastie, pretul incepe de la 4500 de euro.

Pacientii dr. Levy se declara multumiti de serviciile chirurgului, prin intermediul recenziilor de pe Google. Ei afirma ca medicul este caracterizat de profesionalism, seriozitate, sinceritate, atentia acordata pacientilor in fiecare etapa, atat inainte, cat si dupa interventia chirurgicala, disponibilitatea de a fi sunat de pacientii operati la orice ora, rezultate excelente si atmosfera placuta si senina de la cabinet.

5. Medcom

Dr. Raul Chioibas, medic primar in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, doctor in stiinte medicale, a pus in anul 2012 bazele clinicii CBS Medcom Hospital unde activeaza in prezent alaturi de o echipa de profesionisti, efectuand interventii chirurgicale de implant mamar, lifting de sani, lifting facial, bleforoplastie, rinoplastie, otoplastie, abdominoplastie, liposuctie si lifting de coaste. In cadrul clinicii se regasesc si servicii estetice noninvazive, dermato-venerologie, chirurgie plastica reconstructiva, chirurgie vasculara, chirurgie generala, neurochirurgie, ortopedie, obstretica-ginecologie, ecografie – imagistica medicala.

Tariful incasat de medicul chirurg plastician pentru abdominoplastie este de 4500-5000 de euro.

In ceea ce priveste satisfactia fata de prestatiile cabinetului de chirurgie plastica al dr. Raul Chioibas, pacientii au apreciat activitatea acestuia in general prin recenzii pozitive. Se spune ca aici exista servicii medicale de calitate, oferite de o echipa de profesionisti, intr-un spatiu elegant amenajat, ca medicul este dedicat, serios si amabil, iar interventiile au fost reusite, potrivit asteptarilor. Sunt si pacienti nemultumiti de preturile ridicate.

Concluzii

Atunci cand te decizi sa faci o interventie de remodelare corporala, fie ea operatie la sani, liposuctie sau abdominoplastie, in Timisoara esti pe maini bune, intrucat ai posibilitatea de a beneficia de serviciile unor chirurgi plasticieni renumiti, care activeaza in cadrul unor clinici si cabinete de top, cu standarde inalte de calitate. Experienta si inalta pregatire a medicilor, permanenta lor racordare la cele mai moderne metode de interventie, iti vor asigura rezultate remarcabile.

Indiferent ca locuiesti sau nu in oras, pentru o investitie semnificativa in aspectul tau fizic, Timisoara este o optiune inspirata pentru servicii de chirurgie plastica, la nivelul unor clinici de prestigiu, atat din tara, cat si din strainatate.